Şimdi Ara

scooter (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göktuğ 1453 herhalde kendini komik sanıyorsun forumlar insanların birbirleriyle fikir alışverişi yapabilmeleri için bulunmakta sen bana cevap vermek zorunda değilsin ama saygılı olmak zorundasın
  • Yapma be ben bunu bilmiodum. Seninde heryere aynı şeyi yazıp konuları sabotaj etme hakkın yok sen bunu biliomusun?
    SAYGILARIMLA...
  • TÜM DİĞER SCOOTERLER bir yana YENİ ÇIKAN HONDA SU SOĞUTMALI SES-150 Dylan hakkında görüşleriniz nedir?
    TEKNİK ÖZELLİKLERİ;
    Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı, SOHC (ÜSTTEN TEK EGZANTRİK) tek silindirli
    Motor hacmi (cc) 153
    Silindir çapı & strok (mm) 58x57,8
    Sıkıştırma oranı 11 : 01
    Yakıt sistemi 26mm VK-tip karbüratör
    Max güç (ps @ dev/dak) 15.8 / 8500 (BU BEYGİRDE 150 CC MOTOR YOK)
    Max tork (Nm @ dev/dak) 14.2 /7000
    Ateşleme Dijital transistörlü elektronik avanslı
    Çalıştırma Elektrikli (AYAKTAN MARŞ YOK)
    Şanzıman V-matik
    Güç Aktarımı V-kayışı
    Boyutlar (UxGxY)(mm) 1940x700x1170
    Tekerlekler arası mesafe (mm) 1330
    Sele yüksekliği (mm) 795
    Yerden açıklık (mm) 130
    Yakıt kapasitesi (litre) 9 lt (2 lt yedek dahil)
    Jantlar Ön 13 x MT2.75 alüminyum döküm
    Arka 13 x MT3.50 alüminyum döküm
    Lastikler Ön 110/90 – 13 56L
    Arka 130/70 – 13 57L
    Süspansiyon Ön 33mmlik teleskopik çatal, 88mm esneme aralıklı
    Arka Çift amortisörlü salıncak, 75mm esneme aralıklı
    Frenler Ön Çift piston kaliperli 220mmlik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
    Arka 130mm´lik kampana
    Ağırlık 120 kg
    FİYATI; 4,600 YTL (+30 YTL YILLIK VERGİ)
    LİNK; http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=74&extra=Teknik
    BİRDE KASA OLARAK HEMEN HEMEN AYNISI ASYA MOTORDAN (SOĞUTMASI MUHTEMELEN HAVA OLAN) AS 150 T-7B VAR
    8,4 HP / 7000 rpm
    KASA %95 AYNI
    LİNK; http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=103
    BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR. ELMA İLE ARMUT KARŞILAŞTIRIYOR OLABİLİRİM AMA İKİSİNİNDA DIŞ GÖRÜNÜMÜ AYNI (JANTLAR BİLE)

• TABİİKİ FİYATI OLDUKÇA FARKLI ASYA MOTOR 1,800 YTL
  • selamlar

arn 125 i me kavuştum...

motovizyon bayisinden aldım 1990 12 taksit

6 aydır araştırmamdan sonra iyi fiyat aldım
  • alinazik hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum. memnunmusun??? birde peşin fiyatınamı 12 taksit?? teşekkürler
  • teşekkürler sağolun darısı sizin başınıza...

evet 12 taksit 0 faiz birtek motovizyonda var ve 31 mart 2006 son gün alacaksan git al ben daha 45 km

deyim memnuniyetimi ilerleyen zamanlarda yazarım ama ben bu kadar forum gezdim 6 aydır forumlara

göre ve kullanıcılardan aldığım bilgiler dahilinde arn 125 sınıfının ve muadillerinin iyisi durumunda

iyi akşamlar
  • arkadaşlar Asya motor'un AS 125 T 21 modeline baktım çok hoşuma gitti. Fiyatıda 1350 ytl çok uygun geldi. Çin malı alma diyeceksiniz ama ben ilk defa motosiklet kullanacağım. İşden eve evden işe gideceğim yollarda çok bozuk değil. Bursada otoruyorum, arasırada mudanyaya falan gider gelirim. Ne dersiniz ne yapmalıyım??? link e de bakabilirseniz özellikleri ve görünüşü konusundada bana bilgi verirseniz sevineceğim.

teşekkürler

http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=108
  • arkadaşlar birde Junlin var model olarak aynı ama arasındaki fiyat farkı kadar özellik farkıda varmı anlayamadım. Cevap verirseniz sevinirim.

http://www.jinlunmotosiklet.com/m3.htm
  • arkadaşlar ben mondial 151 rs almayı düşünüyorum acaba nasıl bi motot kullanan varmı sağlamlık ve performans hakkında
  • alinazik arn 125 mi tavsiye edersin yoksa matrix 150 mi? 25cc ve 3 beygir fark var arada.
  • SATICISINA SORDUM ARALARINDA ÇOK FARK YOK DEDİ ARN NİN MODELİ BENİM HOŞUMA GİTTİ BEN ALIŞMAK İÇİN ALDIM ARN Yİ ŞU ANDA BURGMAN 400 LERE BAKIYORUM BU SENE ARN İLE GEÇER SANIRIM DAHA 170 KM DEYİM

BENCE ALIŞMAK İÇİN ALACAKSAN ARN 125 AL

AMA PROFESYONEL KULLANICI İSEN PARAN AZSA MATRİX 150 AL PARAN VARSA SUZUKİ BURGMAN 400 EN İYİ SCOOTER DAHA İYİSİ YOK
  • SELAMLAR

ARKADAŞLAR BENİM ARN 125 KİLOMETRE DE 12 YKR. YAKIYO NORMALMİ MOTOR RODAJDA OLDUĞU İÇİNMİ ACABA DAHA 180 KM DEYİM...

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
    TEŞEKKÜRLER
  • ya abiler ablalar benim yaş 15 ama bu scooter lara ehliyet kalktı fln diyolar beni bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma_one

arkadaşlar ben mondial 151 rs almayı düşünüyorum acaba nasıl bi motot kullanan varmı sağlamlık ve performans hakkında

kardeş daha 1 ay oldu. mondial 151 rs alalı.kullanıyorum.şimdilik bi sorun yok.alet gayet iyi.biraz çok yakıyor ama oda rodajdan kaynaklanıyor diyorlar.daha sıfır motor ya.kalkışı çok iyi.manyak hızlı kalkıyo.çekiş süper.ama daha 80 i geçmiyor..ayrıca zam gelmiş.1740 falan olmuş.ben 1538 e aldım.
  • arn 125mi matrix150mi karar veremedim aranızda arn veya matrix kullanıp tavsiye eden varmı fakat 3yıl gibi bi süre kullancam ona göre cevaplayın lütfen

SAYGILAR!!!
  • arkadaşlar 2000 model gilera runner var 17 bin km de motora 2500 ytl diyo 180 fxr modeli ne dersiniz
  • hey ordamısınız matrixmi arnmi veya 3 milyarı gecmeyen önerdiiniz scootermı
  • mondial 100 KH alacam 17 yaşındayım ne dersiniz ,kullanan varmi para biriktiriyom hergün rüyalarıma giriyor :D
  • ARN 125 KULLANICISI OLARAK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM,,SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.