Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hpcam sem daha iyi yerleri yazsaydın wltjrkwkrk böyle 6klar fln yazarsa bana gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kadar da degil düzenli calısmak yeterli.
    Hemen okula yakın olimpik yüzme havuzu yüzde 50 indirmli

• aybü candır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mat4dor kullanıcısına yanıt
    Tek artısı 100 kişiyle yaptığı tus başarısı mı (diğer üniversitelerin nerdeyse hepsi 300e yakın kişiyle ortalaması alınıyor) gülhane daha asıl sivil mezunlarını vermedi

neden candır sıralaması yüksek diye mi? madem bu kadar cansa neden her sene her sınıftan 15e yakın kisi toplamda 75kişi okuldan ayrılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 13 Ağustos 2020; 11:54:16 >
  • Aga be gülhane yazcam galiba da ankara kafamı karıştırıyor bursayı daha çok istiyorum ama uludağ kalabalık kampüsü şehrin dışında hastanesi de gülhanenin hastanesi daha büyük köklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julyanis09 -- 13 Ağustos 2020; 12:24:1 >
    hocam ankara neden gözünüzü korkutuyor? her imkana sahip bir şehir istediğinizi yapabilirsiniz
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    İklim olarak bursa daha ılıman kendi yapıma daha uygun o yüzden yeşilliği denizi uludağıyla o beni çekiyor.Ankara gri bursa yeşil şehir bence.fakat okul gülhaneye göre çok kalabalık ve şehrin dışında kampüsü aklımı karıştırıyor.2 gün kaldı hala karar veremedim offf.

çok dert edeceğiniz bir sıkıntı degil. Sonuçta iki şehirden de antalya beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julyanis09

İklim olarak bursa daha ılıman kendi yapıma daha uygun o yüzden yeşilliği denizi uludağıyla o beni çekiyor.Ankara gri bursa yeşil şehir bence.fakat okul gülhaneye göre çok kalabalık ve şehrin dışında kampüsü aklımı karıştırıyor.2 gün kaldı hala karar veremedim offf.
    Hocam valla aynı durumdayız okulu gezmek için ankara ya geldim hala kararsızım uludağ mı aybü mü gülhane mi

Yani hocam öyle de bursa güzel yer gülhaneyle uludağın eğitimleri arasında çok fark yoktur diye düşünüyorum sizce nasıldır?Bir de gülhanenin hastanesinde staj yapmak daha iyi olabilir o çekiyor beni siz ne dersiniz?

Nasıl beğendiniz mi okulu

Aybü nün kampüsü küçük değil sıfır direk yok yani Bi de başka fakülte yok tek başına Gülhane ye bakmadım henüz ama aybüyle uludağ arasında gidip geliyorum Gülhane düşünmüyorum pek

evet Gülhane tıp fakültesi hastane ve teknoloji açısından türkyiyenin en gelişmiş hastanesi.
    aybü ile uludağ arasında gidip geliyorsan net uludağ yaz aybü nedir kıyaslama yapman uludağa ayıp oluyor

Hocam keşke Ankara'ya kadar gelmişken Gülhane kampüsünü de gezseydiniz. Gözünüz kampüs görürdü. :D
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir alt tercihi değil. Değişmiş sanırım o sistem bu sene.
    Elenme durumunda
    Ösymnin açıkladığı puanlara göre puanının yettiği bir fakülteyi dilekçeyle ösymye iletiyorsun
    Bir alt tercih değil artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connli -- 13 Ağustos 2020; 15:30:19 >
    Diş de öyle görünüyor. Videoda denk gelmiştim. Diğer fakültelerde görmediğim şeyler vardı
    Bir bilginiz var mı o konuda elenirsem gülhane dişi ya da şehrimdeki dişi yazacağım.

• Selam arkadaşlar şimdi gülhane hakkında sorusu olan herkes Instagram @gulhanetiptercih sayfasına geliyor buradan bilgi verelim size. Son gününüz biraz hızlı olalım :)
  • Mülakatlardan elenme durumunda ne olacağı hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar
    hizliresim.com
    mülakat - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/mS2zGw
    bu belgeye göz atsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.