Şimdi Ara

scooter (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mondial den uzak durun. Emin olun sonradan alma diyenlerin hepsine cok dua edersiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: capo di capi

Mondial 150 ZC ler güzel bence.Kampanyada şu an 1.950 ytl.
  • A.B.S diye bir fren yok bunu unutmayın. Sadece frenin markası A.B.S bu şekilde insanları kandırıyorlar. Ön frenler genelde Disk firen olur.
    Aldıgın motorun agırligina göre fren secimini daha iyi ayarlayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: freeman6161

merhaba arkadaşlar.yakın zamanda bi scooter almayı düşünüyorum.beğendiğim 2 model var.bunlardan hangisini önerirsiniz.performans ve yakıt önemli değil benim için.önemli olan sağlam sessiz ve servis sorunun olmaması.birde ön fren abs olsun istiyorum bütçemde 2000 ytl civarı

http://www.celikmotorsiklet.com/xt150t-8.htm

http://www.feyizoglu.com/mondial150zc.html

• Honda Dylan güzel motordur. Ama BWS ile igili sorunu cevaplandırmak isterim. 2 zamanlı motorlar 4 zamanlılara nazaren daha seri olurlar. Ancak 4 zamanlı motorlar yeni teknolojidir. Daha az benzin yakar ve daha uzun ömürlüdürler. BWS için cok benzin yakıyor deniliyor diyorsun. Ben sana küçük bir örnek vermek isterim. Zamanında BWS cıktıgı zaman ilk olarak insanlara Ekonomik olarak empoze edildi. Tabi ozaman ki teknolojiye göre de gayet ekonomikti. Ama motorsikletin nekadar yakıt tüketecegi tamamen kullanıcıyla alakalıdır. (Hatta kac kg oldugun bile buna etki edebilir.) 0 motorsiklet alırsan rodaj döneminde motorsikletine nasıl baktıgın cok önemlidir. BWS de alsan DYLAN da alsan bu 2 motorda yüzünü güldürür. Elbette bana sorarsa ben sana DYLAN al derim. Lafı gelmişken Kanuni yi almamanıda şiddetle tavsiye ederim. (Şayet Japon makinası almaya ekonomik gücün varsa.)
    quote:

Orjinalden alıntı: egecankep

Arkadaşlar, daha önce motor kullandım fakat hiç kendime ait motorum olmadı, şu sıralar almayı düşünüyorum. İlk olarak Honda Dylan ı düşündüm, 2. olarak yamaha bws almayı düşünüyorum fakat bws nin çok benzin yaktığını söylüyorlar ve 2 zamanlı olduğu için fazla gürültülü olduğunu söylüyor arkadaşlarım. Daha önce hi bws kullanmadığım için bilmiyorum... Sizce de sesli ve çok benzin harcıyoru mu? ve... dylan almayı düşünüyorum ama biraz pahalı geldi, kanuni de düşünebilirim belki. acaba kanunilerde fazla ses çıkartıyor mu. kalite olarak nasıllar? mesela edindiğim tecrübelere göre kanuni de mesela fren olarak fala kaliteli mal kullanılmıyor ve sürekli sorun çıkartıyor, yalama oluyor bazı yerler... ???

teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: alinazik

selam

bu fiyatlara benim de ilk motorum olan keeway arn 125 almanı tavsiye ederim

Neye göre Keeway i önerdigini ögrenebilirmiyim ?
  • Motorsikletten düşmek zordur diye bir kavram olamaz. Şayet motorsiklet en tehlikeli tekerlekli aractır. En deneyimli sürücü bile düz yolda düşebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Asfaltta hafif motor kullanarak düşmek zor, ama araziye gel düşeceğine %99.99 garanti veriyorum
  • Selam arkadaşlar, bir scooter almak istiyorum. Bugün 5000Kmde 2006 model 2. el bir Honda Dylan 150 buldum. Temiz görünüyor 4000 YTL istiyorlar. Bu ilk motorum olacağı için piyasa hakkında çok bilgim yok. Alternatif olarak sıfır Asya 150 T1 veya Mondial ZAT 150 düşünüyorum. Genelde şehir içinde bineceğimiz bu scooteru ara sıra hanım da kullanacak. Uzun yola çıkıp sürat yapmak gibi heveslerimiz de yok. Emniyet açısından frenlerinin ve aydınlatmasının güçlü ve güvenilir olması gerekiyor. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kusadalı

Selam arkadaşlar, bir scooter almak istiyorum. Bugün 5000Kmde 2006 model 2. el bir Honda Dylan 150 buldum. Temiz görünüyor 4000 YTL istiyorlar. Bu ilk motorum olacağı için piyasa hakkında çok bilgim yok. Alternatif olarak sıfır Asya 150 T1 veya Mondial ZAT 150 düşünüyorum. Genelde şehir içinde bineceğimiz bu scooteru ara sıra hanım da kullanacak. Uzun yola çıkıp sürat yapmak gibi heveslerimiz de yok. Emniyet açısından frenlerinin ve aydınlatmasının güçlü ve güvenilir olması gerekiyor. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Bir de Bisan Senatör var. Nedense Bisanın Scooter piyasasında çok ismi geçmiyor. İnsanlar bisiklet markası olarak tanınan bir motora binmek istemediklerinden mi Bisan almıyorlar? Yoksa Bisanın kalitesi Asya ve Mondialdan daha mı kötü?

• Bugün bir Bisan Senatör aldım. 1-2 sene acemiliğimi üstümden atana kadar işimi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kusadalı

Bugün bir Bisan Senatör aldım. 1-2 sene acemiliğimi üstümden atana kadar işimi görür.

Hayırlısı olsun dostum.Allah kaza bela vermesin.
  • Sağol, hepimize...

Şimdi sırada ehliyet almak var.

Plastik kırık bir parçası vardı. Sipariş verdik gönderdiler. Arkasında sağlam bir firmanın olması farkediyor sanırım.
  • quote:

merhaba arkadaşlar.yakın zamanda bi scooter almayı düşünüyorum.beğendiğim 2 model var.bunlardan hangisini önerirsiniz.performans ve yakıt önemli değil benim için.önemli olan sağlam sessiz ve servis sorunun olmaması.birde ön fren abs olsun istiyorum bütçemde 2000 ytl civarı

mondial ın 150re si iii gibi kullanan varmı öneririmisiniz??

• quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

quote:

Fena degildir ama genede, Yamaha Honda vitesli motor türü (ekonomi olarak 2. el) daha saglıklı olacaktır.

mondial ın 150re si iii gibi kullanan varmı öneririmisiniz??

• Honda ve Yamaha dan şaşmam scooter konusunda..Geçen adamın biri ışıklarda motoru istop ettirmiş mondiali 15-20 dk uğraştı motor çalışmadı ..
  • Arkadaslar hem asfalt hem stabilize yolda kullanmak icin bir scooter almak istiyorum.Aklımda mondial 150 zat 150 zc modelleri var stabilize yol yani kullanacagım stabilize yol asagıda you tubede linkini verdigim gibidir ne dersinizhttp://www.youtube.com/watch?v=NfCRKJxm8qM bazı yerler bu yoldakinden dahada güzel ama asfalttada kullanacam tabi bütcem 3000 maksimum kendimi zorlamak istemiyom fazla ne dersiniz ? videoda 150 zat yag gibi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan 46 -- 24 Şubat 2008; 16:56:15 >
  • Discovery kanalında görmüştüm dünyanın en iyi ve en dayanıklı motoru hondanın yaptığı eski bi scooter honda cup ve en çok satan motormuş kendisi kısaca honda daha köklü
  • 18 yaşını doldur sürersin ama ehliyet siz sürersen bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_serhat
    2. el düşünmüyorum.şimdi ehliyetim olsa ne olur olmasa ne olur.bisiklet süren motosiklette sürer.

böyle konuşan birini trafikte düşünemiyorum. Allah Korusun!!!
    Bisiklet kullanan motor kullanır evet belki ama bisikletle çarpmak ayrı motorla çarpmak ayrı bir dene gör bakalım nasıl olacak. Bu kafa ile sana olsa olsa 3 tekerli bisiklet yakışır onada emin değilim ama.

• Serhat kardeşim ßende senin gibiyim 16 ßekliyrm ama motor alıcam ehliyete grek yok ßiliyomusun tak kaskını kimse anlamazz 1 sene öyLe idare edersin sonra alırsın ehliyetini poşa gibi gezersin;? =))
  • YAMAHA SCOOTER MORPHOUS 250CC ARKADAŞLAR BU MOTOR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?? BİRDE BU MOTOR GERÇEKTEN İYİ Mİ BUNUDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM ?
  • Yamaha scooter morphous 250cc motor en fazla kaç basıyor kullanımı nasıl yakıt harcaması hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.