11klarla okumayacak ki 2017 girişliler 11k ile girmiş anlayamamış onu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (44. sayfa)
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
-
Up
hocam yazıcam kesin karar verdim tek tercih bile yazabilirim de emniyet olsun diye şehrimin tıpını da yazarım aybüye baktım da kendi hastanesi bile yok sonuna kadar gülhanee
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam
Umarım hayırlı olur içime sinerek yazacağım
4 yıldır bu forumda birsürü kişi benden görüp Gülhaneyi yazdı hepsi de memnun kaldı onlarla da iletişeme geçebilirsiniz
hocam valla o kadar beğendim ki ya herkes beğenip de ben 6k ile giremezsem diye içime kurt düştü
Hayırlı olsun aybü ile kıyas yaparken aybünün akademik personellerinin fazla olduğunu söyleyip aklını çeldiğini söylemiştin sanırım o durum aslında öyle değil yök atlastan baktığın zaman aybü birazcık daha fazla fakat bu sene yök atlas yök akademik diye kısım eklemiş oraya bakınca gülhane de daha fazla görünüyor. O durum değişiyor aslında bende tam bilgim yok misal 2 yıl önce 78 imiş gülhanedeki veri ama aktif çalışan daha fazla idi. şuan orda 212 görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 30 Temmuz 2021; 10:55:5 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FazKontrast -- 31 Temmuz 2021; 16:38:12 > -
Şuan aday adayı diye biliyorum aday olmadan önce belli eğitimler veriliyor okula şuan o aşamada bu süreçler biraz uzun sürüyor aday olup 4 yıldır alamayanlar da var bu okulun çalışkanlılığıyla alakalı ben en kısa sürede alınacağını düşünüyorum.(gata iken akrediteydi) 2024 den önce alınması yeterli zaten şuanlık çok endişelenecek bir özellik değil benim kanaatimce
-
sağolun hocam 6187 den tutmama olasılığı var mı sizce en son 8küsür den kapatmıştı
Bence tutar ben de öyle geldim geçen sene tahminim 7000 gibi kapatacağı yönünde
umarım hocam siz kaçıncı sınıfsınız şuan
2'ye geçtim
-
zorlandın mı onlineda
Yani hocam benim zorlandığım üniversiteye geçtim havasını yaşayamadım pek hem ilk senemdi dersleri soruyorsan diğer okullar gibi çok mağdur olmadık diyebilirim eksikler var mı elbette vardı
Hocam sizin de şansınıza pandemi geldi ya
Maalesef hocam seneye umarım açılır da kokusunu alırız buram buram
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X