2007’de devreye girecek düzenleme ile 125 cc hacime kadar motosiklet kullananlarda A2 tipi ehliyet şartı aranmayacak. Sürücüler için B tipi yani otomobil ehliyeti yeterli olacak.
Sürücü kurslarına para kazandırmaktan başka hiç bir anlamı olmayan bir şeydi. İyi oldu.
valla bu olursa çok sevincem inşallah olur bende a2 var ama eşime düşünüyorduk almayı ,gerek kalmayacak. trafikte daha az araba , daha az yakıt tüketimi , daha az hava kirliliği, her haliyle avantajlı olacak
ohhh CBR 125
gerçekleşirse harika olur uzun zamandır almak istiyodum a2 gözler bozulduğundan sağlık raporunda gözlüklü yazacaktı hep erteliyodum isabet oldu
gerçekleşirse harika olur uzun zamandır almak istiyodum a2 gözler bozulduğundan sağlık raporunda gözlüklü yazacaktı hep erteliyodum isabet oldu
gözün bozuk motora binme çukuru görmezsin allah korusun sonra...!!!
cbr 125 çok güzel bir motor degil kulladım.eger almadıysanız almayı düşünmeyin.motoru çok basit kalıyor.tek + yanı bence su sogutmalı olması
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
gözün bozuk motora binme çukuru görmezsin allah korusun sonra...!!!
bozuk dediysem o kadar değil tabiki hemen hemen her bilgisayar manyağı kadar arıza ar bende de sağda 1, solda 0,75 çok önemli değil ama sağlık raporunda geçer vermiyo adamlar
arkadaşlar kanunu okudum ama nerde yazıyordu şimdi bilemiyorum ama doğru olan 50 cc ye kadar olan motorlar b ehliyetiyle kullanılacak üstüiçin a 2 isteniyor benım motorum var o kanunu okuduğum için motor ehliyeti aldım pek yaralı değil yani 50 cc olanlar için olabilir
Eğer böyle bir uygulama cidden olacaksa, valla şehir içinde arabaya binmem. Gece gündüz scooter'e binerim. Hele yazın üff süper olur..
At 20 Milyonluk benzin 300 KM yol yap, vallahi süper.
ohhh be en sonunda köy yollarında kullanmaktan kurtulucam bizim 100cc liği
İyi ya belki bisiklet niyetine bi skutır almayı düşünebilirim, şindi Bnin üzerine gidip tekrar A2ye para vermek çok zoruma gidiyodu...
Hurdaya çıkan Cannondale Prophet 3 bisikletimi mi yenilesem yoksa CBR125 mi alsam ikinci el..
ikisi de 2000€ civarında
vaaaaaaaaaaa acayip sevindim bu habere bi ara motor almaya niyetlenmistim sirf bu yuzdenn geri vazgectim paylasim icin tesekkurler
çok iyi ama uygulanabilirliği beni düşündürüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme