Şimdi Ara

SCAMMER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sizden ricam şunun tepesine çöker misiniz?

• Evet scammer arkadaşlar report
  • Şunun ip'sini vesaire nasıl yaparız arkadaşlar yardım edin.
  • Vanderax kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir scamden bahsediyoruz? chat kayıtları, trade kayıtları ya da gerekli herşeyi playlaşabilir misin rica etsem? Ona göre steamrep e de şikayet ederiz, yoksa şu anda temiz görünüyor.
    Hem her birisi scammer dediğinde birini cezalandırmaya kalksak hoş olmaz :)

Şimdilik elimizde dursun diye normal idsini de ben yazıyorum, ispat edildiği taktirde gerekli önlemleri alırız:
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198124427341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 4 Şubat 2015; 16:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Nasıl bir scamden bahsediyoruz? chat kayıtları, trade kayıtları ya da gerekli herşeyi playlaşabilir misin rica etsem? Ona göre steamrep e de şikayet ederiz, yoksa şu anda temiz görünüyor.

Chat kaydını açamıyorum ekleyemediğim için. İtem'ı aldıktan sonra ödeme yapacağım beyanında bulundu. Oyunu aktif ettikten sonra arkadaşlardan sildi. en az 10 kişi bulurum ekleyip blok gören. Trade history'den verdiğim itemı görebilirim bu olaya dair. Bunun dışında chat history nasıl bakarım?
    steamde chati kapattıysanız geçmişe dönük bakamıyorsunuz.
    Sizin satışlarınızı gördük ve şimdilik sorun yok, ancak steamrep e şikayet edebilmemiz için ispat etmemiz lazım. En basiti size ödemeyi elden yapmadığını bilemeyiz. O yüzden en azından şimdilik trade yaparken o kişi ile herkes biraz daha dikkat etsin diyelim.
  • quote:

steamde chati kapattıysanız geçmişe dönük bakamıyorsunuz.
    Sizin satışlarınızı gördük ve şimdilik sorun yok, ancak steamrep e şikayet edebilmemiz için ispat etmemiz lazım. En basiti size ödemeyi elden yapmadığını bilemeyiz. O yüzden en azından şimdilik trade yaparken o kişi ile herkes biraz daha dikkat etsin diyelim.

Eğer herkes şikayet ederse zaten ıspatlanmış olur diye düşünüyorum. hesabının kapatılması ya da en azından o hesapla cs:go'ya girememesi benim için kafidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    çok fazla şikayet gelirse banlanır, ancak steam supporta başvurup geri açtırabilir. Açamaması için tek seçenek scamlediğini ispatlamak. Ancak CSGO ya girmesi engellenemez, tek seçenek hesabından silinmesi, bunun için de steam e sağlam bir rapor gerekir.
  • quote:

çok fazla şikayet gelirse banlanır, ancak steam supporta başvurup geri açtırabilir. Açamaması için tek seçenek scamlediğini ispatlamak. Ancak CSGO ya girmesi engellenemez, tek seçenek hesabından silinmesi, bunun için de steam e sağlam bir rapor gerekir.

o zaman beni seven arkadaşlarımdan tek ricam şu scammeri şu platformdan silmeme yardım etmeleri.
  • Report ettim inşallah bir yararı dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Report ettim inşallah bir yararı dokunur.

Teşekkürler.

Ülkemizde böyle insanlar olmasına açıkçası üzülüyorum. Neden sahtekarlık yaparsın. Acaba şuan vakit geçirirken bedelsiz şekilde aldığı şeylerle mutlu mudur hiç düşünüyormudur yaptığının ne olduğunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.