Şimdi Ara

Schengen Vizesi ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Polonya, Çek cumhuriyeti, Hollanda, İspanya, Macaristan gibi bir tur planlıyorum. Vizeyi Polonya üzerinden almayı düşünüyorum daha rahat olacağını söylediler.
    Alacağım Polonya schengen vizesi ile diğer ülkelere girmekte sorun yaşar mıyım?
    Bir de SSK'lı 1,5 senelik çalışanım. Şirketten izin alıp gideceğim haliyle. 14 günlük bir gezi olcak.
    Bankada asgari ne kadar para bulundurmalıyım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• akinht123 A kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında benelüx Paris turuna katıldık bizde.5 bin TL gibi bir rakam yeterli oluyor demişti tur firması bilgilendirmede ancak hiç hareket yoksa hesabınızda bu biraz sıkıntı yaratabilir.

Vizeyi Fransa üzerinden almıştık diğer ülke giriş çıkışlarında kontrol olmadığı için bir sıkıntı yaşamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinht123

Merhaba arkadaşlar,

Polonya, Çek cumhuriyeti, Hollanda, İspanya, Macaristan gibi bir tur planlıyorum. Vizeyi Polonya üzerinden almayı düşünüyorum daha rahat olacağını söylediler.
    Bir de SSK'lı 1,5 senelik çalışanım. Şirketten izin alıp gideceğim haliyle. 14 günlük bir gezi olcak.

Maaş hesabın olursa daha iyi olur. atıyorum ayılık 1500 tl her ay yattığı. En son da çevrenden 5-7-10 bin tl para bulup yatırırsın.

Eğer vizeyi tek girişli vererlerse. şengen bölgesinden çıkmadan bu ülkeleri gezebilirsin. Ama diyelim şenden bölgesindne çıktın bi daha giremezsin. ha multi verirlerse (ki genelde multi veriyorlar) istediğin kadar gir çık yapabilirsin şengene

• Arkadaşlar 9 kasımda fransaya gideceğim vizeye cuma günü başvurdum bugün elime ulaştı fakat vizeyi 2 gün önce başlatmışlar 1.5 ay kasımın 9 una kadar hiçbir işe yaramaz geçen yıl italyaya giderken tam çıkış tarihimde vizeyi başlatmışlardi schengen alanlar normalde vizeyi başvurudan hemen sonra baslatiyorlarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furniture78 F kullanıcısına yanıt
    Benim hemen başlamıştı hocam ama çıkış tarihimiz yakın olduğu için sizinki gibi bir durumla karşılaşmadık.
  • Başlangıç tarihinin belli bir kriteri yok demekki kasımda başlasa ocak sonu bir daha kullanmayı düşünüyordum nasip değilmiş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinht123

Merhaba arkadaşlar,

Bankada 2 bin lira bile olsa vize almaya yeter ama çıkarken yanına alacağın miktar da önemli, bazen ülkeye girerken nakit teminat göstermeni isteyebiliyorlar. Kredi kartı her halükarda yanında bulunsun zaten ama ne de olsa kredi kartı götürüyorum diyerek nakit almamazlık yapma (az alma). Gün sayısına göre minimum tutarlar genelde vize başvuru sitelerinde bulunur hangi ülkeye gideceksen. Polonya'ya ben de muhtemelen bu yıl sonuna doğru gideceğim. İyi eğlenceler. :)

Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Macaristan ile alakalı soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım aklında bulunsun. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.