Şimdi Ara

Scenic II Privilage 1.6 Ya en uyumlu LPG kiti Hanisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Scenic 2004 Privilage aracımla en uyumlu çalışacak klit hangisidir ve nerde taktırmalıyım.. istanbulda oturuyorum.. Bitürlü karar veremedim..
    birkaç kişiden BRC tavsiyesi aldım.. siz neyi tavsiye edersiniz.???

• quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Merhaba Scenic 2004 Privilage aracımla en uyumlu çalışacak klit hangisidir ve nerde taktırmalıyım.. istanbulda oturuyorum.. Bitürlü karar veremedim..
    birkaç kişiden BRC tavsiyesi aldım.. siz neyi tavsiye edersiniz.???

hepsi uyumlu uyumsuz diye bişey yoktur tek önemli olan takan usta takan usta vezirde yapar rezilde.

unutmadan ATİKERİ tavsiye ederim

• Aşağıda adresleri bulunan arkadaşlarla görüşebilirsin52 'STANBUL 2A MÜHEND'SL'K A.S.
    Kagıthane Cad. No:6
    KAGITHANE
    0 212 210 43 92 0 212 222 46 46 TURAN YÜCEL
    2
    2A MÜHEND
    SL
    K A.S. GÜNCEL BAY
    L
    STES
    22.02.2008
    53 'STANBUL
    ÇEVRE OTOGAZ SAN. T'C. LTD.
    ST'. - MASLAK
    Atatürk Oto San. Sit. 1.
    Kısım A/Blok No: 80/105
    Maslak
    0 212 285 48 56 0 212 285 48 56 HÜSEY'N KAHRAMANiz . Anadolu yakasındaysanız eğer oradanda adres verebilirim.
  • teşekkür ederim peki bana şafak otogaz ı tavsiye edermisiniz?? bide atikeri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: downahar

teşekkür ederim peki bana şafak otogaz ı tavsiye edermisiniz?? bide atikeri..

atikerde karar kılarsanız.en iyi montaj yeri şafak otogazdır.
  • Atiker ile Brc arasında gidip geliyorum siz ne dersiniz??? bana yardımcı olun lütfenn
  • Ben aracıma (Chevrolet) BRC taktırdım, benden sonra bir chevrolet ve bir avensis e takıldı herkes memnun.
  • merhaba nerde taktırdsığınızsı yazarmısınız?? acaba atiker nasıdır?
  • En sonunda Zavolli taktırdım.. ne uyuz bi durum 50 tane marka var.. insan seçme problemi yaşıyor..
  • hayırlı olsun arkadaşım ne takarsan tak mutlu ol yeter...Ben mutsuz LPG kullanıcısı görmek istemiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.