Şimdi Ara

Schengen Vizesi - İsviçre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlarımla Nisanda avrupa gezisi yapmayı planlıyoruz. Planımızda İtalya ve Fransa var. Bir kaç sorum olacak, sorudan daha çok doğru mu biliyorum şeklinde lütfen kesin bilgisi olanlar cevap versin.
    1-) Araştırdığım kadarıyla Schengen'in multi-entry sini almamız gerekecek, ilk İtalya'ya gitmeyiz planlıyoruz, İtalyan Konsolosluğundan mı alacağız vizeyi ??
    2-) Benim pasaportum yeşil, daha önce almanyaya gidip geldim, oraya gittiğim gibi sadece yurt dışı çıkış pulu mu alıp seyahat edeceğim?
    3-) İtalya'dan multi-entry schengen vizesi alırken herhangi bir sorunla karşılaşılabilir mi? Bir arkadaşım memur, bir arkadaşım öğrenci.
    4-) Seyahatimizde Venedikten Paris'e geçmeyi planlıyoruz. Baktığım kadarıyla 13 saatlik bir EN (Euronight) Treni var. Güzergahı da Venedik-Milano-Dijon-Paris şeklinde, yani tren İsviçre sınırlarına giriyor. Bir yerlerden duyum aldık ama yanlış olduğunu düşündüğümden sormak zorundayım. Dışişleri sitesinden baktığıma göre yeşil pasaporta vize istemiyormuş ama, Avrupa Birliğinde olmadığı için bir çok ülkeye vize uygulaması varmış dediler bize, o yüzden soracağım soru İsviçre Schengen vizesi alan kişilere giriş hakkı veriyor mu? Tren zaten isviçre sınırları içerisinde durmuyor, milano'dan direk dijon kentine geçiyor, İsviçre'nin giriş izni vermeme durumu bile olsa sadece geçiş için de mi sorun çıkartır?

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Schengen tüm Avrupa'da geçerli diye biliyorum, bir sıkıntı olmaz İsviçre'de.
    İtalya'dan vize alacaksınız ilk oraya gidecekseniz.
    Vizede çok sorun çıkartmazlar. Yalnız İtalya bayağı bir evrak istiyor sanırım. Ay sonu yolculuk var benim de kısmetse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Yunanistan Vizesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.