Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: altwo

Nedense SS'ler bana GTA'yı hatırlattı
    Oyun zaten komple GTA kopyası.

gerçekten tamamen gta kopyası
  • owww güzel oyuna benziyor...
  • artık gta nın rakipleri çoğaldı gta 4 yakın zamanda gelmezse tarihe gömülecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

oyun gitgide daha ilginç bir hal alıyor
    tüm gang çetelerini tamizledim, tüm dükkanlarıma 4er tane koruma koydum
    baskına uğradıkları zaman çok işe yarıyor, saldıranlara tam karşı koyamıyorlar ama
    size zaman kazandırıyorlar
    oyun hemen bitmesin diye daha çok yan görevleri yapıyorum

bu arada bir soru, little havana'daki çetelerden birini bulamadım
    var mı yok mu siz 21/21 yapabildiniz mi

Ya bende little havana ile downhang'ı owned ledim ama henchmen ve kamera falan nasıl koyuluyor onu bulamadım Söylersen sevinirim Çünkü hasılatı toplarken adamlar mekanı basıyorlar!Bir keresinde babylon club için 100 bin $ vermiştim sırf tamir işi için Orda dursunlarda zaman kazandırsınlar bana yeter!

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Ya onu bunu bırakında asıl Vice City'nin Scarface kopyası olduğu ortaya çıktı!!!O diaz'ın mekanını hatırlayın o büyük malikaneyi Scarface 1983 yılında çıkmış bir film ve bu bakımdan hiç kimse scarface kopya çekti GTA dan diyemez tamam kopya çekmiş olabilir ama Vice city sanki bana resmen filmi geçirmiş gibi geldi!Vice daki karakterin adı Tommy,Scarface'de Tony!Vice daki o malikanenin devirdiğimiz eski sahibi DİAZ ve bizim Scarface'de uğraştığımız ilk çetede "DİAZ GANGS" Ayrıca Vice daki Mekan Resmen MİAMİ!!RESMEN!! Bunu hiç kimse inkar edemez!Vice city bence Scarface filminden kopya çekti hacım..Ne kadar eskimiş olsada GTA serisini tutsamda sonuçta bu yapılan bir gerçek!!Üstelik flimde Tony Montanın almadığı yer ele geçirmediği mekanda kalmıyor!Karakterde hafiften bize Tony Montayı hatırlatıyor diyebiliriz!Şimdi hepsini bir toplayacak olursak...

-Vice City'deki Büyük mahlikane,Scarface'in son sahnesindeki Aynı malikane ile birebir arasında 7 fark bile çıkmaz hacım!!

-İsim benzerliği olarak Vice da Tommy ve Scarface'de hepimizin bildiği Tony Montana bunu bence bu asla bir rastlantı olamaz!

-Diğer bir isim benzerliği ise Vice City'deki Lance'ın kardeşi Diaz'ın Scarface'deki Diaz Gangs'tan hiç bir farkı olmaması!

-Vice da giyilen giysiler Bize Miamiyi hatırlatıyor aslında ortam resmen çalıntı bence Scarface'den!Üstelik Little Haiti,Little Havana diye Bölgelerin olmasıda cabası...

-Vice city'de dolaşan bazı ve çalışan kesimler özellikle taksiciler cüba aksanıyla konuşmakta!Özellikle yanlış hatırlamıyorsam oyunda cübalılar ve haitiler diye 2 çete mevcuttu!

*Bütün bunları göz önüne alırsak hiç kimse Scarface GTA'da kopya çekti diyemez!Grafik olarak ne bekliyordunuz peki?HL2,BF2 veya COD grafikleri mi?!Asla GTA SA yermek gibi algılamayın ama Konsoldan PC'e aktarılırken SA'nın grafikleri karakterlerin kaplamalarıyla bile oynanılmamıştı ve çözünürlük gayet düşüktü!Scarface'in grafikleri bence bazı yeterli...Zamanında Medieval Total War'ı nasıl oynardık ama rafikleri kötüydü onunda hala oynayanlar var...Bence grafikleri bakıp bir oyun hakkında önyargıda bulunmak çok yanlış...Detay,atmosfer,senaryo ve bize verdiği zevk bence en başta gelir!Grafik zaten almış başını gitmiş...Bırakın yüksek poligonlu,insanın gözünü alan ışık efeklerine sahip oyunlarıda gelin Scarface'i bir oynayın hacım...Kimseye sataştğım falan yok yanlış anlamasın kimse!Bence oyun harika ama Yapay zeka ve bazı fizik olayları beni deli ediyor...

vice city zaten scarface filminden esinlenerek yapılmış bir oyun. bunun gizlisi saklısı yok ki ?! var olan bişeyi tekrar keşfettin. gerçi bilmeyenler için bu msjın öğrenmeleri adına bivesile oldu.

• grafiklere kötü deniliyorda,GTA vice city veya Gta san andreas la kıyaslanırsa nasıl?
  • Bu kadın adamı cinsellikten soğutur
     Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenge

grafiklere kötü deniliyorda,GTA vice city veya Gta san andreas la kıyaslanırsa nasıl?

vice city den iyi, karakter modellemeleri san andreastan çok daha iyi. şehir modellemeleri eşit gibi. araç kaplamaları san andreasda daha iyi. yansıması falan SA da daha iyi. oynanış SA dan iyi bence. aksiyonlar SA yı katlar bile. sürüş SA da daha iyi.

ama oyun genel olarak SA dan çok daha zevkli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

grafiklere kötü deniliyorda,GTA vice city veya Gta san andreas la kıyaslanırsa nasıl?

vice city den iyi, karakter modellemeleri san andreastan çok daha iyi. şehir modellemeleri eşit gibi. araç kaplamaları san andreasda daha iyi. yansıması falan SA da daha iyi. oynanış SA dan iyi bence. aksiyonlar SA yı katlar bile. sürüş SA da daha iyi.

ok alayım...

ign sitesi boşa editörün seçimi yapmaz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

quote:

ok alayım...

ign sitesi boşa editörün seçimi yapmaz zaten...

ign nin editörlerine turp sıkayım. just cause a 6.7 veren siteyi ömrübillah tınlamam daha ben.

• quote:

Ya bende little havana ile downhang'ı owned ledim ama henchmen ve kamera falan nasıl koyuluyor onu bulamadım Söylersen sevinirim Çünkü hasılatı toplarken adamlar mekanı basıyorlar!Bir keresinde babylon club için 100 bin $ vermiştim sırf tamir işi için Orda dursunlarda zaman kazandırsınlar bana yeter!

Bu sırayla gidip, satın almak için R'ye basman yeterli

• Gotfather dan sona iyi gibi görünüyo ama gerek araçların araba ve botla sınırlı olması ve düzinelerce
    birbirnin aynısı görevlerden oyun çabuk sıkarGS boşuna 6,0 vermemiş ama GF a niye8,1 vermişler oda 4,5-5
    den fazla etmezdi ayrı
  • ouyun resmen gta kopyası gibi... nerde o eski orjianl oyunlarrrrr

taklitler aslını yaşatıır
  • quote:

quote:

Bu sırayla gidip, satın almak için R'ye basman yeterli

Eyvallah kardeş sağolasın...Yalnız bi şey kötü olmuş adamlar bu binaların önünde gözükmüyorlar sadece hasılatı toplamaya giderken zaman kazandıyor bu olay!bence burası kötü olmuş 5 tane adam satın aldım heryere birde kamera valla adamlar 12 kişi geliyorlar kamera daha zor ölüyor orasınıda anlamış değilim!Bnece atmosfer açısından adamların binaların önünde gözükmesi harika olurdu çünkü baba olduğumuz bir oyun bu sonuçta...Ama sanki yalnız biz varmışız ve koskoca miamiyi tek başımıza fethediyoruz hissini uyandırdı bende

• uyuşturucu deli para kazandırıyor tavsiye edilir
  • quote:

uyuşturucu deli para kazandırıyor tavsiye edilir

güneydeki adalara gittim bir görevle, bana deniz uçağı verdiler
    biniyorum gidip 15kg "yeyo" alıyorum, 7 dükkan 7 milyon $
    para köpeğim oldu
  • ya arkdaslar nasıl uyusturucu satıyoruz??? yada nasıl ve ne yollardan para kazanıyoruz ben anlamıs degılım ılk basta bır dukkanı almak ıcın 50.000 ıstıyor fakat benım sadece bır kamyondan caldıgım 28000 war... yardım edersenız cok sevınırım hıc bıryerde bırsey bulamıyorum... ayrıca sokakda satıcılara uyusturucu falan satabılıyoruz sanırım yanına gıttıgımızde benden "coke" kokain ıstıyorlar galıba??? ben de yok ama??? para para para

• quote:

quote:

uyuşturucu deli para kazandırıyor tavsiye edilir

güneydeki adalara gittim bir görevle, bana deniz uçağı verdiler
    biniyorum gidip 15kg "yeyo" alıyorum, 7 dükkan 7 milyon $
    para köpeğim oldu

Hacı yalnız bazen adalara gidince adamlarla anlaştıktan sonra küçük kayık gibi olan bot varya sarı!Lan onu veriyor ayar oluyorum herhalde gang heatten kaynaklanıo Malı diğer tarafa geçirmek zor iş ondan sonrası kolay zaten...Ada çok manyak ama yaw polis yok resmen korsan adası !Valla bendede 8 tane dükkan oldu south daki fast food ile bar ı aldım,Rattler'i ve gun boat ı alınca para kalmadı tabi Rattler manyak bi araba hacı alın valla 3 bin falan fazla rep vermiyor ama deli bir şey arabayı çarpmak imkansız!Ama ben bir kere arabayı denize daldırdım yanlışlıkla tamir için tam 240 bin para istedi orasıda ayrı mevzuu tabi hacım

• quote:

Orjinalden alıntı: darth_vader007

ya arkdaslar nasıl uyusturucu satıyoruz??? yada nasıl ve ne yollardan para kazanıyoruz ben anlamıs degılım ılk basta bır dukkanı almak ıcın 50.000 ıstıyor fakat benım sadece bır kamyondan caldıgım 28000 war... yardım edersenız cok sevınırım hıc bıryerde bırsey bulamıyorum... ayrıca sokakda satıcılara uyusturucu falan satabılıyoruz sanırım yanına gıttıgımızde benden "coke" kokain ıstıyorlar galıba??? ben de yok ama??? para para para

Bak hocam sen şimdi haritada gezin bir sokakları little havanadasın daha zaten belli!O almak istediğin dükkanın arkasında kurukafa ganglar bekliyor mapte kurukafa işareti orlak gösteriyor onları git yanlarına elemanlar zaten onlar sana öküz gibi bakmaya,dayılanmaya başlıycaklar "T" ye bas " What the cono* you looking at?!" de gir elemanlara orda öldür layını çıkartırsın parayı zaten!

*La artık cono'yu bilmeyen ölsün hacım bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 21 Ekim 2006; 0:05:44 >

• taklit
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.