Şimdi Ara

scart to vga kablo ile projeksiyona görüntü aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd playerde scart projeksiyonda (toshiba xd2000) vga girişi yani scart to vga bağlantısı ile görüntüyü aktarabilirmiyim. olursa
    bilgisayarda izlenen kaliteyi verirmi .. bilen duyan veya deneyenlerin yardımlarını bekliyorum.. görüntü aktaracağım kablo bu ....

scart to vga kablo ile projeksiyona  görüntü aktarımı

• Projektörün frekans aralığı scart frekansına uyumlu olmalıdır. Yoksa olmaz. Bunun için projektörünüzün teknik özelliklerinden hangi frekansa kadar inebildiğine bakınız. Yanlış hatırlamıyorsam vertical(dikey) tarama da 15 hz düzeyine inebilmesi gereklidir. Bunu NEC ve bazı Optoma projektörler yapıyor biliyorum ama başka markalarda da mevcuttur herhalde bu tür modeller.

Diğer taraftan, sanki memlekette scart to vga varmış bulmuşsunuz gibi yazmışsınız ama bulacak olursanız bana da bildirin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 26 Aralık 2007; 20:48:28 >
  • Component to vga üzerine yoğunlaş.En iyi çözüm bu.
  • dediğin gibi arkadaşım kablo görüntüyü aktarmadı maalesef
  • bu arada eskişehir media markette kabloyu bulmuştum fiyat 79 ytl bilginize....
  • Bu arada düzeltme yapayım bugün kontrol ettim. Scart to vga için alıcı cihazınızın 15khz Horisontal (yatay) tarama frekansına inebilmesi gerekiyormuş. (üstte emin olmadan 15khz vertical yazmışım.) RGB scart bağlantının çalışma frekansı ise 24khz imiş. Yani bu düzeye inebilen cihazlara scart to vga bağlantı olur.

Bu bağlantıyı PC monitöründe yahut bazı projektörlerde deneyen arkadaşların hüsranı bundan kaynaklanıyor.

Bu arada kabloyu satmayı düşünürseniz bana PM atınız arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 27 Aralık 2007; 19:57:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.