Merhaba Scenic 2004 Privilage aracımla en uyumlu çalışacak klit hangisidir ve nerde taktırmalıyım.. istanbulda oturuyorum.. Bitürlü karar veremedim.. birkaç kişiden BRC tavsiyesi aldım.. siz neyi tavsiye edersiniz.???
quote:Orjinalden alıntı: downahar Merhaba Scenic 2004 Privilage aracımla en uyumlu çalışacak klit hangisidir ve nerde taktırmalıyım.. istanbulda oturuyorum.. Bitürlü karar veremedim.. birkaç kişiden BRC tavsiyesi aldım.. siz neyi tavsiye edersiniz.??? hepsi uyumlu uyumsuz diye bişey yoktur tek önemli olan takan usta takan usta vezirde yapar rezilde. unutmadan ATİKERİ tavsiye ederim
Aşağıda adresleri bulunan arkadaşlarla görüşebilirsin52 'STANBUL 2A MÜHEND'SL'K A.S. Kagıthane Cad. No:6 KAGITHANE 0 212 210 43 92 0 212 222 46 46 TURAN YÜCEL 2 2A MÜHEND SL K A.S. GÜNCEL BAY L STES 22.02.2008 53 'STANBUL ÇEVRE OTOGAZ SAN. T'C. LTD. ST'. - MASLAK Atatürk Oto San. Sit. 1. Kısım A/Blok No: 80/105 Maslak 0 212 285 48 56 0 212 285 48 56 HÜSEY'N KAHRAMANiz . Anadolu yakasındaysanız eğer oradanda adres verebilirim.
quote:Orjinalden alıntı: downahar teşekkür ederim peki bana şafak otogaz ı tavsiye edermisiniz?? bide atikeri.. atikerde karar kılarsanız.en iyi montaj yeri şafak otogazdır.
Ben aracıma (Chevrolet) BRC taktırdım, benden sonra bir chevrolet ve bir avensis e takıldı herkes memnun.
hayırlı olsun arkadaşım ne takarsan tak mutlu ol yeter...Ben mutsuz LPG kullanıcısı görmek istemiyorum :)