Şimdi Ara

Scannıng Bios İmage İn Hard drive Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam pc yi açmaya çalıştığımda monitör ışığı kırmızı iken power bastım kasanın ve monitör ışığı yeşil oldu 1 sn geçmeden sarı ya geçti ve pc açılmadı yani monitör sarı ışıkta bekliyo açılmadı yani ama kasadan normal çalışır gibi ses geliyo ve ışıkları yanıyo du bu sabah açtıüımda ise pc yi "scannıng bıos ımage ın hard drive" bu yazı çıktı ekrana ve pc öyle kalıyo yazı ekranda.

arkadaşlar sorun ne acaba bi bilen varsa lütfen yardımcı olsun....

• anakartınız gigabyte mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

anakartınız gigabyte mı?

Evet dostum
  • BIOS problemi nedeniyle açılmayan anakarta BIOS nasıl yüklenir. konusunu da ben açmıştım. Çözüm bulamadım, anakartın üzerindeki bios çipi veya donanımsal bir arızası var. Henüz vakit bulup ilgilenemedim, bu kartlarla... Aynı problem GIGABYTE kartların başına geliyor, sanırım biosun bozulmasıyla ilgili bir durum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

BIOS problemi nedeniyle açılmayan anakarta BIOS nasıl yüklenir. konusunu da ben açmıştım. Çözüm bulamadım, anakartın üzerindeki bios çipi veya donanımsal bir arızası var. Henüz vakit bulup ilgilenemedim, bu kartlarla... Aynı problem GIGABYTE kartların başına geliyor, sanırım biosun bozulmasıyla ilgili bir durum...

saol dostum arkadaşım halletti 2 tane 1 er gb lık ram vardı pc nin üstünde ram lerden en sok taktığımı çıkardık düzeldi pc:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.