Şimdi Ara

scooter almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tüm maliyetiyle en fazla 1300-1500 ytl arası 4 zamanlı, dağılmiycak beni uzun süre götürücek az yakıcak ama 125cc civarı bi scooter almak istiyorm marka ve model önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

• http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
    bu nasıl arkadaşlar? hoşuma gitti baya
    1.800 ytl markada iyi diyolar temiz kullanırsan
    ömür boyu kullanırsın diyolar sizce nasıldır?
  • meraba kardeş bende honda var ihtiyaçtan satacam malum çocuklar büyüdü bana ufak geliyo 99 model ama motor temiz iki kişiyle banamısın demez her bayırı çıkar otomatik vites bas düğmeye çalışsın iki zamanlı benzin + motor yağı koyuyosun ben 1500 almıştım zamanında ama aldığım fiyata zaten veremem niyetin varsa bişeyler yaparız (ekstıralar 1-istetme-bagaj+koruma demiri+yedek buji motorla beraber veririm 900 istiyorum benim motoru alman önemli değil ama çin malına para verme kendine ve parana yazık görüşmek üzere resim veremedim ama bulutonla atanilirsem gönderirim
  • meraba kardeş bende honda var ihtiyaçtan satacam malum çocuklar büyüdü bana ufak geliyo 99 model ama motor temiz iki kişiyle banamısın demez her bayırı çıkar otomatik vites bas düğmeye çalışsın iki zamanlı benzin + motor yağı koyuyosun ben 1500 almıştım zamanında ama aldığım fiyata zaten veremem niyetin varsa bişeyler yaparız (ekstıralar 1-istetme-bagaj+koruma demiri+yedek buji motorla beraber veririm 900 istiyorum benim motoru alman önemli değil ama çin malına para verme kendine ve parana yazık görüşmek üzere resim veremedim ama bulutonla atanilirsem gönderirim ayrıca benzin yakmaz sadece koklar kullananlara sorabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FANTASTICUA

http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
    bu nasıl arkadaşlar? hoşuma gitti baya
    1.800 ytl markada iyi diyolar temiz kullanırsan
    ömür boyu kullanırsın diyolar sizce nasıldır?

Aynı hataya ben de düşmüştüm. Ancak o fiyat USD. Yani iyi bir motor ancak pahalı.
  • http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=12239&AdId=2530923
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2530565,

arkadaşım verdiğin fiyat aralığında bu modeller var. çok sağlamdırlar.. çin malına para verme. ila sıfır alacağım dersen çin malından başka seçenek yok gibi.. kolay gelsin

• çin malı alma diyenler;kaç kez çin malı kullanmışlar acaba.AS 150 t kullanıyorum taş gibi.tavsiye ederim.Kulaktan dolma laflarla arkadaşı yanıltmayalım.Çin malları parasına göre süper motorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    9 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

çin malı alma diyenler;kaç kez çin malı kullanmışlar acaba.AS 150 t kullanıyorum taş gibi.tavsiye ederim.Kulaktan dolma laflarla arkadaşı yanıltmayalım.Çin malları parasına göre süper motorlar.

Çin malı kullanmadım, kullanmam da. Sorunlu olduğunu anlamak için almaya gerek yok. Kimseyi yanılttığım falan da yok..
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=ara&s=1&c=1&no=&ara=motosiklet&find_type=&sayfa=0
    Şu linke bir bakın, motosiklet şikayetlerinin %90 ı çin motorlarıyla ilgili.. Seninki bir istisna sanırım. İnsallah arıza çıkarmaz.

• alma ya çin malı filan bende iki tane çin malı var resmen elimde patladı ikiside ne hergün bi tarafı dağılıo ya ya hergün diorum ya abartmıorum beyler hergün ya
  • bir çin malı mağduru da, 150 zat ı için 1 aydır kontak bekliyormuş, doğal olarak kullanamıyor. yazık
    quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

alma ya çin malı filan bende iki tane çin malı var resmen elimde patladı ikiside ne hergün bi tarafı dağılıo ya ya hergün diorum ya abartmıorum beyler hergün ya
  • piyasadaki motorların % 90 ı çin malı olduğu için ;doğal olarak en fazla şikayet te bu motorlardan olacak.Adam ömründe motor kullanmamış,ucuz geliyor, çin malı alıyor,ilkdefa motora biniyor,acemi 1-2 ayda motoru dağıtıyor,sonra da çin malı kötü diye yaygarayı basıyor.Bizm tüpçülerde AS 150t var 2006 model 34000 kmde hala taş gibi.Acemiye bizim KAWASAKİ yi versem onuda bir ayda dağıtır.Boşa çin mallarını karalamayın.Binmeden nasıl oluyorda kalitesiz diyebiliyorsunuz.Hayret.Bizim arkadaşta HONDA 600f ten çok çekti.Şimdi 600f kalitesiz mi diyeyim.
  • O zaman gidip Honda alan keriz mi oluyor ? Herkes Çin malı alsın o zaman.. Malzeme kalitesi-işçilik-servis berbat bunu kimse inkar edemez. Arkadaşının Honda 600f ten çekmesi tamamen bir istisna.. Tıpkı senin 150 zat ın gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

piyasadaki motorların % 90 ı çin malı olduğu için ;doğal olarak en fazla şikayet te bu motorlardan olacak.Adam ömründe motor kullanmamış,ucuz geliyor, çin malı alıyor,ilkdefa motora biniyor,acemi 1-2 ayda motoru dağıtıyor,sonra da çin malı kötü diye yaygarayı basıyor.Bizm tüpçülerde AS 150t var 2006 model 34000 kmde hala taş gibi.Acemiye bizim KAWASAKİ yi versem onuda bir ayda dağıtır.Boşa çin mallarını karalamayın.Binmeden nasıl oluyorda kalitesiz diyebiliyorsunuz.Hayret.Bizim arkadaşta HONDA 600f ten çok çekti.Şimdi 600f kalitesiz mi diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 26 Mayıs 2006; 20:22:33 >

• çin malı alan bu kadar insan keriz mi yani.Çin malları fiyatına göre çok kaliteli.Yeterki kullanmasını bil.Hor kullanıp bakmazsan,veya nasıl kullanılacağını bilmezsen japonuda dağılır,çinlisi de.Adam gibi kullanırsan scooter dan Race motor veya enduro performansı beklemezsen,yani haddini bilirsen çin malına uzun yıllar binersin merak etme.Ama acemiysen hondayı da ,suzukiyide,kawasakiyide,yamahayı da dağıtırsın.Bizim arkadaşta 2005 model YBR 125 yamaha var..Motor kullanmayı doğru dürüst bilmiyor.1 yılda motorun anasını ağlattı.Te tel dökülüyor.daha 2000 km de.Başka bir arkadaşta 12000 km de 2004 model var.taş gibi.Kullanmaya göre motorun ömrü değişir.
  • senin yansına inşallah arıza yapmaz benim arkadaşlarda var pek memnun değiller ama kullanmadan kullanmaya fark var tabi saygılar adam motor soğukken ne varsa yükleniyo ondan sonra dağılıyo
  • kavasakiye ne istiyosun bi arkadaşım arıyoda temizmi kaporta mühim diil
  • kardeş bende tavsiye etmiyorum ama bilinen firma markaları tercih edile bilir bence bu işten ekmek yiyen insanlara biraz saygı duymalıyız bence
  • arkadaşlar bende bi scooter almak istiyorum bıktm artık trafik çilesinden şöle 1500-2000 ytl arası bişey ne önerirsiniz kanuni classic 125 baktım dün görünüş güsel ama pek tavsiye etmiyorlar ne dersiniz?
  • arkadaşım ben kymconun türkiye distribütörlüğünde yedek parça depertman sorumlusuyum..bayilerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda markamızın dınk 150 adlı modeli en güvenilir ve piyasadaki en iyi scootermiş..bilgine..ama diğer modellerde scooterlerin en iyisi..araştır..

• [simage][code]

Orjinalden alıntı: FANTASTICUA

merhaba arkadaşlar tüm maliyetiyle en fazla 1300-1500 ytl arası 4 zamanlı, dağılmiycak beni uzun süre götürücek az yakıcak ama 125cc civarı bi scooter almak istiyorm marka ve model önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • 1300-1500 ytl ye dağılmayacak motor bulamazsın. ucuz etin yahnisi meselesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.