Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne mesajı attırıcaksın 3-5 kere 2019 dan kötü gelir dedim öncesinde iyi gelir demiştim onda da fikrim değişti ben tanımadığım insanlara burda gayet nazik konuşuyorum ancak sen hak etmiyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş sınavdan önce 2019a göre 24k geliyor bana diyordu şimdi gülhane kazanmış tamam olabilir diyelim ama aynı konunun altında 2019 sıralaması 24k olan birine 30k gelir falan yazmış bana laf ediyor 10iq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan dürzü hangi insan 2018*0.3 bekliyordu millete afro atıp 50k gelir diyen adam mı diyor bunu lazarangelov özentisi ben de sınavdan önce 25-30k bekliyordum kendim için

Ya birader senin sıralaman kaç?

• kardeşim ben millet gibi hatırlayamadığı soruları doğru kabul eden biri değilim en kötüsünü hesapladım tyt 1 fazla ayt aynı geldi 2018 19k gösteren sıralama 6k geldi sen neden bahsediyorsun ya bunu kimse beklemiyordu gelmiş burda sen 30 k dedin diye laf ettin milletin en güvendiği q tv bana 20k gelir sana dedi 6k geldi kimse bilmiyordu gelmiş 10 iq yazıyosun benim 30 dediğime 40 derken sana laf yok ama az aynaya bak

• Okulun siyasi iklimden etkileniyor gibi algılanması gayet normal hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Neyin ne olduğunu anlayabilecek kapasitedeyiz. Ben rektörü ayda bir arabasıyla beş dakika okulun içinden geçmesi sebebiyle tanıyorum. Kendisi genel olarak İstanbul'da Hamidiye Tıp'ta oluyor. Dekanımız Hacettepeli, dekan yardımcılarımız ise GATA kökenliler. Biz yönetim olarak sadece bu üçü ile etkileşim halindeyiz. Yani bizi bağlayanlar bu üç hocamız ve derslerimize giren hocalar. Sanılanın aksine burası muhafazakar kesimin mesken tuttuğu bir yer değil burası. Asker kökenli olup da şu an sivil olarak çalışan her hocamız her türlü kötü oluşumdan uzak durabildiği için şu an hala buralarda çalışabiliyor. Diğerlerine ne olduğunu haberlerden biliyorsunuz. Uzun lafın kısası buradaki hocalarımız askeri kökene sahip aydın insanlar. Çürük yumurta varsa da henüz bize denk gelmedi. İllaki kötülemek için özel bir çabanız varsa bütün üniversitelerin tek tek rektörüne, dekanına bakın. Buradaki rektör neyse oradaki de laciverti.

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    hocam işi gücü seks olan aklı uçkurunda bir insandan ne yorum bekliyorsun bunları takıp cevap yazmaya bile değmez bırak yazmasınlar da gelmesinler neymiş gata muhafazakar seks yok gitmeyin diyen insanlar var bu nasıl bir kafa

Benim arkadaş 2019 a göre 21k ona 7.5k benim 2019a göre 17.8k sonuç 5.6k sana nasıl 6k gelebiliyor aw

• tyt 3.5 k dan geri attı mat yaptım çoğunu standart sapmadandır puango çoğu zaman doğru göstermiyo eski ss lerde atmıştım buraya neyse onu söyledim kimse bilerek yanılsın diye bir şey demedim lütfen gülhane yazma bu arada esogü yaz da bol bol sks de bi çık şu kafadan nolur bak manyak olursun kanka

Hocam ben tanıtım günlerinde sizinle konuşan arkadaşım. Yukarıda güzel bir yorumunuzu gördüm bizim için. Gelip ziyaret ettiğin için biz teşekkür ederiz asıl. :)

gerçekten çok güzel karşıladınız tekrar sağolun emirflexx arkadaşımızın kusuruna bakmayın sinirlendiriği için öyle oldu kendisini banlatmak için konu açtık kaç kişi bu şekilde şikayetçi umarım gülhanede görüşürüz sizlerle

Terbiyesiz hocam bunlar. Halbuki Hipokrat Yemini'nin temel maddelerinden biri "6 yıl boyunca elini skecen, senin kampüsün hastanedir ey oğul" şeklindedir. Latinceyi yeni söküyorum, pürüzsüz bir tercüme olmadı ama az çok bu anlamda işte. Koskoca Gülhane için "seks yok" yazan dangalağa soruyorum: Hangi tıp fuckta seks var yeğenim? Hipokrat'a aykırı tıp fuck olur mu? Gelsin de cevaplasın rezil herif

• 93.25-60.25 bekliyordum 94.5-60.25 geldi aç bak 2018-19 a göre ne gösteriyo kimseye yalan söylemedim

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'

olm sıkıntılı mısın ben yazdığın şeyi söylüyorum yalan mı söyledin dedim aw kendin yazmışsın bana niye suç atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 6 Ağustos 2021; 23:13:1 >
  • parkta öpüştüğü için polise şikayet edilen adamım ne olacak isteyen istediğini yapar üni tercih ederken buna ne bakıyorsun yapmak isteyeni bağlasan yine yapar okul mu seçiyo başka bişey mi belli değil eğitimine imkanlarına baksana abi önce

Hocam okula geldiğin için okulu ziyaret edemeyen arkadaşların dışarıdan bir gözün değerlendirmesine ihtiyaçları var. O masada oturan genel cerrahımız, fizyoloji hocamız ve diğer öğrencilerin hepsi Gülhaneli. Seninle uzun uzun konuştuk. Bir tane bağnaz, yobazca bir şey duydun mu? Ben bu fakültenin muhafazakar yapıya sahip olduğunun düşünülmesinden nefret ediyorum. Siyasi otoriteler girişine Gülhane Külliyesi yazınca buradan hiçbir şey eksilmiyor. Her şey çok güzel olacak. Geriye de gururla Ben Gülhaneliyim! diyebilenler kalacak.

• ya çocuk benle benzer neti yapan adama 30k dedin diye suçluyorsun 19a göre 23 20 ye göre 42k getiriyo bu netler öyle demişim o an bide bi bk biliyomuş gibi neden konuşuyorsun iki saattir

Bu millet adam olmaz hocam. Hırsızları, katilleri baştacı ettiler ama karşılıklı rızasıyla öpüşen, el ele tutuşan çiftlere zorbalık ettiler. Sırf bu dangalak ortamdan dolayı ceng patlaması yaşanmıyor mu? Sorun ceng ceng diye tutturanlara, %90'u "yurt dışına sktirip gitmek için vize görevi görüyor, gençliğimi yaşayacak" der

ya hocam adam keçiörenin oy oranından hemen hükmü verdi zaten ne bekliyorsun ki keçiören buna vermiş hmmm burda olmaz cık demek yanlış bir kere baştan

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.