Şimdi Ara

Scania tır parçaları hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar 2 ay önce bir trafik kazası geçirmiştim 2015 model scania yarı romörk bir çekiciye çarptım kusurlu taraf benim bugün anadolu sigorta hasar bedeli olarak 49.318.00 TL gibi bir rakam çıkardı karşıma parça listesini vermediler bana göz gezdirebildim sadece bi dünya parça vardı ama bitane parçada susturucu yazıyodu fiyat olarak 24.000 TL yazıyodu bu rakam normal mi sizce yada bu toplam bedel normal mi ?

• Öncelikle Geçmiş Olsun
    Susturucu Egzoz Dur.Yeni Tirlarin Egzozlarinda Mandilof Vardir Egzoz ile Birleşir O Mandilof O Mandilof un Fiyatları Yüksektir Mesela Axor un Mandilofu 25.000 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89BFBB665 -- 18 Mart 2016; 19:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şiddetli bir şekilde çarpmadım direk olarak kafadanda çarpmadım ama 49 bin tl gibi bir rakam cidden çok yüksek geldi bana 15 gün içinde ödemem gerekiyomuş 20 bin tl'sini kafam çok karıştı bu olaya

• Nerden Çarptin Hocam?
    Fotoğrafları Varmi?

• Şuan elimde fotoğrafı yok ama sağ taraftan yakıt tankının oradan çarptım sigortada fotoğrafları mevcut onları alabilirsem eğer buraya eklerim
  • O aracin yakit tanki,abdlue deposu,egzoz mandilofu zaten 40.000 tl tutar bence normal fiyat

• adblue tankı değişen listesinde yok enjektör felan var onlar ne alaka hiç anlamadım ama onları
  • Tamam iste enjektör lerde hasar almis demekki yandan vurmussunuz lastik jant vs vs de gitmistir camurluklar felan da kiriktir

• quote:

Orijinalden alıntı: r21 concorde

adblue tankı değişen listesinde yok enjektör felan var onlar ne alaka hiç anlamadım ama onları

parça listesinin resmini çekip koyarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.

ayrıca bir susturucunun 24.000 lira olması bir tek bana mı saçma geldi anlamadım. euro cinsine bile vursak 8.000 euro ediyor nasıl bir susturucu çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

adblue tankı değişen listesinde yok enjektör felan var onlar ne alaka hiç anlamadım ama onları

parça listesinin resmini çekip koyarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.

ayrıca bir susturucunun 24.000 lira olması bir tek bana mı saçma geldi anlamadım. euro cinsine bile vursak 8.000 euro ediyor nasıl bir susturucu çok merak ettim.

Hocam Mercedes inki de ayni fiyat egzoz u mandilof a bağlıyorlar mandilof dumani engelliyor kara duman attirmiyor araca onlarin fiyati yüksek

• Parça listesi elimde yok sigorta şirketi vermedi ücreti ödediğim zaman verebilirlermiş listeyi ama aracın sadece 1 tane lastiği patladı jantında felan problem yoktu direk kafadan vurmadım güçlü bi darbe almadı ben savruldum benim aracımın ön sol çamurluğu lastik yakıt depo tarafından çarptı tıra anlamadığım nokta fiyatlarıda değilde 24 bin liralık bir parça o kadar çabuk mu bozuluyor eksozla ilgili bütün parçaları değişmiş spiral vs vs. aklımda kalan parçaları yazayım : miktar valfi adblue , susturucu , pompa , yakıt tankı , eksoz spirali ,aralık borusu , braket su valfi , scr borusu diye birşey vardı bide enjektör aklımda kalanlar
  • Servis ufak bi hasar bile olsa değiştiriyor nede olsa adamlar oyle para kazanıyor..

• 15 gün içinde 20 bin TL istediler onu ödedikten sonra belgeleri elime alıp dava açıcam bakalım hayırlısı

• quote:

15 gün içinde 20 bin TL istediler onu ödedikten sonra belgeleri elime alıp dava açıcam bakalım hayırlısı

Neden Dava Açacaksınız??
    Suçlu Sizsiniz Parçalar Hasar Almis Servisin Değiştirme Hakki Var

• Tutanakta hasar alan parçalar lastik çamurluk ve yakıt tankı yakıt tankındada ufak bi hasar öyle kırık bükük çatlak patlak değil ben suçumu kabul ettim zaten ama bedelinin bu kadar olmadığını düşünüyorum dava hakkım olduğu için haklarımı sonuna kadar kullanacağım ki beni bu yolda yönlendiren kişide avukatımdır .

• quote:

Tutanakta hasar alan parçalar lastik çamurluk ve yakıt tankı yakıt tankındada ufak bi hasar öyle kırık bükük çatlak patlak değil ben suçumu kabul ettim zaten ama bedelinin bu kadar olmadığını düşünüyorum dava hakkım olduğu için haklarımı sonuna kadar kullanacağım ki beni bu yolda yönlendiren kişide avukatımdır .

Abicim el Arabasi Parçası Degistirmiyorlar.
    Tirlarin Parçaları Pahalidir Bir Lastik 1.500 tl
    Scania nin orjinal deposu pahali mandilof pahali normal dir o kadar bide servis işçilik bedelini eklemistir üstüne

• Benim anlamadığım trafik sigortası karşı tarafın hasarını karşılamıyor mu ? Trafik sigortanız mı yoktu ? Ya da trafik sigortası karşı tarafın hasar primi mi yetmedi ?

Bu arada servis bulmuş yağlı müşteriyi 40.000-50.000 tl hasar kaydı koymadan çıkartmaz servisten. Bir kapı boyasına bile 8.000-10.000 tl hasar kaydı çıkartan var.

• Ben sizi anladım parçaların pahalı olduğunuda öğrendim oraya kadar problem yok kazadan sonra tutulan tutanakta tırın hasar alan bölgeleri lastik çamurluk depo olarak yazılmış susturucu felan yazılmamış incelendikten sonra ama yakıt pompası susturucu felanda değişmiş dava aç diyolar bilmiyorum benimde kafam karıştı iyice. Aracımın sigortası vardı toplam bedel 49.318.00 TL bunun 29.000.00 TL'sini sigorta karşılamış üstünü ben karşılayacağım
  • Kasko yok anladığım kadarıyla. Trafik sigortasının yetmediği yerde kasko devreye giriyor diye biliyorum. Büyük geçmiş olsun.

Ayrıca servisi şikayet dahi etseniz sonuç çıkacağını sanmam.

Siz tutanağa hasar alan tarafı ve gözle görünen yerleri yazmış olabilirsiniz ama gözle görünmeyen bazı parçalarda hasar almış olabilir. Aracın kaza tutanağında sağ taraftan hasarlı diye yazılmışsa ve o taraftan işlem görmüşse tutanağa tek tek hasarlı parçaları yazamayacağınız için servis haklı bulunur.
  • Kazada dis görünüşten hasarin ne olduğu pek belli olmaz..
    Servis inceleme sonucunda saptamistir hasarli parçaları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.