Lütfen isi olmayan cvp yazmasın aslan kafası şeklinde bir sc var abysta bir npc den galiba alınıyor tüm statlara +5 veriyor o sc tam olarak hangi npc alınıyor bana yardım edebilicekk varmı lütfen forumda alkoc da da vardı üstte sclerin orda kırmızı bişey o nerden satın alınıyordu yardım eden olursa makbule geçer
eğer abbysteki cataput için kullandıgımız sc ler ise bir işine yaramaz kale savaşlarında olsun savaş alanında araca donustugunde kullanırsın
aslan şeklinde power up storeden aldıgımız herşeye 10 veren scrol var bu kendi kullanabildigin sc dir ve 10 hp dex str int macigpower . verir
yani oradan alıpta pazara koyanlar var bir işine yaramaz
Evet Bende bılmek ısterım Nerede Satılıyorrrrrr Eger PowerUPstorede satılıyorsa bırısı soylesın yaw ........ Ugrastırmayın arkadasla benı........ :D Hadi arkadaslar ellerınızı sıvayın yazın BEN BİLMIUYORUM OGRETIN
quote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
eğer abbysteki cataput için kullandıgımız sc ler ise bir işine yaramaz kale savaşlarında olsun savaş alanında araca donustugunde kullanırsın
aslan şeklinde power up storeden aldıgımız herşeye 10 veren scrol var bu kendi kullanabildigin sc dir ve 10 hp dex str int macigpower . verir
yani oradan alıpta pazara koyanlar var bir işine yaramaz
teşk ederim eskiden pwor up srtorede değil abysta bi npcdede satlıyodu simdi orda satılıyor tamam sağol
bahsettiğiniz şey pus itemıdır knight cash le alınır delos daki npc lerdeki scroll lar sadece capabult lar için hp attack defans scroll u gibi şeylerdir