Şimdi Ara

scooter (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz nedersiniz bilmiyorum ama bence ne yamaha ne honda 125 cc de en güzeli suzuki an 125 . 2500 lira bide kampanyası var

scooter
  • Merhaba arkadaşlar Motosiklet Dünyası bölümüne ilk yazışım üst bu konudaki çoğu sayfayı okudum.

Bende scooter almayı düşünüyorum Asya motor AS 125-T modeli hakkında ne düşünüyorsunuz tipi değişik duruyor diğer scooter lardan. Kullanan gören bi yamuğunu duyan varmı ??

Yardımcı olursanız sevinirim....

Saygılar...
  • An 125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthawktr -- 26 Mayıs 2008; 11:53:02 >
  • Bisiklet olarak tercihiniz nedir en kaliteli ve enkullanışlı + en ucuzu ?

• scooter basliginda bisiklet sorusu??
  • Bence HONDA
    quote:

Orjinalden alıntı: egeli1981

kymco aglity 125 şu an 2.750 civarı..

suzuki AN 125 ise 2.950 YTL..

honda beat 150 cc 3.200 YTL..

yamaha cynus RS 2.850 YTL

iki uç arasında 450 milyon oynuyor..

kalite açısından öneriniz nedir..

aleti alıyorsam sorunsuz binmek isterim..

kalite açısından sıralarsanız çok memnun olurum..

en dayanıklı ve uzun ömürlü olan hangisidir..?

teknik açıdan eksikği fazlası nedir,,kullanan ve bilenlerden yorumları bekliyorum..

saygılarımla..

• Salla Asyayı İyi Degil Onlar Biyanchininkiler güzel kullandıgım içib biliorum ve 17 yasında alınıor ehliyet 1 senede ehliyetsiz sür bişey olmas
  • ehliyetsiz yakalanınca 600 Ytl cezası var diye duymuştum , korkudan ehliyet alana kadar binemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: igorsolakov

ehliyetsiz yakalanınca 600 Ytl cezası var diye duymuştum , korkudan ehliyet alana kadar binemiyorum

Dogru cezası var ama ben 3 ay kullandım ehlıyetsız hıc cevırmedıler sukur
  • millet paso ban yemiş buradada haa hayret bişey..
  •  scooter

125cc Scooterlar arasında en mantıklısı Kymco Agility gibi duruyor.

---

12" Jantları var. Yol tutuşu açısından çok olumlu. Rakipleri genelde 10" oluyor.

9.4hp gücünde. Aynı sınıftaki rakiplerinden daha güçlü ve sınıfının en seri modeli.

Kymco firması tüm dünyada sağlamlığı ile tanınıyor. 100.000km garantisi veren tek motosiklet üreticisi Kymco.

Agility'nin sele altı bagajıda yine rakiplerine göre oldukça geniş. Fullface bir kask tam sığıyor.

Yakıtı ortalama seviyede. 125cc'lik scooterlar kadar yakıyor yani. Şehir içinde 3Lt falan.

Yedek parçası Honda-Suzuki ve Yamaha gibi Japon rakiplerine göre daha ucuz. Ve en az onlar kadar iyi servisleri var.

• suzuki 125 cc'nin sifirlari kampanyaya girmis ve bazi yerler 2099 YTLye bile satiyor, yaninda da canta hediyesi falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 4 Temmuz 2008; 17:37:36 >
  • arkadaşlar scooterler için ehliyetler kalkacak diyorlardı acaba ne durumda bilgisi olan varmı yani hiçmi ehliyet gerekmiyor yoksa sadece a2 den kurtulmak mı amacı yani ehliyetsiz scooter kullanılıyomu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 6 Temmuz 2008; 2:05:48 >
  • sevgilimle scooter kiralayıp gezmeyi çok severiz :]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßegonvil

sevgilimle scooter kiralayıp gezmeyi çok severiz :]

Mor renkmi oluyor genelde scooterlar?..

• bende yeni scooter alıcaklara vespa lx lere bakmalarını öneririm....
  • Şimdi Suzuki AN125 almak çok mantıklı......
    Rakipleri arasında en ucuzu şimdi o..
    Ve suzuki kalitesiyle...

Çinlerden uzak durun..Ağzı yanan feci..
    AN125 feci satıyor...Fiyat indiriminede Çinden ağzı yananlar için girdi...
  • Orjinalden alıntı: _HitmaN_

Bisiklet olarak tercihiniz nedir en kaliteli ve enkullanışlı + en ucuzu ?

bu konu ust konu oldugu ıcın yukarı yapmanıza gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

scooter

125cc Scooterlar arasında en mantıklısı Kymco Agility gibi duruyor.

---

12" Jantları var. Yol tutuşu açısından çok olumlu. Rakipleri genelde 10" oluyor.

9.4hp gücünde. Aynı sınıftaki rakiplerinden daha güçlü ve sınıfının en seri modeli.

Kymco firması tüm dünyada sağlamlığı ile tanınıyor. 100.000km garantisi veren tek motosiklet üreticisi Kymco.

Agility'nin sele altı bagajıda yine rakiplerine göre oldukça geniş. Fullface bir kask tam sığıyor.

Yakıtı ortalama seviyede. 125cc'lik scooterlar kadar yakıyor yani. Şehir içinde 3Lt falan.

Yedek parçası Honda-Suzuki ve Yamaha gibi Japon rakiplerine göre daha ucuz. Ve en az onlar kadar iyi servisleri var.

katılıyorum.

• arkadaşlar scooter almayı düşünüyorum. benim için önemli olan sağlam ve ekonomik olması. arabaya benzin parası yetiştiremiyorum artık. mondial 150 ZC çok hoşuma gitti. Mondial de kampanya var ay sonuna kadar. 1950 fiyatı var. araba olsa a dan z ye bilirim ama motordan pek anlamam. şimdiye kadar ne aldıysam donanimhabere danışarak aldım ve hiç pişman olmadım. yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

www.mondialmotor.com.tr
    Mondial Motor - Sayfa Bulunamadi
    http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-150-ZC/SCOOTER/Mondial-150-ZC/index.html

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.