Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (51. sayfa)
-
-
ya kardeşim şu forumu bırakıyorum diye millete zırlayan sen değil miydin istenmediğin yerde duracak kadar karakter yoksunu musun bi sg de insanları rahatsız etme aq
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kızı orda öpmek yerine dövseydim kimse bişey demezdi bu ülke böyle hocam maalesef...
ANKARA'DA KAMPÜSÜ OLAN TEK TIP FAKÜLTESİ BİZİZ.
GÜLHANE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK EAH'SI. STAJLARIMIZI BURADA ALIYORUZ.
HASTANEMİZ VE FAKÜLTEMİZ VADİYLE BİRBİRİNDEN AYRILIYOR. İKİSİ ARASINDAKİ KÖPRÜ ARACILIĞIYLA BİR TARAFTAN DİĞERİNE GEÇEBİLİYORUZ. BU SAYEDE HASTA BULUNMAYAN BİR ORTAMDA VAKİT GEÇİREBİLİYORUZ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HASTANEMİZDE STARBUCKS BİLE VAR. KAHVE SEVEN ARKADAŞLARIM İÇİN İKNA EDİCİ OLABİLİR. AYNİ ZAMANDA HASTANE ETRAFINDAKİ ALANA PEK ÇOK CAFE, RESTORAN VS. YAPILMIŞ DURUMDA. ÇOK UZAKLARA GİTMEDEN BURALARDA DA VAKİT GEÇİREBİLİRSİNİZ.
13 AĞUSTOS'A KADAR OKULDA HOCALARIMIZLA BERABER TANITIMLARA DEVAM EDİYORUZ. AKLINIZA TAKILAN NE VARSA GELİN ORADA KONUŞALIM. OKULU GÖRDÜKTEN SONRA GÜLHANE YAZARKEN ÇOK DAHA MUTLU OLACAKSINIZ. İLK GÜN GENEL CERRAHIMIZIZ VE FİZYOLOJİ HOCAMIZ İKİNCİ GÜNDE ANESTEZİ DOÇENTİMİZ VE ANATOMİ HOCAMIZ VARDI. BUNLAR HARİCİNDE DEKAN, DEKAN YARDIMCILARIMIZ SÜREKLİ ZİYARETE GELİP ARKADAŞLARIMIZLA KONUŞUYORLAR.
GELEN ARKADAŞLARIN SIRALAMALARINI LİSTELİYORUZ AMA ONU BURAYA ATMAM DOĞRU OLMAZ. İLK İKİ GÜNDE GELEN ARKADAŞLARDAN 10 TANESİ 7K'DAN, 7 TANESİ DE 6K'DAN DAHA İYİ SIRALAMALARA SAHİPTİ. SIRALAMASININ BURADAN İYİ OLMASI YÜZÜNDEN ÖNDE NE VARSA YAZACAK ARKADAŞLARIMIZIN FİKİR EDİNMESİ İÇİN YAZDIM BUNLARI. BEN GÜLHANE'Yİ YAZARKEN BENİM SIRALAMAMDAN 3K GERİDEYDİ. KISA SÜREDE BU NOKTAYA GELDİ. BİRKAÇ SENEYE HER ŞEY ÇOK DAHA FARKLI OLACAK. OKULUN HAK ETTİĞİ SIRALAMALARA GELMESİ YAKINDIR.
hocam tanıtım günleri 5-13 Ağustos'ta diye ilk entrynin üstüne not düşebilir misin? Saat 9-17 arasında oradayız.
kardeş sen ne değişik adamsın ya, tamam emirflexi forumun geri kalanı gibi ben de sevmem ama neden bu kadar agresifsin? oy oranı + ekşi yorumları + özelden konuştuğum birkaç kişi + genel olarak haberlere bakarak verdim hükmü. sizin derdiniz ne anlamadım bölümü tanıtmak mı sıralamasını yükseltmeye çalışmak mı? zaten %90 tıp seçmeyeceğim sadece aklımda vardı merak ettim araştırdım fikrim değişir diye. amacınız ne bilmiyorum ama böyle davranarak tercih etmek isteyen insanları da soğutursunuz.
-
agresifliğim için özür dilerim kusura bakmayın lütfen
up
-
Up
Eskişehir - aybü ing arasında gidip gelirken şimdi buna takıldım. Sanırım gata ikisinden de daha iyi bir okul pfff
Aybü ingilizce zaten yazma bence (tabi ingilizce okumanın avantaj olduğunu düşünmüyorsan bence çokta gerekli değil. Kendin geliştirebilirsin.) Ankara odaklıysan net Gülhane yaz geç hocam :)))
Pişman olacağını düşünmüyorum
bir şey daha soracağım, gülhanede tus başarısının çok yüksek olmamasının nedeni eğitimin daha zor mu olması yoksa askeri tıptakiler ortalamayı mı düşürüyor :d. yani asıl sormak istediğim intörnlük döneminde falan çok zorluyorlar mı diğer ünilere kıyasla?
-
1-bu sene erkekler için yurt olmayacak diyorlar doğru mu?
2-ilerde şahsi sebeplerden yatay geçiş yapmak istersem, sınavlar gerçekten zor mu?
-
çünkü daha şu an 2017den beri yan sbü gülhane tıpa döndüğünden beri alınan öğrenciler tusa girmedi. O tusa giren öğrenciler genelde yabancı uyruklu ya da misafir askeri personellerdir.
-
- çıkma ihtimali düşük
- çalışınca 3.5 ortalama yapılıyor zor denilebilir bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X