Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

sanıldıgı kadar eskisi gibi baskıcı ortam yok

• natrak N kullanıcısına yanıt

tabiki de okul öyle değildir ama çevredeki halk için konuştum ben.

• abimizin de dediği gibi atlayıp kızılaya ordan da başka yerlere otobüsle geçiliyor. Ama araba varsa ankara birden çağ atlayan şehir halini alıyor

• 7.8k ile gelir mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınır hocam gelir ya da gelmez demek çok zor benim kişisel tahminim 7550 gibi kapatacağı

• mavitip M kullanıcısına yanıt

Evet akademik araştırmalara hocalarımız destek oluyor. Hatta ben biraz önce TUBİTAK 2209 programına başvurdum.  

• baskıyı biraz abartıyorsunuz bence gençlik yaşamak isteyen zaten tıp yazmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel çünkü aw biz senin gibi gtümüzü yaya yaya oturup sallamıyoruz gidip gördüm ne gördüysem onu yazdım ekstra övgü nedeni diğer tıplarda kampüs yok amk kampüs git bir bak hacettepeye tıp fakültesinin önünde çöpe kusan hastalar her yer yaşlı teyze tıpın ilk 3 senesi bari adamlar rahat ediyor gülhanede her şeyi ayrı mis gibi bunu söyleyince ne övüyon para mı alıyon cart curt

• yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt
    bu arada çöpe kusan hasta yaşlı teyze şeyini hacettepeli bir abim söylemişti yani benim şahsi görüşüm değil rahatsız oluyosan tıp yazma cart curt muhabbetine girme diye dedim

• Arkadaşlar ben Gülhane'de öğrenci temsilcisiyim. Bu başlığı takip eden herkesin kafasında hala soru işaretleri olduğunu tahmin edebiliyorum. Çok değil iki sene önce ben de bu başlığı okudum ve risk alarak İstanbul'dan daha önce hiç gitmediğim bir şehre tıp okumaya geldim. Bulunduğum noktadan geriye baktığımda hayatımda yaptığım en doğru şeylerden birinin bu riski almak olduğunu söyleyebilirim. Tek entryde çok fazla şey yazıp okunabilirliği düşürmeyeyim. Doğrusunu bildiğim ve merak edilen her detayı yazmaya devam edeceğim. Instagram'da gulhanetiptercih hesabındaki postları okumakla işe başlayabilirsiniz. TurkMSIC'in tıptercihim sitesindeki Sbü Gülhane Tıp Fakültesi başlığından da en temel bilgileri edinebilirsiniz.

@gulhanetiptercih adıyla Instagram'dayım. Fotoğraf ve videolarımı takip etmek için uygulamayı yükle.https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1cmbuap1ujp9&utm_content=90muwzs

tiptercihim.com
    SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi | Tıp Tercihim
    http://tiptercihim.com/sbugulhane

• ya kardeşim bir git allah aşkına foruma kayıt olduğumdan beri deli ettin adamı baskı varsa yazmazsın olur biter aq gtünden mi anlıyon lafı anonim olunca sallamak kolay tabi önüne gelene salak salak konuşup adamı hasta etme

• Ülkenin problemleri nasıl ki Boğaziçi'ni dahi etkiliyorsa zamanında aynı şeyi burası da yaşadı. GATA gibi bir kurum (ki hepinizin Gata'nın isminin ne denli anlamlı olduğunu bildiğinizi düşünüyorum) bu seviyeye ulaşamayacak yapılar tarafından kendi seviyesine çekilmeye çalışıldı. Bunca şeyin üstüne bu fakülte bugün yüzlerce Gülhaneli hocasıyla aynı yerinde dimdik durabiliyor.

Bir sürü başlık var x tıp fakültesi vs. y tıp fakültesi gibi. Bu gerçekten doğru bir yaklaşım değil. Bursa'da yaşayan birisi için Uludağ tıp oluyorsa en iyi seçeneklerden birisi orasıdır. Erzurum'daki için de Atatürk tıptır.

Ankara'da yaşayan ya da kendi şehrinin tıbbının yeterli seviyede olmadığını düşünen arkadaşlarım için de Gülhane gerçekten en iyi fakültelerden birisi.

• rahat etmekle gençlik yaşamanın ne alakası var ben orda başka bişeyden bahsediyorum anlama kıtlığı mı var rahat etmekten kastın önüme gelenle okulun ağaçların altında yiyişiyim kimse laf etmesinse sg odtüye her ağacın altında biri birini öpüyo gelip burda caz yapma benim gençlik yaşamaktan kastım mühendisliğe oranla boş zaman falan yemin ediyorum sinir oldum sana gıcık yaratık bir tane seni seven insan yok şu forumda kaç kere bırakıyorum forumu dedin sonra çevirdin lafı yok şöyle demek istedim böyle demek istedim diye omurgasız mahluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks2021magduru -- 6 Ağustos 2021; 22:40:16 >
  • Fakültemiz şubat ayında akreditasyon sürecine başladı ve şimdiden ödr raporumuz TEPDAD'a sunulacak hale gelmiş durumda. Akreditasyon komisyonunda görevli öğrenci olarak yer alıyorum. Önümüzdeki eğitim dönemi tamamlandığında akredite olmuş olacağız.

• yks2021magduru Y kullanıcısına yanıt

Olm eski mesajlarını attırma bana aw trollü

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.