Şimdi Ara

SCOOTER KONUSUNDA YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 3000 bin tl bir bütçem var ve buna en uygun olan scooter almak istiorum şöle zat 150 tarzı dış görünüşte dolgun olması makbul olan bildiğiniz ve önerebileceğiniz scooter lar varsa paylaşırsanız çok sevinirim mondial dışında diğer scooter marka isimleri kabulumdür :D şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar

• O kadar para verceksen mondial alma ya Sen istersen yine al da... fikir değiştirmeyi pek sevmem ama o fiyata 2.el çok güzel motorlar bulabilirsin.
    İlla scooter mı olcak? Naked olmaz mı?
  • ben şimdi yeni başlayacağım için tam adapte olamam diyorum birde arabam var ondan dolayı scooterler hoşuma gidiyor eğer zamanla daha iyi öğrenip biraz daha geliştirirsem neden olmasın :):)
  • O zaman seni kymco agility 125 paklar. 2.el almanı tavsiye ederim ilk motorun olacağı için düşmen garanti boşu boşuna pahalı motorları parçalamaya gerek yok. Sıfırı 3400 tl ama temiz 2. ellerini 2000 civarında alabilirsin.
    Bütçeyi 3000 olarak düşünme daha bunun alım satım vergisi plaka masrafları + kaskın yoksa kaska vereceğin para, A2 ehliyetin yoksa ona vereceğin para fln zaten 3000 liraya çıkar anca.

Mondial demişsin bakarsan bağ bakmazsan dağ olur cinsinden bi marka. Sen onu üzmezsen o da seni üzmez. Sen motoru üzersen o seni 10 katı üzer.

Zat150 yi beğenmişsin sanırım ama pek tavsiye edilen bi motor değildir ama yine de sen bilisin dediğim gibi fikir değiştirmeyi pek sevmem. Grenajları çok parçalı. İlk düşüşünde bayağı bi parçalanacak garanti ederim. Motor sorunu da yaşayanlar var. Tabi yaşamayanlar da var bir o kadar. Madem ilerde değiştiririm diyorsun o zaman büyük scootera hiç gerek yok küçükle de başlayabilirsin. Uymaz mı? Sen bi agility 125 e bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.