Bildirim
Scenic satıp Opel almak....
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
scenic kadar tabiki genis değil
easytronik otomatik vites kullanan birini hayal kırıklığına ugratablyr zira vites geçişlerini daha net hissedyrsnz -
hiç otomatik vites kullanmadım sadece geçenlerde 2000 model passat a bindim arkadaşımın ve çok beyendim eşimde Bizim arabayı süremiyo Onun için en uygun bu araba diye düşündüm....Nasıl bilirdiniz opel astra H kasaları -
passat ın triptroniği ile opelin easytroniği çok farklıdır.
aynıı zevki alamazsınız diye düşünüyrm
ama astra alınabilir tasarımı hoş 2. elde elinizde kalmıyck bir araçtır -
zaten tam otomatik aramıyorum.Yarı oto olsun bakımı masrafı az olsun yeter... -
astra G sahibiyim.astra nın her kasasını beğenmişimdir.ama easytronik şanzıman da aklıma soru işaretleri var.
daha doğrusu şahit olduğum bi olay.geçenlerde aracımı servıse goturmustum ve orda bi corsayı itikleyerek
lifte cıkmartmaya calısıorlardı.arac easytronik ve viteste sıkısıp kalmıştı.aracı iterken seke seke zorla lifte cıkarttılar.
merak ettım sordum niye bosa almıyorsunuz diye.mğer sıkışmış easytronik şanzıman.
corsalarda bu sorun var mı dedım.sadece corsa değil easytronik olanlarda var dedi.yanı astra da dahil oluyo bu durumda.
işin kotusu aracın sahibi tren yolundan gecerken bu olay basına gelmiş.bi arac gerıde olsaydı rayın ustunde kalacakmış.
duzeltmek ıcın şanzımanı komple sokeceklerdi.işleri uzundu yani.
bana soylenen bu.astrayı cok severim.sorun cıkartmayan bı aractır.
astra G aracımı sıfır aldım 7,5 sene olacak nerdeyse.135bin km tüplü arac.periyodik bakım harıcınde sadece ufak
bir sorun cıkarttı bana .oda yeni oldu ztn.emme manifoldundan ses geliyordu.hırıltı sesi.söküp temizlediler.
80tl tuttu özel serviste.sahibini uzmeyen bı aractır.forumlarda neler okuyorum 1-2 yasında arabalar(farklı markalar) ne sorunlar cıkartıyormuş.aklım almıyor onları ztn.cok şükür hicbırsey yasamadım cıddi manada.
ama anlaşılan easytronik sorunlu bi şanzıman.bilen birisine bu olayı sorun bence.şanzıman yuzunden opel den soğumayın sonra
-
sizinkide güzel tespit olmuş hani, güldürdünüz beni :)))))))))
Hastanede 20 yaşında kanserli hasta görüp insanlar artık 20 yaşında kanser oluyor demeye benzemiş biraz.
serviste tabi arıza yapmış araç görürsünüz. Ben 2008 model aracımı 65000 km dir kullanıyorum. Ne Easytronikten nede başka bir yerinden sıkıntı yaşamadım, bu yaşamayacam demek değil tabi.
Manuel aracın da ray üzerinde viteslerini bozarsanız yine kalırsınız bu arada.
Münferit olaylardan yola çıkıp insanları korkutmayın.
Evet manuelden bozma otomatikler genel olarak sorun çıkarmaya meillidir ama bu herkesin başına gelecek demek değil.
konforu da klasik ototmatiklere göre düşüktür ama yakıtı da aynı ölçüde azdır. Karar da alan kişiye kalıyor artık.
Saygılarımla -
demek istediğim kronik bi sorun olduğu.bunu servisin kendisi soyluyor.
kroniğin anlamını tartışmamıza gerek yoktur umarım.
herkesin başına gelecek diye birsey yok.ama epey gorunen bi sorunki kronik denilmiş.
nasılki opellerde egr valf sorunu var (bendede var bu arada ).bmw lerde yağ yakma yada fiat puntada arka stop ,c kasa corsalarda uzun marş sorunu sık raslanan sorun olduğu gibi bu olayada bana kronik denildi.ustası ben değilim.serviste soyleneni aktardım.
ayrıca buna bağlı kalmasın diye kendisinin de bilen birine sorsun dedim.
bir kere baş göstermiş bı olaya bakaraktan bu aracı alma sakın bı tanıdığımızda böle böle oldu cok kotu araba demedim,fark ettiyseniz.bana boyle denseydi dikkate almazdım.bi kişinin basına geldı dıe cayacak değilim.
ama sahibini uzekcek KRONİK bir sorunu varsa dikkate alırdım şahsen.kronik sorunlarda %100 olacak diyede bi kaide yoktur. sizin başınıza gelmediyse kendi şansınız.
bende daha onceleri egr sorununu okuduğumda benim başıma gelmedi 100bin yaptım diodum.su an 135bin ve bendede egr sorunu var.cokta gorulen bi sorunmuş ayrıca.egr ile ilgili bı konu bile acıldı.anlatmak istediğim buydu.
bazı ufak sorunlar kronikte olsa ,aman olsun başıma gelirsede ufak bişey dersin.ama ciddi kronik sorunsa ben kendi adıma uzak dururdum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X