Şimdi Ara

Schengen Başvuru formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlıs yeremı actım bilmiyorum .

Almanya turistik vize için başvuru yapacağım , fakat başvuru formunun almanca doldurulması gerektiğinden dolayı , örnek alacağım bi form bulamadım daha önce internette vardı ama suan arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

• Ben ilk defa böyle birşey duydum açıkçası.

Kaldı ki, başvuru formu senin kişisel bilgilerini içerir. Adın soyadın, doğum tarihin, adresin vb. bilgileri yazarsın ve işaretleme yaparsın üzerinde. Bunun nesini Almanca dolduracakmışsın anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kukyy

Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlıs yeremı actım bilmiyorum .

Almanya turistik vize için başvuru yapacağım , fakat başvuru formunun almanca doldurulması gerektiğinden dolayı , örnek alacağım bi form bulamadım daha önce internette vardı ama suan arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

2 kez Almanya'dan Schengen aldık, 15 kez falan da farklı ülkeler var, ben de ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi.

Zaten doldurduğunuz form Almanca - İngilizce ve hatta Almanca - İngilizce - Türkçe'dir. Farklı bir form indirin lütfen. Olmuyor ben bunu dolduracağım diyorsanız, aynısının İngilizcesini bulun, sıraları aynıdır zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli başvuru?
    6 yıl önce açıldı
    Kredi nakil başvurusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.