(4k-7.8k) nedir hocam |
SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (43. sayfa)
-
-
Bu sıralama arası yapanların yazmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okul sizce seviyesine ulaştı mı sıralamaları geriler mi yükselmeye devam mı eder artık bu sıralamalardan sonra köklü üniversiteler başlıyor
-
birde yanlış anlamayın da 4k yapan adam 8klık üniversiteyi neden yazsın
-
Seviyesine daha ulasmadı gazi tıp ingilizceyi gecene kadar devam edeceğini düşünüyorum
Köklü üniversite olarak bakacaksak ybü 6k ile kapatıyor 2012 yılında kuruldu. Gata 1898 yılında türkiyenin modern anlamda ilk tıp fakültesidirz HErhalde köklülük acısından bakarsak gatadan daha köklü bir fakülte bulamayız
değişik bir durum gerçekten 11k yapan kişilerle 5k yapan kişiler aynı yerde okuyacak oluyor tercih etsem mi kararsızım
-
bence hatalı bi düsünce sonucta 11k 2017 girislilerin son kişisi olarak geldi. siz 2021 senesindesiniz ve ortalama sıralam ortalamaı 6k olacak belki ilerde daha da yükselecek sıralama
Cünkü üniversitenin kalitesini sıralması degil hocaları fiziki yeterliği teknolojisi iyi bir eğitimi belirler.
6160 ile ben geçen sene giriş yaptım benim de kafamda böyle sorular vardı fakat okula 20 lerde girdim fakülteye giren 3kda olup gelenler var keza 2019 da 400. Nün bile tercihi olmuş okulun en büyük eksisi Gülhane de sivilin varlığından insanların habersiz olması (bu durum zamanla aşılıyor ve her geçen sene yükseliyor) bu durumu aşıp sıralamasanın yükseleceğine inanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
Up
Up
Up
Up
Up
Up
Up
-
ya bu çocuk adamı deli ediyor söyle de burayı yazarsan ben yazmayayım allah aşkına seninle karşılaşmak istemiyorum insanlar 4k yapıp ailesine yakın diye 15k lık yere bile gidebiliyor adı üstünde TERCİH meselesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hem ne olur 5k yapıp 11k lık insanlarla okuyunca forsun mu düşer ha?? gerçekten üzüldüm senin adına düşünce yapın ciddi anlamda megaloman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X