Şimdi Ara

Schecter , PRS ya da ??? (kararsızlık içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda henüz aklıma yatmış olan Schecter Omen Extreme-6'i alacağım.Ancak gönlümde daima bir PRS Custom 24'a yer var.Ortalama bir şey olsun diye de şuana kadar en uygunu bulduğum Schecter oldu , gerek coil tap özelliği gerekse köprü sistemi...Tabiki başta Opeth olmak üzere , Gojira'dan tutun , Porcupine Tree , Katatonia , Breaking Benjamin'e kadar uzanan müzik listem var.Neredeyse dinlediğim her grubun elinin altında bir PRS olması ve bu gitarın ton yelpazesinin geniş olması özendiriyor almaya ancak ortalama bir şey istediğimden de Schecter buna daha yakınmış gibi geliyor bana...Şimdi benim aklımda bu 2 gitar varken başkalarına bakamıyorum bile , sizin bu 2 gitar harici tavsiye edebileceğiniz bir elektro gitar var mıdır acaba ?

Teşekkürler şimdiden.

• O bahsettiğin PRS Kore yapımı. Amerikan yapımlarıyla arada oldukça büyük kalite farkı var. Schecter'i al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

O bahsettiğin PRS Kore yapımı. Amerikan yapımlarıyla arada oldukça büyük kalite farkı var. Schecter'i al.

Aynen hocam biliyorum Kore yapimida iste o yuzden kararsizligim da , tabi bi Amerikan yapim da ates pahasi o ayri ancak schecter ile arasinda fark olur mu yani tabi fark var fakat ton olsun Schecter tatmin eder sanirim.Tesekkurler , schecter disinda tavsiye de verebilirseniz makbuldur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

O bahsettiğin PRS Kore yapımı. Amerikan yapımlarıyla arada oldukça büyük kalite farkı var. Schecter'i al.

Aynen hocam biliyorum Kore yapimida iste o yuzden kararsizligim da , tabi bi Amerikan yapim da ates pahasi o ayri ancak schecter ile arasinda fark olur mu yani tabi fark var fakat ton olsun Schecter tatmin eder sanirim.Tesekkurler , schecter disinda tavsiye de verebilirseniz makbuldur :)

Bence dolar bu kadar uçmuşken gitar almak hele 0 gitar almak hiç mantıklı değil. 1000 TL civarına çok iyi gitarlar var 2.elde.

• Solert kullanıcısına yanıt
    Belirttigim sartlara gore ne tavsiye edersiniz hangi gitar ?

• Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Jackson DK2.
  • quote:

Jackson DK2.

Hocam floyd rose'a sıcak bakmıyorum henuz.Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda HR-V mi ? Yoksa..?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Jackson DK2.

DK2T diye FR'siz modeli de var. Onlara bir bak.
  • quote:

quote:

quote:

Jackson DK2.

Türkiye'de nerede bulabilirim hocam , mydukkan'da do-re'de yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Jackson DK2.

Türkiye'de nerede bulabilirim hocam , mydukkan'da do-re'de yok

Jackson Japonya fabrikasını kapattığı için artık DK serileri üretilmiyor diye biliyorum. Önerdiğim gitarın şu anki 0 olarak satılan muadili buhttps://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=17382&gid=1998 veya buhttps://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=17672&gid=1998

Sahibinden de satışta olan 1 adet mevcut.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-pro-series-dk2t-dinky-made-in-japan-elektro-gitar-129163166/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.