Bir soru da benden olsun tur şirketi ile avrupa da turlara katılıp gezmek istiyorum, üzerime bir ev tapusu ve yıllardır bankada olan yüklü miktarda para var, fakat şu anda bir yerde çalışmıyor, isteğe bağlı bağkur ödüyorum, daha önce yurtdışına hiç çıkmadım bu durumda vize alma şansım var mı? vize alırken öncelik bir yerde çalışıyor olmak mı?
Bildiğim kadarıyla biyerde çalışan yani sigortalı değilseniz veya emekli olarak gözükmüyorsanız sıkıntı olabiliyor. Yinede en doğrusu bi turizm ofisinden bilgi almanız...
quote:
Orijinalden alıntı: mert444555
quote:
Orijinalden alıntı: cozali
Bir soru da benden olsun tur şirketi ile avrupa da turlara katılıp gezmek istiyorum, üzerime bir ev tapusu ve yıllardır bankada olan yüklü miktarda para var, fakat şu anda bir yerde çalışmıyor, isteğe bağlı bağkur ödüyorum, daha önce yurtdışına hiç çıkmadım bu durumda vize alma şansım var mı? vize alırken öncelik bir yerde çalışıyor olmak mı?
Bildiğim kadarıyla biyerde çalışan yani sigortalı değilseniz veya emekli olarak gözükmüyorsanız sıkıntı olabiliyor. Yinede en doğrusu bi turizm ofisinden bilgi almanız...
Doğrudur benim bildiğim kadarı ile de öyle, tur şirketleri de zor diyorlar, ben bir kere şansımı deneyim diyorum ama ret yersem daha sonra bunun bir etkisi olur mu diye de tereddüt ediyorum. Şimdilik vizesiz yerlere gitmeye devam edelim, bakalım kendimi bir yerde çalışıyor gösterebilirsem hem 9000 gün pirim ödemekten kurtulur hem de vize alırım.
merhaba. Eylülde Almanya ya gideceğim öğrenciyim, vizem geldi fakat benim vizeyi 3 aylık almama rağmen uçak rezervasyonum 29.08 -- 20.09 olduğu için vize tarihine bu şekilde yazılmış. yani 23 günlük bir vize gelmiş. Bu 23 günlük sürreyi aşsam sorun olur mu ?? ya da vizeyi tekrardan ücretsiz olarak değiştirme şansımız var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: F. Aylin
merhaba. Eylülde Almanya ya gideceğim öğrenciyim, vizem geldi fakat benim vizeyi 3 aylık almama rağmen uçak rezervasyonum 29.08 -- 20.09 olduğu için vize tarihine bu şekilde yazılmış. yani 23 günlük bir vize gelmiş. Bu 23 günlük sürreyi aşsam sorun olur mu ?? ya da vizeyi tekrardan ücretsiz olarak değiştirme şansımız var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba arkadaslar,3 ay önce isvicre vizesinden ret aldım,otel rez im dogru degildi orda isvicreli bi arkadasımda kalıcaktım.2 temmuz da tekrar basvuru yaptm ve biletim 18 temmuz cuma gunu ve hala işlemde gozukuyor, bu defa arkadasımdan mektup aldım ve kimlk fotokopisini verdm evrak listesine ilave olarak bazı arkdslar maas bordrsu oturma izni vs demis mektup ve kimlik yeterli olmaz mı tekrar ret yiyebilirmiyim veya yetısmeme ihtimali olabilir mi ? daha once schengen almadm yesil pasaportum vardı giris cıkıslarım oldu artı 6 aylık ingiltere ogrenci vizem vardı seyahtıme 3 gunum kaldı ve napıcagımı bilemıyorm,vize almıs arkadas varsa kac gunde cıktı veya yetısmeme ihtmli varmı biri yardımcı olursa cok sevinirim,tslcontactın sayfasını yenılemekten gına geldi ..
quote:
Orijinalden alıntı: F. Aylin
Yakalanmadıgın sürece sıkıntı olmaz doğru fakat birdaha vize almak için başvurdugunda hayatın boyunca nedensizce red yiyebilirsin...
Ayrıca vizeyi ücretli ücretsiz değiştirme şansın da yok diye biliyorum...
Merhaba Ilk vizemi 25.01.2014 tarihinde …. Profesyonel vize hizmetleri …tur diye bir tur şirketi sayesinde 16 günlük almanyaya vize almiştim 3 gün içinde çikmişti ozamanlar endüstri meslek lisesi son siniftim öğrenci vizesi almıştım ve benim 2 yıllık sinavsız üniversiteye geciş hakkım var ve ben 03.08.2014 tarihinde yine almanyaya gitmek için 07.07.2014 tarihinde aynı şirket aracılığıyla vize başvurusu yaptım benim endişem ozamanlar örenciydim şimdi üniversite tercihleri yaptım ve cikması garanti tur ve şirketi bana dedi ilk vize aldıgındakı gibi aynı evrakları hazırla sponsor olan ailen bankada para tapular emekli kagidi vb öğrenci belgesi yerinede tercih yaptıgın ösym kagıdını koy ozaman problem olmaz dediler benim kafama sürekli takılıyor ya sorun olursa lütfen yardımcı olun
26_____
kullanıcısına yanıt
23 gunden sonra ulkenden cıkarken bellirli bir ceza odemen gerekli gunluk olarak
hiç bir problem olmaz onemli olan senin masraflarını karsılayacak kişinin maddi durumu onuda yeterince gostermisssin sağsalim gidip gelirsin inşlaah
sliceoflifeeS
kullanıcısına yanıt
1 kere red alman gercekten uzucu keske boyle işlere girmeseydin en azından ordan acık opsiyonlu rezervasyon yapsaydın birdaha alman gercekten zor cunku yanıltıcı bilgi vermek buyuk suc seni kacak gozuyle gorebilirler guven eksikliği soz konusu
obiwanpazzini
kullanıcısına yanıt
ben 4 senedir arabyla gittim geldim uluslararası ehliyete hiç gerek yok kısa zamanlı seyahetler için zten turk ehliyetleri 6 ay için uluslararası kapsamda hiç yaptırmana gerek yok sadece yesil sigorta yaptırmayı unutmayın iyi yolculuklar
HKN3410H
kullanıcısına yanıt
şimdi yeni passaport cıkarttırsan bile eski passaport daki vize tarihleri hala gecerli ise cift passaport ile seyahete devam edebilirsin hiç bir sorun cıkmaz italya vizesi ile ispanyaya girebilirsin fakat daha sonra italyadan vize alman zorlasabilir
10 günlük 2 girişli ispanya vizem var. 4 gününü kullandım ve türkiyeye döndüm. Vize sürem bitmeden tekrar çıkmak istiyorum ve yunanistan düşünüyorum Bu sorun olur mu? Girişte sorun çıkartırlar mı?
Gençler 1 Ağustos'ta Ankara'dan İspanya vizesine başvuracam.Son 2 yılda alınmış 2 tane Schengen ve Amerika vizem var.Belgelerin hepsi tam. İspanya genelde kaç gün veriyor? 6 ay alma ihtimalim sizce var mı?
Bana ilk alışımda 6 ay sonrakilerde nedense 3 ay verdiler.
@ThunderGod
hiçbir sorun olmaz.
@dr.aty @hgwxx/7
şayet vizesini aldığınız ülkeye birden fazla giriş-çıkış yapmadıysanız alınganlık gösterebiliyorlar.Ve 6 ay verdikleri vizeyi 3 ay verebiliyorlar.
selam
ab ulkesıne gıtmek ıstıyorum. önere bılcegınız vıze danısmanı var mı ?
pıyasada cok var da ıyı olanını arıyorum. gercekten ılgılenen olmalı
arkadaşlar 1 sorun olacak.bir kereliğini 2 günlüğüne samosa girip çıktım.şimdi selaniğe gitmek istiyorum aralık ayında ve ardından hollandaya gitmek istiyorum.acaba multi vize alma olasılığım nedir.yardımcı olabilirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: doktorsap
arkadaşlar 1 sorun olacak.bir kereliğini 2 günlüğüne samosa girip çıktım.şimdi selaniğe gitmek istiyorum aralık ayında ve ardından hollandaya gitmek istiyorum.acaba multi vize alma olasılığım nedir.yardımcı olabilirmisiniz.
ben ilk vize başvurumu italya'ya yaptım 6 aylık multi verdiler 30 gün kalma süreli.
Şimdi yenı yıla almanyada girelim diyorz kardeşimle onada sizinkisi gibi bi taktik uygulamam lazım multi biraz şans biraz nerede ne olarak çalıştıgınıza falan bağlı sanırım.