Şimdi Ara

Scaning BIOS Image in Hard Drive.. Hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayarı açtıgımda, daha ilk ekran görüntüsünde karşıma şöyle bi mesaj çıkıyor: "Scaning BIOS Image in Hard Drive..." bunun sonrasında bilgisayar kendine reset atıp tekrar aynı mesaj karşıma çıkıyor. Bu olay hep böyle devam ediyor. Hiç bir zaman ilerlemiyo. Setup menüsüde girilmiyor. Bu durum büyük ihtimalle anakarttan kaynaklanıyor. Anakartım gigabyte marka.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• biosa girebiliyomusun ?
  • arkadaşım zaten yazıyı türkçeye çevirsen sende anlarsın scanning bios image in hard drive bios driverlarını arıyor makina yani biosu yeniden yazırman gerekiiyor 26 nisan danda sonra hayret bi de cih virüsü tarihe karıştı diyoruz:)
  • Bios a giremiyom hiç birşey yapılmıyor. Hep aynı reset atıyor ve yeniden aynı mesaj çıkıyor.
  • Hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ?
  • kardeşim zaten biosa giremezsin zira bios uçmuşşşşşş sen bi bilgisayarcıya gideceksin anakartın elinde biosunu tekrar yazdıracasksın ole elle yazılmıyor yani anladın mı????
  • işletim sistemi WindowsXP Pro.
    Sanki her bilgisayarcı anlıyor mu bu bios uptede olayından. Hemen kestirip atıyorlar.
    Anakart yanmış diye. yeni bir anakart alman gerekir diyorlar ve hemen fiyat veriyorlar.
    onun için bilen varsa bu durumun çözümünü, yardımcı olsun. Yrdımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi o zman ben sana anlatayım gir msi in siteye orada bios update ini bul anakartının yontemleri var bi tanesi flash bios update(bazılarında iso bios update) yani bilgisayar açılırken direk disket sürücüsünden veya cd den alarak update ediyor (tavsiyem disket çünkü cd ye bootcat eklemek biraz bilgi gerektiriyor) onu indir zaten 1 mb bile değildir bi dosyaya aç diskete dosyayı değil içindekileri koy bootcat var direk onu gormesi lazım orada zaten anakart ilk diskete bakar bios yokken sonra hdd ye bakar ilk dskette gordüğü anda image dosyasını açar update yapar bu arada dikkat et bios update kısa sürer ama o esnada eektirk giderse anakartına veda et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.