arn 125 kullanıp memnun olmayan varmı bide nedenini sölerse mamnun olurum saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: g_ozan
arn 125 kullanıp memnun olmayan varmı bide nedenini sölerse mamnun olurum saygılar
uzun zamandır yoktum bu forumda iş güç sebebi ile arn 125 kullanıcısıyım ve tam anlamıyla memnunum tek problemi iki kişi sürüşte kasis lerde altı vuruyor oda tek yaylı olaması nedeniyle...şubatta aldım arn 125 i alışmak sebebiyle ve şu anda da suzuki burgman 400 siparişi verdim yarın alacağım kısmetse arn benim ilk gözağırım ama güzel beğendim arn yiiii başlangıç için iyi bir başlangıç
saygılar
sabit bir fiyat olacağanı sanmıyorum gideceğin kursa göre değişir yani.
quote:
Orjinalden alıntı: g_ozan a2 ehliyeti almak kaça mal olur
Benzinli motorunuzu elektrikli hemde benzinli hale getirmek isteyen arkadaşlar.Bu adresi incelemenizi öneririm.Bu tekerlek için motoru alıp ön tarafa takarak benzinli olan motorumuzu elektrikle çalışır şekline getirebiliriz.Hemde dizayn değişikliği yapmadan.
Merhaba dostlar.Bu foruma ilk yazışım.Scooter almayı düşünüyorum ve en begendiğim ve bütçeme uyan motor honda-beat.Onun haricinde yamaha bws 100 var kaliteli motor ama dış görünüşü beat a göre kötü geldi bana.3 milyar bütçem var bu iki motor haricinde önerebileceğiniz(çin malı olmasın) alternatifler varmıdır?
biraz klasik bi cwp gelicek ama ben arn öneririm 3 miltar bütçen varsa arn 150 al bence saygılar
keeway nasıl bir marka bilmiyorum ama arn yi beat kadar beğenmedim nedense ama kullanan arkadaşlarımızın görüşleri benim için önemli olur.
SELAMUNALEYKÜM. ARKADAŞLAR ÇU ASYA MOTORUN SİTESİNİ BİLEN YOK MU YAU. YAZDIĞINIZ SİTELERE GİRMEYE ÇALIŞIYOTUM BİŞE AÇILMIYOR. ACABA ASYA MOTOR İFLAS FELAN MI ETTİ? BİLGİSİ OLAN VAR MI? CEVAP YAZARSANIZ SEVİNDİRİK OLUCAM.
Google dEn ASYA MOTOR yaZınCa OnuNla iLgiLi hAbeRleR cıKar..beNce Sen oLe bi dEnE...
arkadaşlar yardım bende keeway arn 125 var 3 haftadır çalışmıyodu bugün baktı mhava güzel marş basayım dedim ama nafile tık yok farlarda yanmıyo alarmı çalıştırayım dedim çok ince bi ses geliyo yani aküm bitti.Şimdi bu aküler şarj oluyomu yada yeni bi akümü alayım fiyatları nedir bide bunlar 12v 6a ben 7a lik alırsam olurmu. Çalıştırmak için arabadan takviye yaparsam motora zarar verirmi şimdiden çok sağolun arkadaşlar...
hayirli oldun dostum güzel bi makina seçmişsin bende değiştirdim mondiyi SKyTeam 200 cross kullanıyorum şimdiscooter işi bana göre diilmiş
quote:
Orjinalden alıntı: teac
arkadaşlar yardım bende keeway arn 125 var 3 haftadır çalışmıyodu bugün baktı mhava güzel marş basayım dedim ama nafile tık yok farlarda yanmıyo alarmı çalıştırayım dedim çok ince bi ses geliyo yani aküm bitti.Şimdi bu aküler şarj oluyomu yada yeni bi akümü alayım fiyatları nedir bide bunlar 12v 6a ben 7a lik alırsam olurmu. Çalıştırmak için arabadan takviye yaparsam motora zarar verirmi şimdiden çok sağolun arkadaşlar...
Aku bitti diye degistirmene gerek yok , cikar ve bi oto elektrikciye gotur sarj etsinler tamamdir.
ewet bu konu çok gündeme geliyor çünkü bu keewey markalarda uzuktan kumanda ile herşeyini ypa biliyorsun buda daha çabuk akü bitimini salıyo ama deyiştirmene gerek yok arkadaşın dedigi gibi götür şarj ettir iii sürüşler
arkadaslar benim scooter farlarından memnun deilim bende 150 cc lik bi scooter var asadaki link de gorebilirsiniz neyse bana yardım ederseniz sevinirim far ları nasıl daha guzlu yapabilirim tesekkurler