Bildirim
Schengen Başvuru formu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben ilk defa böyle birşey duydum açıkçası.
Kaldı ki, başvuru formu senin kişisel bilgilerini içerir. Adın soyadın, doğum tarihin, adresin vb. bilgileri yazarsın ve işaretleme yaparsın üzerinde. Bunun nesini Almanca dolduracakmışsın anlamadım? -
quote:
Orijinalden alıntı: 4kukyy
Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlıs yeremı actım bilmiyorum .
Almanya turistik vize için başvuru yapacağım , fakat başvuru formunun almanca doldurulması gerektiğinden dolayı , örnek alacağım bi form bulamadım daha önce internette vardı ama suan arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
2 kez Almanya'dan Schengen aldık, 15 kez falan da farklı ülkeler var, ben de ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi.
Zaten doldurduğunuz form Almanca - İngilizce ve hatta Almanca - İngilizce - Türkçe'dir. Farklı bir form indirin lütfen. Olmuyor ben bunu dolduracağım diyorsanız, aynısının İngilizcesini bulun, sıraları aynıdır zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X