Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun çok güzel sıralama

• 6.1k

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aşık oldum hocam okula 3 tane öğrenci ve bir tane genel cerrah doçent hocamız karşıladı hem onlar beni çok beğendi istekli,arzulu soru ve görüşlerimden dolayı hem ben de yaklaşımlarına hayran kaldım babam izin verse tek tercih yaparım ama garanti olsun diye arkasına bişeyler serpiştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks2021magduru -- 5 Ağustos 2021; 17:47:12 >
  • yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt

Hocam burda anlatıyoruz abartıyorsun diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7k civarı kapatmasını bekliyolarmış

• natrak N kullanıcısına yanıt
    hocam eksiği yok fazlası var

Hocam rica etsem detaylı şekilde anlatabilir misiniz :D Burdaki hocalarıma da güveniyorum ama sınava girmiş bir kişi olarak sizden de duymak isterim ( :

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela yök atlasta hoca sayısına baktığımda 105 prof diyor; ama okulun sitesinden baktığımda 115-120 civarı prof vardı. Bunun sebebi nedir acaba?

Bir de Gülhane EAH'taki tüm hocalar bizim öğretim görevlimiz mi oluyor?

• mavitip M kullanıcısına yanıt

Hocam geahtaki tüm hocaların Yök kadrosunda olmamasından kaynaklı

hocam aklınıza takılanları sorun ona göre gördüklerimi anlatayım

Hocam bilemedim şimdi:D Ne açıdan beğendiniz onları aktarın isterseniz

• hocam ankara ve hacettepeye zamanında gitmişliğim vardı benim sınava girerken hedefim de onlardan biriydi eğitimleri çok iyi ama okul gibi değil her yeri beton ama gülhane askeriyeden kaldığı için sanki mühendislik fakülteleri gibi geniş yurdu okulun dibinde her yerini güzelce gezdim şuan gayet mutluyum

• mesela ordakilerden biri 3.sınıftı ankara medipolden ve aybüden tanıdıkları var ve kaç kişi gülhaneye geçmek istiyormuş bide şöyle bir örnek vereyim geçen yıl bizim okuldan biri gülhaneyi kazandı bu kişinin ablası aybüden bu yıl mezun oldu kardeşinin puanı ikisine de yeterken o aybüde okumasına rağmen kardeşine gülhane yazmışlar bu örnek bile yeter

Hocam sizi karşılayan arkadaşlardan Batuhan bana mesaj attı. Okulu size iyi anlatabildiğine sevindim. Kendisi bizim dönemin temsilcisi olur. :)

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    kendisine çok teşekkür ediyorum okulun ortamı da ayrıca çok güzeldi

Teşekkürler hocam. Peki okul zorluğu, akreditasyon konusu, tus başarısının diğer okullara nazaran biraz az olması gibi şeyleri sordunuz mu?

okul aybü gibi okullardan biraz zormuş o konuda katılıyorum ki yolda bir intörn ve bir mezunla karşılaşıp sohbet ettik onlar da söyledi
    akreditasyon konusu zaten şuan usml e girebiliyosunuz ayrıca mezun olana kadar okul akreditasyonu alacak
    tus başarısı hakkında tamamen bireysel dediler doçent hocamıza intörnlük hakkında soru sordum etkiler mi tusu angarya mı yaptırıyorlar diye o da her yerde bunun böyle olduğunu ayrıca belirli bir hastane tecrübesi edinmek için bunun gerekli de olduğunu söyledi

Anladim hocam, akreditasyon konusuna burada değinmişlerdi, intornlukte zor yani :D Bir de araştırma vs yapmak istesek okul bu konuda destek çıkıyor mu ki?

• clopidogrel C kullanıcısına yanıt

keçiören seçim sonuçlarına baktım ve ilçenin yarısından fazlası islamcı diğer kısmı ülkücü( fazla genelleme oldu biliyorum). daha iyi bir eğitim için baskıcı bir ortamda yaşamaya değer mi? (esogüye kıyasla)

hocam ben akademik falan filan meraklı olmadığım için sormadım cerrahi için sordum ameliyatlara katılabilir miyiz diye ben kvc istediğim için sormuştum araştırma şeylerini gülhanetıptercih instagram sayfasına sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.