Şimdi Ara

Schengen Vizesi Sorunu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
26
Favori
138.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayramda 7 günlük almanya ya gideceğim, Uçak biletimi ve otelimi ayarladım. Daha önce schengen almadım, İzmirdeyim Garanti olsun diye Yunanistandan alıp sakız adısına giriş çıkış yapıp öyle mi almanya ya gideyim. Yoksa yunanistanla uğraşmadan direk vize için Almanya ya mı başvurayım?
  • arkadaslar,

Su an rusyada calisiyorum. halen turk vatandasiyim.oturumum var. ve 1 yillik da calisma vizem var,. buradan da avusturyaya tatile gitmek istiyorum. Bu sekilde gitmis olan kimse var mi? Hangi yollari takip etmem gerekiyor. biraz bilgi almaliyim.
  • xpmagduru

Shengen bölgesinden çıkmadan ; Uçak, tren yada otobüs ile gidin sorun yaşamazsınız. Çünkü kendi sınırları arasında kontrol olmuyor.

volkan9x

Daha önceden shengen vizeniz olmadığı için 2 girişli yada multi vermeyebilirler. O yüzden şansınızı riske atmayın ve almanya ya başvurun.
  • mrb arkadaslar, yunanistan schengen vizesi alacağım.1-2 gun kalıp donucegım.daha sonra bulgaristana geçicem.kalış süresi yunanistandakinden çok olabilirmi sorun oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

xpmagduru

Shengen bölgesinden çıkmadan ; Uçak, tren yada otobüs ile gidin sorun yaşamazsınız. Çünkü kendi sınırları arasında kontrol olmuyor.

volkan9x

Daha önceden shengen vizeniz olmadığı için 2 girişli yada multi vermeyebilirler. O yüzden şansınızı riske atmayın ve almanya ya başvurun.

üstadım yunanistana tek girişli vize söz konusu yani vize verildiği tarihte yunanistana gidip yine aynı gün içinde yunanistandan almanyaya uçakla geçebilirmiyiz ? Alman gümrük polisi bu konuda sıkıntı çıkartmayacakmıdır ?
  • Shengen ülkeleri arasında kontrol noktası olmuyor ki sorun çıkartsınlar.Tek girişli vizeniz de olsa verilen süre kadar shengen bölgesinde dolaşabilirsiniz.Önemli olan ilk giriş yaptığınız yerdir. Shengeni tek bir ülke olarak düşünün.
  • quote:

Shengen ülkeleri arasında kontrol noktası olmuyor ki sorun çıkartsınlar.Tek girişli vizeniz de olsa verilen süre kadar shengen bölgesinde dolaşabilirsiniz.Önemli olan ilk giriş yaptığınız yerdir. Shengeni tek bir ülke olarak düşünün.

Üstadım yunanistandan uçakla çıkacagı zaman pasaport kontrolünden geçecek e almanyaya indigindede geçecek nasıl kontrol olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Shengen ülkeleri arasında kontrol noktası olmuyor ki sorun çıkartsınlar.Tek girişli vizeniz de olsa verilen süre kadar shengen bölgesinde dolaşabilirsiniz.Önemli olan ilk giriş yaptığınız yerdir. Shengeni tek bir ülke olarak düşünün.

Üstadım yunanistandan uçakla çıkacagı zaman pasaport kontrolünden geçecek e almanyaya indigindede geçecek nasıl kontrol olmuyor ?

Shengenin kuruluş amacı o zaten.Kendi sınırları arasında kontrol noktası yok.Mesela geçen mart ayında İtalya ya uçak ile gittim oradaki polis kontrolünden sonra aynı gün akşam uçakla portekize gittim.Hiçbir kontrol noktası yok.Valizimi alıp havalimanından çıktım.İsterseniz Alman konsolosluğunu arayın onlarda aynı şeyi size söyleyeceklerdir.

• quote:

quote:

quote:

Shengenin kuruluş amacı o zaten.Kendi sınırları arasında kontrol noktası yok.Mesela geçen mart ayında İtalya ya uçak ile gittim oradaki polis kontrolünden sonra aynı gün akşam uçakla portekize gittim.Hiçbir kontrol noktası yok.Valizimi alıp havalimanından çıktım.İsterseniz Alman konsolosluğunu arayın onlarda aynı şeyi size söyleyeceklerdir.

Multiden bahsetmiyorsunuz değilmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Multiden bahsetmiyorsunuz değilmi ?

Multi yada single farketmez.

• haseris85 H kullanıcısına yanıt
    MERSİN VİZE KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM. VİZE MERSİNDEN ALABİLİRİM 0 551 449 46 20 gonul_ahmet@hotmail.com schengen vize mersin
  • Selamlar,

Ben Finlandiyaya gitmek için İspanya'dan vize aldım 15 gün duration of stay mevcut ancak uçak biletim 16 gün sürecek şekilde alındı. 1 gün geçerse duration of stay nasıl bir problem yaşarım? Büyük bir sıkıntı olur mu?
  • Finlandiya da yasiyorum,eger ispanyaya girmeden direk buraya gelirsen pasaport polisi almayabilir,ayni sekilde geri gonderilen kisiler oldu,cok duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende italyaya turist olarak gitmek istiyorum 6 aylik vize cok iyi almissiniz.basvururken 6 aylik mi istediniz yoksa daha az mi istediniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsap

arkadaşlar 1 sorun olacak.bir kereliğini 2 günlüğüne samosa girip çıktım.şimdi selaniğe gitmek istiyorum aralık ayında ve ardından hollandaya gitmek istiyorum.acaba multi vize alma olasılığım nedir.yardımcı olabilirmisiniz.

ben ilk vize başvurumu italya'ya yaptım 6 aylık multi verdiler 30 gün kalma süreli.

Şimdi yenı yıla almanyada girelim diyorz kardeşimle onada sizinkisi gibi bi taktik uygulamam lazım multi biraz şans biraz nerede ne olarak çalıştıgınıza falan bağlı sanırım.

6 aylik italya multimi istedin de verdiler yoksa daha az sureli isteyipte mi verdiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyavuz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsap

arkadaşlar 1 sorun olacak.bir kereliğini 2 günlüğüne samosa girip çıktım.şimdi selaniğe gitmek istiyorum aralık ayında ve ardından hollandaya gitmek istiyorum.acaba multi vize alma olasılığım nedir.yardımcı olabilirmisiniz.

ben ilk vize başvurumu italya'ya yaptım 6 aylık multi verdiler 30 gün kalma süreli.

Şimdi yenı yıla almanyada girelim diyorz kardeşimle onada sizinkisi gibi bi taktik uygulamam lazım multi biraz şans biraz nerede ne olarak çalıştıgınıza falan bağlı sanırım.

6 aylik italya multimi istedin de verdiler yoksa daha az sureli isteyipte mi verdiler ?

12 Günlük program yapmıştım belgeleri doldururken multi istemiştim bonkör davrandılar

• Kardeşim için fransaya yeni yil için başvuru yapıcaz yaklasık 15 gün önce hesabına 20 bın tl kadar para yatırdık işi gücüde var fransa vize konusunda nasıldır bilgisi olan varmı?
  • meyavuz M kullanıcısına yanıt
    yok 6 aylık istemedim. direk verdiler. bu senede başvurunca 2 senelik istediğimi belirtip almaya çalışacağım verirlerse.
  • fransa ince eleyip sık dokuyor. hesabınızda mutlaka para olsun . kesinlikle aracı kullanmayın boşu boşuna para verirsiniz. mutlaka başvuranın oraya gitmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigning

fransa ince eleyip sık dokuyor. hesabınızda mutlaka para olsun . kesinlikle aracı kullanmayın boşu boşuna para verirsiniz. mutlaka başvuranın oraya gitmesi gerekiyor.

bankada 5000 euro ve 10 bın tl para koyduk asıl amacımız almanyaya gıtmek babamızla yenı yılı kutlamak :) ama kardesımın daha once vızesı yok ya ılk yunanıstana alıcaz orada bı kac saat kalıp oradan almanyaya ucacak yada fransaya ucucak bız almanyada karayolu ıle gıdıp alıcaz karar veremedık ıste yunanıstana gıdıp aynı gun ıcınde almanyaya uctugunda pasaport kontrolu olurmu olursa sıkıntı cıkarmı bılmıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.