hocam bilginiz varsa bir dönemden 3.5 ve üzeri yapan kaç kişi çıkar tahmini? |
SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (52. sayfa)
-
-
15 20 arası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gittiğimde ordaki yurtlarla ilgilenen kişi % 99 çıkar demişti ama siz neden düşük dediniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam üstte cevabı verilmiş zaten ama ek olarak ekleyeyim tus başarısı okulla çok ilgisi yok bence kişinin kendi yetkinliğiyle alakalı bu durum zaten yks de üst yerlerden öğrenci alan okulların tus başarılarında en yukarlarda olmasından anlayabilirz sbü nün ise daha zaten 2016 yapılanmasından sonra öğrencileri girmedi sınavlara. Seçim yaparken bu kriteri ben önemsememiştim.
-
olabilir hocam 1lere çıkıyor genelde
-
Up
up
-
up
-
Hocam daha önce de sordum ama malum bu tercihler hayati konu 90 üstü alan kaç kişi çıkar ya da çıkmaz mı? AYBÜ'den yatay geçiş daha kolay galiba öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OddNegotiator -- 12 Ağustos 2021; 21:1:8 > -
3.5 ortalama 20 kişi 4.0 ortalama 1 ya da 2 kişi
Çalışırsan 3.5 ortalama rahat yaparsın
Teşekkür ederim hocam, çok yardımcı oldunuz tercih süresi boyunca
-
Aybü mü yazacaksın
rica ederim hocam
-
up
-
aklınıza takılan son soruları sorabilirsiniz
-
baraj sistemi uygulanıyor mu
Hayır yok kurulların ortalaması yüzde 60 finalin yüzde 40 ı alınıp puanın 60 üzeri olmalı finaldende en az 30 alman gerekiyor
hayır uygulanmıyor
-
hocam gülhane diş hakkında bilginiz var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X