Şimdi Ara

scooter (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim Asya Motor satıyorum 8500 km AS150T1www.asyamotor.com sitesinden bakabilrisn Sıfırı 3.150 YTL Ben 1.750 YTl ye satıroum ilgenirsen fiyat konusunda bişeyler yaparım Motor Sağlam Tam olarak 120 Km hız yapıyor
  • arkadaşlar akü ölmüş şarj olmuyo 12v 6a lik bi akünün fiyatı nedir acaba
  • ya sımdı dusuk mudel bı SCOOTER alsak ne kadar paramız gıder ortalama
  • üst konu
  • vallaha 96 model vespa sahibi olarak motorumdan çok memnunum.Biraz klasik gelecek ama o motorun ve kaputun sağlamlığını görünce bana hak vereceksiniz.Antalyayı bilenler bilir sheratondan gelirken tam varyant kavşağında eşimle kaza yaptım.Adamlar ben sağdan giderken önümde u dönüşü yapmaya çalıştılar tabi bende buna motorumla önden vurarak mani oldum bu arada eşimle ben motordan fırladık motor 25 mt kadar sürüklendi ama sadece diz koruyan ön bçlgede az bi yamukluk vardı.Daha sonra motoru kaldırdım ve yola devam ettim.Polis hikaylerini anlatıp kafanızı şişirmeyeceğim.Yalnız şunuda söylemeliyim.Fazla ekonomik bir motor değil.Ama hastaları vazgeçemiyor.
    Saygılar

• düşük modell derken 50cc lik bişeydenmi bahsediyosun
  • bencede aerox güzel ama ben motorsiklet ehliyeti için 18 yaşını doldurman lazım diye biliyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_serhat

ben 16 yaşındayım ve 1.000 ytl ile 2.500ytl arasında bi scooter alıcam. asya markalı scooterler hoşuma gidiyor.kullanan varmı.ayrıca a2 motosiklet ehliyetini almak için yaş sınırı kaç?

evt ark 17 yaşımıda doldurdum. şimdi a2 ehliyet alma zamanım geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

quote:

Orjinalden alıntı: fb_serhat

ben 16 yaşındayım ve 1.000 ytl ile 2.500ytl arasında bi scooter alıcam. asya markalı scooterler hoşuma gidiyor.kullanan varmı.ayrıca a2 motosiklet ehliyetini almak için yaş sınırı kaç?

evt ark 17 yaşımıda doldurdum. şimdi a2 ehliyet alma zamanım geldi.

iyi bindikçe dhyı hatırlasın artık benide nutma sakın HE!!!!

• merhaba arkadaşlar, Keeway Hurricane 50 kaç km yapiyor biliyor musun? bir sitede 50 yaptigi yaziyor da,,çok az geldi bana...bilen var mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: addland

merhaba arkadaşlar, Keeway Hurricane 50 kaç km yapiyor biliyor musun? bir sitede 50 yaptigi yaziyor da,,çok az geldi bana...bilen var mi acaba?

valla arkadaşımda 90 lıgı var öle dio onla 75 i gördüm 50 likta 55 fln yapar heralde.
  • beyler benim 2500ytl bütçem var.Şimdilik 100cc lik iki zamanlı bir mobilet var.Öyle bir scooter istiyorum ki hız olarak bunu aratmasın.Şimdi ki motorum çok rahat 140 diyor ama scooter 120 falan bassın yeter.2500ytl ye ne önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

beyler benim 2500ytl bütçem var.Şimdilik 100cc lik iki zamanlı bir mobilet var.Öyle bir scooter istiyorum ki hız olarak bunu aratmasın.Şimdi ki motorum çok rahat 140 diyor ama scooter 120 falan bassın yeter.2500ytl ye ne önerirsiniz?

250ccden düşük scooterlar 120 yi ya anca basıyor yada basmıyor oda son hız oldugundan stabilğte olmuyor.. çinli motorlar 120 gösteriyor ama muhtemelen 90 civarı son hız 150cc ler için.
    2zamanlı alırsan daha performanslı olur. 2500ytl ye 2.el al ;)
  • yamaha nin çokhoş tipli bi küçük aletivar çift yuvarlak farlı
    aerox 50 midir nedir. nerden bulabilirim
  • Mondial aldım menun kalmadım.Her hafta servisteyim motorun her tarafından ses geliyor.Habire parça değiştiriliyor.BIKTIM :( tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaşlar şu motora ne diyorsunuz?Alınır mı?

http://www.sahsuvaroglu.com.tr/motor/tr/products.aspx?pid=17

Peşin 1100 ytl diyorlar.Fiyatı nasıl?.Acaba 50cc verimli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 4 Temmuz 2007; 14:55:10 >
  • Ya 2.el çinli 200cc cross falan alın boşverin scooter'ı Mesela Zongshen ZS200 mis gibi motor.
  • çok zevkli oluyo binmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Ya 2.el çinli 200cc cross falan alın boşverin scooter'ı Mesela Zongshen ZS200 mis gibi motor.

evet ya çok karizma şekil varhttp://www.mototurka.com/?pid=motosiklet&mid=ZS200GY-A
    bide siyah oldumu tadından yenmez
  • vay be.açtığım konu 9 sayfa olmuş.ozmnlar istekliydim ama şimdi hiç istek yok.ehliyetede yazılmadım.seneye araba ehliyeti alıcam.motora dolmuş çarpar.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.