Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TRQX

şu oyuna gta vice city kopyası diyenleri Allah'a havale ediyorum
    grafikler olsun, konu olsun ve ana karakter olsun 5 basar gta'ya

bu oyunun birde grafiklerinin iyi oldugunu düşünemiyorum graflerde ii olsa rakibi olmazdı ehrhalde
  • ben sonuna kadar açtım, 4xaa ve 16xaf ile gayet güzel ...
    the godfather'la kıyaslayınca ea games'e oyun yapmasını öğren demek istiyorum
    bence gerek otomobil gerekse de karakterde, oynanabilirlik the godfather'dan iyi

vice city'i, total overdose'a rakip görürüm ben ancak,
    oleee andale andale, chu uva uva diye bağıran meksikalıları görün
  • ya pompalıyla adam öldürmek süper. godfather zaten hikaye bunun yanında. helal olsun radical games ile vivendiye.
  • bu oyunun 2. si cıkıp yalan rüzgarı gibi bi seri yaparmı acaba ??
  • arkadaslar benim bilgisyarda 1024*768 ve aa af hiç bişi acık degil kasıo sizce normalmi
  • quote:

bu oyun nasil yav iyimi ?

Gotfather,Gta filan rakip olamaz bu oyuna sadece mafiayla yarışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

arkadaslar benim bilgisyarda 1024*768 ve aa af hiç bişi acık degil kasıo sizce normalmi

Normaldirkastırır 6800 gt nin altında hertürde kasar
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

arkadaslar benim bilgisyarda 1024*768 ve aa af hiç bişi acık degil kasıo sizce normalmi

Normaldirkastırır 6800 gt nin altında hertürde kasar

sagol arkadasım
  • hızlı araba aldim yariş için 1:19 saniye veriyor adali bölümde 20 sn dahaa lazim bitirmek için nasil olacak

kumarhane li bölümdeyim geminin içine yapilmiş horoz dövüştürme para koyuyon yakinda milleti kumara aliştiriyor haber olur
    helikopter varmi ilerde bir yerden bir yere baya zaman aliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

quote:

bu oyun nasil yav iyimi ?

Gotfather,Gta filan rakip olamaz bu oyuna sadece mafiayla yarışır

bu oyun bence mafia dan iyi değil mafia gibi bir oyun gelmedi ah ah şu mafyanın yapımcılarının yeni oyunu falan yok mu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

hızlı araba aldim yariş için 1:19 saniye veriyor adali bölümde 20 sn dahaa lazim bitirmek için nasil olacak

kumarhane li bölümdeyim geminin içine yapilmiş horoz dövüştürme para koyuyon yakinda milleti kumara aliştiriyor haber olur
    helikopter varmi ilerde bir yerden bir yere baya zaman aliyor

kesin bir yerde kısayol vardır, kanalların üzerinden atlamak için rampa ya da ara sokak gibi
  • abi bu nasıl bi oyun resmen konusu san andreas
  • abi en basta bi kamyon para caldikdan sonra 50.000$ civari sanirim.. parayi bankaya yatirdim sonra TAB tusuna bas exotic filan birsey sec diyor.. Oraya kadar gelip SÖförlügü seciyorum ama o pencereden disari cikamiyorum.. Bilen varmi nasil olcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

abi bu nasıl bi oyun resmen konusu san andreas

bo oyunun konusu, aynı isimli filmden alınma
    ve bu filmin senaryosu, san andreas'dan yıllaaaar önce yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 17 Ekim 2006; 19:29:57 >
  • oakley i satın aldıktan sonra paraya para demiyorsunuz sadece ufak bir haraç toplama sonucu 167.000$ cepte
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

oakley i satın aldıktan sonra paraya para demiyorsunuz sadece ufak bir haraç toplama sonucu 167.000$ cepte

dükkanlara 4'er tane henchmen koydum birer tane de güvenlik kamerası ama ne işe yaradığı hakkında bir bilgim yok
    bu arada little havana finished
  • beyler oyunun para şifresini bulan var mı öle bişey avr mı bn bu haraç toplamadan cok sıkıldım south beach de bnm her toplamada 10,000,000 dolardan fazla alıorm ama toplamak uzun sürüo
  • mantik nasil godfather gibimi

bide oyunun Turkce yamasi olabilirmi,godfatherda bu mumkun deildi
  • oyun gitgide daha ilginç bir hal alıyor
    tüm gang çetelerini tamizledim, tüm dükkanlarıma 4er tane koruma koydum
    baskına uğradıkları zaman çok işe yarıyor, saldıranlara tam karşı koyamıyorlar ama
    size zaman kazandırıyorlar
    oyun hemen bitmesin diye daha çok yan görevleri yapıyorum

bu arada bir soru, little havana'daki çetelerden birini bulamadım
    var mı yok mu siz 21/21 yapabildiniz mi
  • Ya onu bunu bırakında asıl Vice City'nin Scarface kopyası olduğu ortaya çıktı!!!O diaz'ın mekanını hatırlayın o büyük malikaneyi Scarface 1983 yılında çıkmış bir film ve bu bakımdan hiç kimse scarface kopya çekti GTA dan diyemez tamam kopya çekmiş olabilir ama Vice city sanki bana resmen filmi geçirmiş gibi geldi!Vice daki karakterin adı Tommy,Scarface'de Tony!Vice daki o malikanenin devirdiğimiz eski sahibi DİAZ ve bizim Scarface'de uğraştığımız ilk çetede "DİAZ GANGS" Ayrıca Vice daki Mekan Resmen MİAMİ!!RESMEN!! Bunu hiç kimse inkar edemez!Vice city bence Scarface filminden kopya çekti hacım..Ne kadar eskimiş olsada GTA serisini tutsamda sonuçta bu yapılan bir gerçek!!Üstelik flimde Tony Montanın almadığı yer ele geçirmediği mekanda kalmıyor!Karakterde hafiften bize Tony Montayı hatırlatıyor diyebiliriz!Şimdi hepsini bir toplayacak olursak...

-Vice City'deki Büyük mahlikane,Scarface'in son sahnesindeki Aynı malikane ile birebir arasında 7 fark bile çıkmaz hacım!!

-İsim benzerliği olarak Vice da Tommy ve Scarface'de hepimizin bildiği Tony Montana bunu bence bu asla bir rastlantı olamaz!

-Diğer bir isim benzerliği ise Vice City'deki Lance'ın kardeşi Diaz'ın Scarface'deki Diaz Gangs'tan hiç bir farkı olmaması!

-Vice da giyilen giysiler Bize Miamiyi hatırlatıyor aslında ortam resmen çalıntı bence Scarface'den!Üstelik Little Haiti,Little Havana diye Bölgelerin olmasıda cabası...

-Vice city'de dolaşan bazı ve çalışan kesimler özellikle taksiciler cüba aksanıyla konuşmakta!Özellikle yanlış hatırlamıyorsam oyunda cübalılar ve haitiler diye 2 çete mevcuttu!

*Bütün bunları göz önüne alırsak hiç kimse Scarface GTA'da kopya çekti diyemez!Grafik olarak ne bekliyordunuz peki?HL2,BF2 veya COD grafikleri mi?!Asla GTA SA yermek gibi algılamayın ama Konsoldan PC'e aktarılırken SA'nın grafikleri karakterlerin kaplamalarıyla bile oynanılmamıştı ve çözünürlük gayet düşüktü!Scarface'in grafikleri bence bazı yeterli...Zamanında Medieval Total War'ı nasıl oynardık ama rafikleri kötüydü onunda hala oynayanlar var...Bence grafikleri bakıp bir oyun hakkında önyargıda bulunmak çok yanlış...Detay,atmosfer,senaryo ve bize verdiği zevk bence en başta gelir!Grafik zaten almış başını gitmiş...Bırakın yüksek poligonlu,insanın gözünü alan ışık efeklerine sahip oyunlarıda gelin Scarface'i bir oynayın hacım...Kimseye sataştğım falan yok yanlış anlamasın kimse!Bence oyun harika ama Yapay zeka ve bazı fizik olayları beni deli ediyor...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.