Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce türkçeyi,sonra ingilizceyi,sonrada konuşmayı,sonrada yazı yazmayı ve daha sonrada pc kullanmayı öğren orada öyle yazıyor saçma sapan yorummuş!Git önce bir se marioyu bitir odan sonra scarface oynarsın....Tövbe yarabbim ya!Ulan millete yardımj ediyoruz adamın kendi hard diskkinden haberi yok daha!Hey allahım ya!

bu arada torrent acayip hizli indiriyor oyunu. yaklasik 110 kb/sn 2 saat kaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 22 Ekim 2006; 14:50:10 >

• ya bu oyunda bi mouse problemimi var sağa gidince sola sola gidince sağa gidio bunun bi çaresi varmıdır arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duck_And_Run

ya bu oyunda bi mouse problemimi var sağa gidince sola sola gidince sağa gidio bunun bi çaresi varmıdır arkadaşlar

control options'da "invert mouse" seçilidir (x veya y axis'de yazabilir)
    onunla oyna, düzelir
  • Budur !!!Godfather cok begenmemıstım ama bu gercek iyi olmus...GTA nın nerden esınlendıgını nerden kopya cektıgını şimdi herkez daha ii gördü...

Bir efsane hayat buldu... Filmi 7-8 defa seyretmıs biri olarak filmin sonunda Tony Montana ölmese ne olurdu diye dusunuyodum işte olucak buydu.Yeni bir hayat yeni bir dünya" The World is Yours"....

PUSH İT TO THE LİMİT
  • herkes bu oyuna gta kopyası demekte ama asıl senaryo olarak kimin kimden kopya cektigi acıkca görülüo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: hotdeath

UAHSDUAHSUDHASUDHAUSDHUASH 81 KB YAZIOO BILMEDEN ETMEDEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMA LUTFEN YANI SEN SIMDI HARDISKIMDE 81 KB YER YOK MU DEMEK ISTIOSUN BILGISAYAR MUHENDISI LAJDSKZJXHCJKAKJSDZ

Önce türkçeyi,sonra ingilizceyi,sonrada konuşmayı,sonrada yazı yazmayı ve daha sonrada pc kullanmayı öğren orada öyle yazıyor saçma sapan yorummuş!Git önce bir se marioyu bitir odan sonra scarface oynarsın....Tövbe yarabbim ya!Ulan millete yardımj ediyoruz adamın kendi hard diskkinden haberi yok daha!Hey allahım ya!

dostum anlama güüçlüğü çekiyosun heralde.Hard diskte 53 gb boş alan var. Yani hala neyi savunuyosun anlayamıyorum. 81 kb boş alan istiyo. Okuyamıyomusun. İngilizcemi bilmiyosun.Ayrıca lütfen sen yardı m falan etme bi daha. Lütfen bak rica ediyorum. Gary!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotdeath -- 22 Ekim 2006; 19:42:29 >

• quote:

quote:

quote:

UAHSDUAHSUDHASUDHAUSDHUASH 81 KB YAZIOO BILMEDEN ETMEDEN SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMA LUTFEN YANI SEN SIMDI HARDISKIMDE 81 KB YER YOK MU DEMEK ISTIOSUN BILGISAYAR MUHENDISI LAJDSKZJXHCJKAKJSDZ

dostum anlama güüçlüğü çekiyosun heralde.Hard diskte 53 gb boş alan var. Yani hala neyi savunuyosun anlayamıyorum. 81 kb boş alan istiyo. Okuyamıyomusun. İngilizcemi bilmiyosun.Ayrıca lütfen sen yardı m falan etme bi daha. Lütfen bak rica ediyorum. Gary!!!!!!!!

Tööbe yarabii tövbe!Bu adama pc nin açılımı sorsam bilmez yemin ediyorum ya!Bende çok meraklıydım sana yardım etmeye artist!Sen daha oyunu yüklediğin disk'i bilmiyorsun bilgisayardan bir habersin ingilizce bilmiyormuşum git o zaman kendin çöz sorununu idiotça sorularınla bölme muhabbeti hadi canım sağdan git yeyo bulursun

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım resimde en az 81 kb yer olması lazım diyor save yapman için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tööbe yarabii tövbe!Bu adama pc nin açılımı sorsam bilmez yemin ediyorum ya!Bende çok meraklıydım sana yardım etmeye artist!Sen daha oyunu yüklediğin disk'i bilmiyorsun bilgisayardan bir habersin ingilizce bilmiyormuşum git o zaman kendin çöz sorununu idiotça sorularınla bölme muhabbeti hadi canım sağdan git yeyo bulursun

çözdüm zaten sorunu HARDISKTEE yer YOKMUSSS AJDSKASDHKAHSDKJHA SIL SIL BITMEDII 81 KB YER ICIN BUTUN DOSYALARI SILDIM AMA YOOOK HALA YER YOK NASIL IS ANLAMADIM FORMAT MI ATSAM ACABA ZUAHSUDHAUSH sen benıı gulduruosun kac gundur allahta senı guldursun AUHZUHA HE BU ARADA YENI HARDDISK ALDIM OYUN ICIN 160 GB HALA YER YOK DIOOO AYNI HATA UHAUZHUHAUHA ALEM COCUK SENI LOL

• daha önce resmini verdiğim hatunlar, iç gıcıklayıcı elbiseler giyerek beni şaşırtmaya başladılar
    akıllarınca sürpriz yapıyorlarmış oyun gitgide daha da ilginç bir hale gelmeye başladı
    acaba bu oyunda da şifreyle açılan bir mekan var mı, dün south beach'de gezerken böyle ufak bir veranda buldum
    millet kucak kucağa alemindeydi valla, hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

daha önce resmini verdiğim hatunlar, iç gıcıklayıcı elbiseler giyerek beni şaşırtmaya başladılar
    akıllarınca sürpriz yapıyorlarmış oyun gitgide daha da ilginç bir hale gelmeye başladı
    acaba bu oyunda da şifreyle açılan bir mekan var mı, dün south beach'de gezerken böyle ufak bir veranda buldum
    millet kucak kucağa alemindeydi valla, hadi hayırlısı

o olaya bende rastladım ama şimdi north beachteyim ve harbiden ganglar çok zor hemen benim ilk işim onlara girmek oldu bir tane mercenaries çetesini çökerttim tam 4 bin para verdi + 3 bin 500 de yeyp Para bulmak çok kolay artık şirketleşmeye başladık zaten 15kg ile taşıyoz yalnız adamlar SAW ile geziyorlar valla bazen ODİN diye kamyon varya onunla gidiyorum mekanları basmaya

• downtown ve havana'daki tüm gangları temizledim ama south beach'da bir tane kaldı
    bulamadım, bütün sokakları yayan gezmeme rağmen delirtti beni

son balls'ı açınca ne olacak merak ediyorum, 93bin kaldı, umarım terbiyesiz şeyler yapmazlar (5i biryerde hesabı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

downtown ve havana'daki tüm gangları temizledim ama south beach'da bir tane kaldı
    bulamadım, bütün sokakları yayan gezmeme rağmen delirtti beni

son balls'ı açınca ne olacak merak ediyorum, 93bin kaldı, umarım terbiyesiz şeyler yapmazlar (5i biryerde hesabı)

Ya aynen hocam benimde 2 tane kaldı sout da zaten küçücük yer didik didik ettim bulamadım o gangları ama sanırım South Beachteki storehoysenin oralardadır diye tahmnin ediyorum ben oralara baktım ama yok valla bulamadım!Bu arada Balls Olayı 5/10'dan sonra hızlı gitmeye başlıyor rep te öyle daha yeni girdim north beach'e çok iyi rep geliyor exoticler olsun görevler olsun...Mansion'u ben video ya çekip youtubeye atmayı düşünüyorum çok şekil odlu çünkü özel müze bölümü falan yaptım Fakat en çok sinirimi bozan şey şu oyunda o kadar para verip mansion için aldığımız hiçbir şeyi kullanamıyoruz Sen git piano al ama sadece dursun orda,cigara standından sigara,viski dolabından viski alıp içseydik ne güzel olurdu aslındaVideo poker koyuyorum ama hiçbir şekilde oynayamıyorum sadece öylece duruyorlar!Zaten oyunda eşyaları yerleştirmek tam bir kasıntı hacım!Karakter 360 dereceden daha fazla açıyla dönüyor istediğimiz yeri tutturana kadar cinnet geçirmemek elde değilAma yinede harika çok manyak bir şey bence exotics kısmı bu oyunu farklı yapan olayda bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 23 Ekim 2006; 20:05:49 >

• Ya hocam bu nasıl bir saçma olaydır anlamadım gitti ya!Ulan o kadar eşya alıyoruz mansion'a koymak için hepsini özelikle şekilli şekilli şekilli diziyoruz o kadar para sayıp tarihi eserleri alıyorz oyundaki ve oyundaki bir saçma hata yüzünden hepsini bir anda kaybediyoruz ve kullanamıyoruz!!yok hacım böyle bir olay!Mansion'daki bir tane hatun süpriz yapıcakmış diye bir gittim mansion'a ulan hiç bir şey yerinde değil !!O kadar dizdim eşeyaları pianoları heykelleri falan o salak karı bir eşya değiştirdi diye bütün mansiondaki eşyalar gitmiş!Üstelik artık hiçbirini kullanamıyorum satın da alamıyorum!Mesela o apollonun uzay mekiği parçasını gösteriyor exotick katoloğunda fakat "pimp my mansion" dediğimde uniq kategorisi çımıyor! Aldığım herşey içimde patladı yani1Acaip bir saçmalık bu bir elbise değişti diye bütün malikane mi değişicek yani üstelik artık ne decordaki eşyaları satın alabiliyorum nede furnituredekileri anca önceden aldıklarımı yeinden satın alabilirm ama onlara daha önceden zaten para vermiş ve exotic kataloğunda alınmış gösteriyor!! Yemin ediyorum oyundan soğudum hacı en azından o eşyaları oraya dizmek için 5 saat uğraşmışımdır süüyle parça vardı ne güzel dizmiştim şimdi bu saçmalık yüzünden hepsi gitti ve bırak store de klamayı satın bile alamıyorum Oyunu silmeyi düşündüm bir an yok mu hacı bunu bir çaresi yemin ediyorum lanet ettim oyun olmaz böyle bir saçmalık yaw

• boşver ya, uğraşma mansion'la görevlere fokusla kendini
  • Valla oyun ign den 8.7 aldığı için indirmeye başladım netten umarım güzel çıkar bir arkadaş polisler sürekli yakaladığı için görevleri tamamlayamadığını söylemiş böyle bir durum sizde varmı oynanabilirliği etkiliyor mu ?

@_Agwe

Valla dediğin gibi bir hata varsa çok sakat bi olay moralim bozuldu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: EncoMaster

Valla oyun ign den 8.7 aldığı için indirmeye başladım netten umarım güzel çıkar bir arkadaş polisler sürekli yakaladığı için görevleri tamamlayamadığını söylemiş böyle bir durum sizde varmı oynanabilirliği etkiliyor mu ?

@_Agwe

Valla dediğin gibi bir hata varsa çok sakat bi olay moralim bozuldu ya

Ya zaten oyunda polislerle papaz olmamak gerek!Aslında bu gerçekçiliği etkileyen bir unsur!Yani GTA'daki o ordu olayı benim her zaman garibime gitmiştir aslında Tanklar,helikopterler geliyor adam ölmüyor hacı acaip bir durum yani!Zaten bu oyundaki karakterimiz öyle acımasız değil sivillere ve masumlara vurmuyor bence çok harika oyun her yanıyla zaten bize bir "Baba" rolünü oynadığımızı hissetiriyor!herşey bir teleonun ucuna bakıyor arabamı istiyorsuın,bot mu istoyrsun ayağına geliyor hemen!Evindeki hatunları saymıyorum bile onlar ayrı bir mevzuu Ama bu exotics olayı mroalimi bozdu hacı benimde!TRQX hocam senin dediğin gibi yapıcaz artık çözümü yok bu olayın harbiden ama boşuna gitti o kadar satın aldık sadee rep olarak geldi bunlar bana

• adam sokak serserisi değil ki sokaktan araba çalsın
    bir telefon hoopp ayağına, başka bir telefon botu gelir marinaya

istersen pis işlerini assassin (suikastçine) yaptır
    istersen yanına bir henchmen al baskına git
    istersen sen driver ol, tony montana için iş yap

milyoner baba adamın hali başka
  • Ya warya şu oyun yemin ediyorum sesleri için oynanır hacı insan bırakamıyor şu dialog'un güzeliğine bakın yaw 1 araa istiycek adam nerden girıo olaya;

-Tino,what the *** elvie call me?She Call me?No...Erhmm oke if she call me tell her erhhh i love her!Now send me my f*** car *** yerlere ne gelceğini biliyorsunuz hacım yazmaya ve boş yere ban yemeye gerek yok sanırım
    Adamı ara sıra inadına bilerek konuşturuyorum!Adamın 2 lafından biri cono zaten

• arkadaşlar oyun güzel bence bazı eksiklikleri olmasına ragmen alıp oynanması gereken bir oyun benim tavsiyem ALIN
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.