Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    hocam tıpla alakalı kulüpler var mı mesela cerrahi kulübü varmış bazı yerlerde preklinikte hocayla anlaşıp ameliyat izlettiriyomuş falan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt

vardı hocam 1deyken acile götürmüşlerdi dikiş atmayı kan almayı göstermişlerdi. Kimileri ameliyatları izlemeye gitmişti

• 8594 e gülhane sivil gelir mi bu yıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    oo iyiymiş hocam

• Gelmez

• yani tıplarda genel gerileme olur mu dersen şuan bilişim furyası mevcut istekte evet diyebilirim ama gülhane de farklı durum mevcut tanınırlık etkeni gülhane de her yıl bu artığından ilerleyeceğini düşünüyorum.

• hocam 1. sınıfta çoğu kişi gülhanenin yurdunda kalıyorumuş doğru mu bu acaba

Hocam yurt konusunda kampüsünde hem kız hem de erkek yurdu var. Kız yurdu çok iyi kızlarda yurt çıkma problemi yok. Erkeklerde ise askeri öğrenci kız askeri öğrencisine göre fazla olduğundan hemde kız yurduna göreyle fiziki şartları düşük olduğundan erkeklerde yks puanı ve şehir dışından gelmeye göre yerleşme yapıldığını biliyorum. Seneye bizlerde geleceğimizden nasıl bir ayarlama olur bilemiyorum ama kampüsün varlığı ve kampüsün içinde kendinin yurdunun olması benim gözümde büyük bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 30 Temmuz 2021; 17:7:35 >

Doğrudur

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    ben 3. sınıfa geçen biriyle konuştum yurtlarda 1. sınıflara öncelik oluyor demişti ne kadar doğrudur bilemem

Hocam öyle olur normalde fakat pandemi geçirdik şimdi 2. Sınıflara da göstereceklerdir ama için rahat olsun çıkar bence ankaranın merkezi sayılacak bir yerde konumu var imkan geniş

hocam umut aşılasaydınız belki gelir deseydiniz niye direk gelmez dediniz kdfgfdgf 

• DrEarth kullanıcısına yanıt

Hocam gecen seneleden tecrübe gelir diyorduk umut aşılıyorduk sonra gelmeyince üzülüyordük

haklısınız :(

• @yks2021magduru Hocam merhabalar. Yurt hakkında soru sormuşsunuz. Yurtlar hakkında büyük ihtimalle en güncel bilgiler bende çünkü geçen sene okulun yurt müdürlüğünde kısmi zamanlı olarak çalıştım.  En son ben ayrılırken sivil bölümde erkek yurtlarında sadece 20 kadar oda kalmıştı ve onun da askeriyeye devri söz konusuydu. Zira okuldaki erkek tabip subay sayısı hiç olmadığı kadar fazla şu anda. Yani benim buradan bu yazıyı okuyanlara tavsiyem erkek yurtları konusunda çok umutlu olmasınlar. Çünkü en iyi ihtimalle 80 kişilik kapasite var şu anda. İllaki kalmak isteyenler varsa eğer bu yıl sivil alınacaksa sonradan da yurt başvurusu yapılabiliyor. Benim size tavsiyem erkek yurdu hiç çıkmayacakmış gibi planlama yapmanız. Yurtlara alımda öncelik 1. sınıflarda, o konuda rahat olabilirsiniz. @natrak hocam gelecek sorular için erkek yurdu çıkma ihtimalinin çok az olduğunu bu saatten sonra siz de söyleyebilirsiniz. Ayrıca benim kendi açtığım bir konu var şu anda çeyreği kadarını yazabilmiş durumdayım. Yoğunluktan fazla zaman ayıramıyorum ama 1 hafta içinde biter sanırım.  

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam okula yakın 5-6 yurttan fiyat aldım o konuda sıkıntı yok

Eğer çıkarsa Hüseyin Gazi KYK yurdu hem okula yakın hem de güzeldir. Yaklaşık 4 ay kaldım ben orada. Ankara'nın en güzel erkek KYK yurdu deniyordu orası için. Ayrıca protokol yurt, ikide bir Külliye'ye etkinliğe götürüyorlardı isteyenleri.

• kyk ya başvuracağım ama mesela çok alakasız yerlere çıkma ihtimali var mı okula göre ayarlanıyor mu babam devlet memuru %90 çıkmıyor ev de tutma bir ihtimal şuan için

Alakasız yere çıkarsa transfer başvurusu yapabiliyorsunuz ama 3 ay falan sürüyor. Babanız memur olsa dahi biraz şans işi bence. Çıkabilme ihtimali var.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.