ARN 125 KULLANICISI OLARAK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM,,SAYGILAR
kaç kme geldin ve cukura girince sorun cıkarıomus sende oldumu servise gittinmi hiç işallah bnde alırım %95 alcam ama karar veremedim sn bu sorulara olumlu verirsen alcam gercekleri senden bekliyorum
SAYGILAR
benim yine motor aşkım tuttu. keeway superlight istiom.
hondanın SES 150 Dylan modelini kullananınız varmı
quote:
Orjinalden alıntı: bobb
quote:
Orjinalden alıntı: alinazik
kaç kme geldin ve cukura girince sorun cıkarıomus sende oldumu servise gittinmi hiç işallah bnde alırım %95 alcam ama karar veremedim sn bu sorulara olumlu verirsen alcam gercekleri senden bekliyorum
SAYGILAR
BENDE PROBLEM YOK 300 KM DEYİM TABİKİ YENİ OLDUĞU İÇİN AYARA GİTMESİ GEREKİYO SORDUM 500 SE İLK BAKIMINDA TAMAMEN AYARLAYACAĞIZ DEDİ SERVİS...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bobb
quote:
SAYGILAR
BENDE PROBLEM YOK 300 KM DEYİM TABİKİ YENİ OLDUĞU İÇİN AYARA GİTMESİ GEREKİYO SORDUM 500 SE İLK BAKIMINDA TAMAMEN AYARLAYACAĞIZ DEDİ SERVİS...
saol alinazik arn almaya karar verdim
şimdiden hayırlı olsun bobb
saol alinazik
selam bende bi honda scooter var 99 model ama çok temiz ilgilenirsen bişeyler yaparım istetmesi bagajı herşeyi var
Selam beyler. Scooter olayı aklımıza yattı. Motoru almak kolayda bu trafik işlemleri kolay mıdır? Kaca mal olur? plakası ruhsatı vs. B sınıfı ehliyetle kullanılır mı? Eksik belgede ne tur sorun cıkar? Polisleri baglamak kolay olur mu? :)
kardes kac para istiyorsun?şartların nedir bi onları soylesen motor arıyotum da , uyarsa bakarız.
quote:
Orjinalden alıntı: berkecan13
selam bende bi honda scooter var 99 model ama çok temiz ilgilenirsen bişeyler yaparım istetmesi bagajı herşeyi var
Benim favorim 4.süsü. Ama en uygununu almak isterim. Aklınızda 1800ytlye kadar daha iyi scooterlar varsa ogrenmek isterim. Tesekkurler.
vallaa ben 151 rs ve 150 hs arasında kaldım 3 hafta sonra alıcam motoru ama ikisi arasında kaldım.. sadece grenaj farkı var diyolar ama rs de çift disk fren ama hs arka kampana.. rs 151 - 1.738YTL / hs 150 - 1.650YTL ama son olarak rs 151 derim...
KEEWAY ARN evettt herkese merhabaaa. MOTOR GERÇEKTEN ÇOK İYİ ASVALTTA 100 BASTIM EN FAZLA daha da hızlanacak gibiydi neysee gelelim çukura girme meselesine. arkadaşlar bu motorların jigleleri motor selesinin hemen altına monte edilmiş ve kolay kırılabiliyor. çukur olayı bundan ibaret. ve aküleri 1 sene anca dayanıyo. ben geçen sene aldım motoru ve akümün ömrü bitti. bunun nedeni ise uzaktan kumandayı fazla kullanmakmış. bu elektrikli motorlarda raslanan bi olaymış tamircinin yalancısıyım. şimdi ben akü almak istiyorum 12V6AH acaba fiyat olarak bilgisi olan varsa yardımcı olur mu şimdiden teşekkürler. not: motorumu seviyorum iyi motordur kendisi ancak arkaya kilolu almamaya dikkat edin askısı tümseklerden geçerken çarpıyor.
sur gıtsın ehlıyetsız bısı olmaz
biraz geç gelen bir cevap olacak ama ileride araştıranlara bilgi olur diye yazıyorum ben 2002 model honda sh 150 kullanıyorum 50000 km ye yaklaştım ve hala tık demedim. honda dylan da bu motorla aynı motora sahiptir ve emin olun 150 cc içinde o kadar güçlü, sağlam, ve stabil çalışacak başka hiç bir motor bulamazsınız. honda sh 150 için konuşuyorum avrupanın en çok satan scooter ve bunda motorunun da büyük payı var su soğutmalı harika bir motor şu an alınacak en iyi 150 cc sınıfında da ses dylan 150 var.
bir uyarı : iki tekerlik hangi alete binerseniz binin minimum orta kaliteli bir kask takın. Özellikle istanbulda tam kuşam binmek gerekiyor. 2. tavsiye bu tarihlerde kurslarda A2 ehliyet fiyatları çok ucuzladı 90 YTL ye veren yerler biliyorum. kesinlikle ehliyetsiz binmeyin 2 kere kaza yaptım 2 sinde de haklıydım ve 2 milyara yaklaşan masrafları ehliyetim sayesinde hiç uğraşmadan karşı tarafın sigortasından aldım. polisle uğraşmadım, şehirler arası yollarda dert çekmiyorum çevirme olursa diye. ehliyet, kask, bunlar şart.
son olarak alacağınız motora karar verirken eleme sonunda verdiğiniz markaların servislerine gidin ve oralarda dolaşın göz atın. ne tip arızalarla geliyor. ben arkadaşım sayesinde bir kanuni servisinde yarım 2 saat civarı bir vakit geçirdim kanuni motorlar hep sorunlu 3 tane motor krankla ilgili bekliyor, 2 tane motor amortisör yüzünden bekliyor yani servisin önünden bile geçmek yeterli. neyin ne olduğu anlaşılıyor. ayni tip motorlar 2 tane 3 tane ise o markada hayır yok demektir.