Şimdi Ara

SC hakkında bilgi pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen isi olmayan cvp yazmasın aslan kafası şeklinde bir sc var abysta bir npc den galiba alınıyor tüm statlara +5 veriyor o sc tam olarak hangi npc alınıyor bana yardım edebilicekk varmı lütfen forumda alkoc da da vardı üstte sclerin orda kırmızı bişey o nerden satın alınıyordu yardım eden olursa makbule geçer

• eğer abbysteki cataput için kullandıgımız sc ler ise bir işine yaramaz kale savaşlarında olsun savaş alanında araca donustugunde kullanırsın

aslan şeklinde power up storeden aldıgımız herşeye 10 veren scrol var bu kendi kullanabildigin sc dir ve 10 hp dex str int macigpower . verir

yani oradan alıpta pazara koyanlar var bir işine yaramaz
  • Evet Bende bılmek ısterım Nerede Satılıyorrrrrr
    Eger PowerUPstorede satılıyorsa bırısı soylesın yaw ........
    Ugrastırmayın arkadasla benı........
    :D
    Hadi arkadaslar ellerınızı sıvayın yazın
    BEN BİLMIUYORUM OGRETIN

• quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

eğer abbysteki cataput için kullandıgımız sc ler ise bir işine yaramaz kale savaşlarında olsun savaş alanında araca donustugunde kullanırsın

aslan şeklinde power up storeden aldıgımız herşeye 10 veren scrol var bu kendi kullanabildigin sc dir ve 10 hp dex str int macigpower . verir

yani oradan alıpta pazara koyanlar var bir işine yaramaz

teşk ederim eskiden pwor up srtorede değil abysta bi npcdede satlıyodu simdi orda satılıyor tamam sağol
  • bahsettiğiniz şey pus itemıdır knight cash le alınır delos daki npc lerdeki scroll lar sadece capabult lar için hp attack defans scroll u gibi şeylerdir
  • power lion :)))
    +10 herşeye
    power storede var
  • sadece power-up'da satılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.