Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: darth_vader007

ya arkdaslar nasıl uyusturucu satıyoruz??? yada nasıl ve ne yollardan para kazanıyoruz ben anlamıs degılım ılk basta bır dukkanı almak ıcın 50.000 ıstıyor fakat benım sadece bır kamyondan caldıgım 28000 war... yardım edersenız cok sevınırım hıc bıryerde bırsey bulamıyorum... ayrıca sokakda satıcılara uyusturucu falan satabılıyoruz sanırım yanına gıttıgımızde benden "coke" kokain ıstıyorlar galıba??? ben de yok ama??? para para para

Bak hocam sen şimdi haritada gezin bir sokakları little havanadasın daha zaten belli!O almak istediğin dükkanın arkasında kurukafa ganglar bekliyor mapte kurukafa işareti orlak gösteriyor onları git yanlarına elemanlar zaten onlar sana öküz gibi bakmaya,dayılanmaya başlıycaklar "T" ye bas " What the cono* you looking at?!" de gir elemanlara orda öldür layını çıkartırsın parayı zaten!

*La artık cono'yu bilmeyen ölsün hacım bu oyunda

bir tane yarış motoru var, tek kişilik üzerine mavi fon üzerine yıldızlar olan
    valla yırtsalar da parçalarsalar da kendilerini yaklaşamıyorlar bile arkadan sallayıp duruyorlar anca

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

quote:

ya arkdaslar nasıl uyusturucu satıyoruz??? yada nasıl ve ne yollardan para kazanıyoruz ben anlamıs degılım ılk basta bır dukkanı almak ıcın 50.000 ıstıyor fakat benım sadece bır kamyondan caldıgım 28000 war... yardım edersenız cok sevınırım hıc bıryerde bırsey bulamıyorum... ayrıca sokakda satıcılara uyusturucu falan satabılıyoruz sanırım yanına gıttıgımızde benden "coke" kokain ıstıyorlar galıba??? ben de yok ama??? para para para

Bak hocam sen şimdi haritada gezin bir sokakları little havanadasın daha zaten belli!O almak istediğin dükkanın arkasında kurukafa ganglar bekliyor mapte kurukafa işareti orlak gösteriyor onları git yanlarına elemanlar zaten onlar sana öküz gibi bakmaya,dayılanmaya başlıycaklar "T" ye bas " What the cono* you looking at?!" de gir elemanlara orda öldür layını çıkartırsın parayı zaten!

*La artık cono'yu bilmeyen ölsün hacım bu oyunda

bir tane yarış motoru var, tek kişilik üzerine mavi fon üzerine yıldızlar olan
    valla yırtsalar da parçalarsalar da kendilerini yaklaşamıyorlar bile arkadan sallayıp duruyorlar anca

Ehehe evet valal seçim hakkı verdikleerinde ben onu alıyorum üzerinde miss liberty falan yazıyor Cigarette gun boat falan hikaye acaba yatch da nasıl armo var ben onu merak ediyorum bir tk boatlarda o kaldı açılmayan...

• beyler x1300pro ile acayip kasıyo;hemde grafikler exxxtreme dandik yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

beyler x1300pro ile acayip kasıyo;hemde grafikler exxxtreme dandik yani

o kartla tabi dandik dersin , 4XAA, 16XAF açtım, çok güzel oldu görüntüler
    genelleme yapmamak lazım
  • ewet ya bu kurukafalı yerlerı gıdıp temızlemek ıyı para kazandırıyor saolun gercekten yardım ıcın bır de bu kokain nasıl alınıyor onu bılen war mı???
  • quote:

ewet ya bu kurukafalı yerlerı gıdıp temızlemek ıyı para kazandırıyor saolun gercekten yardım ıcın bır de bu kokain nasıl alınıyor onu bılen war mı???

görev alırken aşağısında 2 tane daha görev oluyor her zaman
    orada g ve ya kg suppliers yazar, o zaman bir miktar para koyuyor sağ üst köşeye
    gidip adamdan alıyorsun "yeyo" yu, sonra ya sokaktaki alıcılara, ya da storehouse'un varsa dükkanlarına dağıtıyorsun
  • arkdaslar pekı bu harac toplama ısı nasıl oluyor yanı kımı nasıl haraca baglıyoruz da topluyoruz??? sanırım bıraz fazla soru sordum ama daha tam olarak oyunu anlayabılmıs degılım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth_vader007 -- 21 Ekim 2006; 10:18:16 >
  • yeni başladım ve oyun çok iyi . herkese önerilir.
  • silkroad online oynamaktan yeni çıkan oyunlardan bi haber kaldım
    film almaya gittim tesadüfen bu oyunu gördüm ve aldım şu andada kurmaktayım
    yorumlara bakılırsa oldukça güzel bir oyuna benziyor az sonra görücez bakalım
  • bu arada hatunları Beşledim, bu Balls denilen şey neyse (aslına anlamı bildiğimiz şey ama burada yazmak ayıp olur)
    bayağı faydalı, bu sayede malikaneyi hatunlarla doldurabiliyorsunuz

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU]
  • beyler bu nedır ya nasıl save edıcem ben bu oyunu

• quote:

bu arada hatunları Beşledim, bu Balls denilen şey neyse (aslına anlamı bildiğimiz şey ama burada yazmak ayıp olur)
    bayağı faydalı, bu sayede malikaneyi hatunlarla doldurabiliyorsunuz

Benimde 5 tane oldular Kapının önündede 3 tane yeşilli hatun bekliyor walla mansion dan başka herşeye döndü hacım ev ne diyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: hotdeath

beyler bu nedır ya nasıl save edıcem ben bu oyunu

Haha ya oyun oynamak için önce pc kullanmayı bilmek gerekiyor hocam... Hard disk dolu ondan kaydetmiyor...
  • UAHSDUAHSUDHASUDHAUSDHUASH 81 KB YAZIOO BILMEDEN ETMEDEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMA LUTFEN YANI SEN SIMDI HARDISKIMDE 81 KB YER YOK MU DEMEK ISTIOSUN BILGISAYAR MUHENDISI LAJDSKZJXHCJKAKJSDZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotdeath -- 22 Ekim 2006; 0:13:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotdeath

UAHSDUAHSUDHASUDHAUSDHUASH 81 KB YAZIOO BILMEDEN ETMEDEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMA LUTFEN YANI SEN SIMDI HARDISKIMDE 81 KB YER YOK MU DEMEK ISTIOSUN BILGISAYAR MUHENDISI LAJDSKZJXHCJKAKJSDZ

Önce türkçeyi,sonra ingilizceyi,sonrada konuşmayı,sonrada yazı yazmayı ve daha sonrada pc kullanmayı öğren orada öyle yazıyor saçma sapan yorummuş!Git önce bir se marioyu bitir odan sonra scarface oynarsın....Tövbe yarabbim ya!Ulan millete yardımj ediyoruz adamın kendi hard diskkinden haberi yok daha!Hey allahım ya!

• quote:

Benimde 5 tane oldular Kapının önündede 3 tane yeşilli hatun bekliyor walla mansion dan başka herşeye döndü hacım ev ne diyeyim

bana sağlam araba lazım aslında hatundan ziyade, 12 dükkan gezerken saldırıya uğradığında alev alev yanıyor arabam
    3 dağıtımda 1 kere boşa uğraşmış oluyorum, en sonunda kafam atacak bildiğin AS 950 ile girecem dağıtıma hadi hayırlısı

• quote:

quote:

bana sağlam araba lazım aslında hatundan ziyade, 12 dükkan gezerken saldırıya uğradığında alev alev yanıyor arabam
    3 dağıtımda 1 kere boşa uğraşmış oluyorum, en sonunda kafam atacak bildiğin AS 950 ile girecem dağıtıma hadi hayırlısı

Rattler baba Rattlerrr!Verdim 3 milyon $ ı aldım harika manyak bir araba!Şimdi bende bir göreve geldim tam 15kg Coke dağıtıyoz allahıma 3 tane storeyede valla çok manyak oldu parayı kırıcaz gibi gözüküyor zaten cengiz kahan'ın zırhını satın aldık 2 milden para kalmadı ama 1 000 00 rep geldi 7 olcak rep ama bende rattler'i değiştirmeyi düşünüyorum albatross iyi aslında hızı normal armoruda uygun !Bugun rattler ile drive in theater'ın çatısı varya ordan bir uçtum araba durmak bilmiyor karşı duvara gidiyodu neredeyseAma çok aksiyon oluyor o çatının üzerinden adamalrın üzerine uçunca yaw

• arkadaşlar bu oyunda tuş konfigrasyonu neyle değişiyor.aswd iile araba sürmekten sıkıldımda
  • lamborjini aldim hız olarak configtrasyonda yüksek gözüküüyor ama sürerken fark yok aynı hızda gidiyor diğer hızlı arabalarla 30kg dagıtım basladi
  • quote:

quote:

quote:

Rattler baba Rattlerrr!Verdim 3 milyon $ ı aldım harika manyak bir araba!Şimdi bende bir göreve geldim tam 15kg Coke dağıtıyoz allahıma 3 tane storeyede valla çok manyak oldu parayı kırıcaz gibi gözüküyor zaten cengiz kahan'ın zırhını satın aldık 2 milden para kalmadı ama 1 000 00 rep geldi 7 olcak rep ama bende rattler'i değiştirmeyi düşünüyorum albatross iyi aslında hızı normal armoruda uygun !Bugun rattler ile drive in theater'ın çatısı varya ordan bir uçtum araba durmak bilmiyor karşı duvara gidiyodu neredeyseAma çok aksiyon oluyor o çatının üzerinden adamalrın üzerine uçunca yaw

rattler'in armorundan cacık olmaz, "Bulddog Stampler" en uygunu gibi gözüküyor, üzerinde "Saw" var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.