Şimdi Ara

Schengen vizesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle geçen senenin yazında Fransa’ya bir seyehatim oldu fakat yaşadığım hastalıktan ötürü uçamaz raporu verildi vizemde bitmek üzereydi dönmem gerekiyordu. Valiliğe gittim valilikten raporunun vizenin yerine geçtiğini söylediler. Lakin havalimanında pasaport kontrolünde polis ben bunu kabul edemem pasaportunda vize yok dedi. Geç kalma ücretini ödemezsen bir daha giremezsin dedi. Ben ceza bedelini ödedim pasaporta vize bastılar. Ödediğim miktarın fişinide verdiler. Buradaki konsolosluğu aradığımda bana onları dosyanıza koyun ve bir dilekçe yazın dedi. Sizce tekrar vize verme şansları nedir? Elstra sunmam gereken bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dilekçende derdini açıkla. raporun elindeyse kopyasını da koy. bence sorun olmaz.
  • Olayı açıklayan bir dilekçe yazın ve raporu ekleyin
  • Çok teşekkürler arkadaşlar

• Arkadaşlar son olarak dilekçe örneği verebilir misiniz acaba konuyla ilgili

• Baris.Kurt.HD B kullanıcısına yanıt
    dilekçeyi kafanda büyütme.

istanbul xxx konsolosloğu vize departmanına;
    sayın yetkili;

şu tarihten şu tarihe kadar daha önce ülkenize şu amaçtan dolayı bulunmaktaydm. o esnada geçirmiş olduğum şu hastalıktan dolayı şu hastanede uçağa binemez raporu verildi, şu valiliğie gittiğimde bana bu sağlık raporun vize yerine geçtiğini ve iyileşmem sonrasında ülkeme geri dönmemde sakınca olmadığını belirtiler. fakat ülkenizden ayrılırken gümrük polis memuru bunu kabul etmedi ve tarafıma ceza yazıldı. ben de o cezayı ödedim. sağlık raporum ekte mevcuttur.

şu tarihten şu tarihe kadar ülkenize turistik gezi yapacağım. buna istinaden en uygun vizenin tarafıma verilmesini arz ederim

gibi bi dilekçe yazabilirisn :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.