Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki tavsiye edebileceğiniz tanıdığınızın kaldığı vs özel yurtlar ver mı özel ömer derin erkek öğrenci yurdu varmış galiba o uygun gibiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt

Maalesef hiçbir bilgim yok bu konuda.

Hocam ortalama ne kadar fiyatlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özel yurtlardı sorduklarım 15k diyen oldu biri 19k dedi ama devlet destekliymiş yarısını devlet öder sen 9.5k ödersin dedi 10taksitmiş (o devlet desteği işini tam anlamadım haftaya ankaraya gidiyorum her şeyi yerinde görüp detaylı bilgi yazarım)

Anladım hocam sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    hocam ankaraya gidince okulu gezmeme izin verirler mi veya yurdu falan

• Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Yaratma sıfatı(tekvin) Allah’ın zati değil subuti(insanlarda da sınırlı miktarda görülebilen) sıfatları arasındadır, biz de bi sanat eseri yaptığımızda ya da özgün bir şey oluşturduğumuzda kısmen yaratmış oluruz yani Allahın gücüyle yarışıyoruz anlamına gelmiyor, ki burada yazılan şeyde yoktan var etme anlamında kullanılmamış ve gidip ona dikkat etmek kesinlikle bir #efsoduyar ‘dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 31 Temmuz 2021; 1:5:37 >

Verirler canım niye vermesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu fakülteden askeri tıp fakültesi zamanında mezun oldum ve sonra kendi isteğimle TSK'daki çalışma ortamı ve mobing sebebiyle ayrıldım. İlk entry'i okudum ve yazılanlar doğru, ancak 2016'dan sonra çok şey değişti. O yayın sıralamasında 6.olunan yayınları yapan hocalar ya emekli oldu özele geçti, ya da ihraç oldu, çok çok az bir kısmı devam ediyor. O yüzden o verilere bakıp aldanmayın. Menzilci doktorun başhekim yardımcısı olduğu bir yerde varın gerisini siz düşünün.

• Seks, sosyal hayat ve eğlence hayatına önem veren ve gençliğini baskı ortamında yaşamak istemeyenler bu okuldan uzak dursun. Etlik bölgesinde doğru düzgün hiçbir şey yapamazsınız. En az 6 yılınız 263'le kızılaya gidip aktarma yapmakla geçer.

• clopidogrel C kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz baskı ortamı sbü ye bağlanıp sivil de almaya başladıktan sonra da devam ediyor mu yoksa siz eski gata daki baskıdan mı bahsettiniz

• clopidogrel C kullanıcısına yanıt
    Hocam menzilci doktor demişsiniz fakat bunun okulla ne ilgisi var hastanede çalışan her doktor okulda öğretim üyesi mi sanki? Okul da zaten kendisi açıklama yaptı.Diyeceğim o ki adam zaten başka bir yere atandı başka şeyler sorgulanmalı bence. 2016 dan sonra farklı bir yapılanmaya giden okulu şuan için değerlendirin.

• Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• 3 oldum geldim varsa sorunuz buradan veya özelden sorabilirsiniz ben de kendi açımdan yardımcı olayım

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.