Şimdi Ara

Scooter kullanan veya alacaklara müjde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007’de devreye girecek düzenleme ile 125 cc hacime kadar motosiklet kullananlarda A2 tipi ehliyet şartı aranmayacak. Sürücüler için B tipi yani otomobil ehliyeti yeterli olacak.

Sürücü kurslarına para kazandırmaktan başka hiç bir anlamı olmayan bir şeydi. İyi oldu.

Bu arada burası yeri miydi

• kaynak verebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

kaynak verebilirmisin?

Vatan Gazetesi kaynaklı haber,

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=23.12.2006&Newsid=99574&Categoryid=2
  • valla bu olursa çok sevincem inşallah olur
    bende a2 var ama eşime düşünüyorduk almayı ,gerek kalmayacak.
    trafikte daha az araba , daha az yakıt tüketimi , daha az hava kirliliği, her haliyle avantajlı olacak
  • ohhh CBR 125
  • gerçekleşirse harika olur uzun zamandır almak istiyodum a2 gözler bozulduğundan sağlık raporunda gözlüklü yazacaktı hep erteliyodum isabet oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

ohhh CBR 125

4.5 milyar fln var mı onun fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

ohhh CBR 125

4.5 milyar fln var mı onun fiyatı

5.150 binytlhttp://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

gerçekleşirse harika olur uzun zamandır almak istiyodum a2 gözler bozulduğundan sağlık raporunda gözlüklü yazacaktı hep erteliyodum isabet oldu

gözün bozuk motora binme çukuru görmezsin allah korusun sonra...!!!
  • cbr 125 çok güzel bir motor degil kulladım.eger almadıysanız almayı düşünmeyin.motoru çok basit kalıyor.tek + yanı bence su sogutmalı olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

gerçekleşirse harika olur uzun zamandır almak istiyodum a2 gözler bozulduğundan sağlık raporunda gözlüklü yazacaktı hep erteliyodum isabet oldu

gözün bozuk motora binme çukuru görmezsin allah korusun sonra...!!!

bozuk dediysem o kadar değil tabiki hemen hemen her bilgisayar manyağı kadar arıza ar bende de sağda 1, solda 0,75 çok önemli değil ama sağlık raporunda geçer vermiyo adamlar

• arkadaşlar kanunu okudum ama nerde yazıyordu şimdi bilemiyorum ama doğru olan 50 cc ye kadar olan motorlar b ehliyetiyle kullanılacak üstüiçin a 2 isteniyor benım motorum var o kanunu okuduğum için motor ehliyeti aldım pek yaralı değil yani 50 cc olanlar için olabilir
  • Eğer böyle bir uygulama cidden olacaksa, valla şehir içinde arabaya binmem. Gece gündüz scooter'e binerim. Hele yazın üff süper olur..

At 20 Milyonluk benzin 300 KM yol yap, vallahi süper.
  • ohhh be en sonunda köy yollarında kullanmaktan kurtulucam bizim 100cc liği
  • İyi ya belki bisiklet niyetine bi skutır almayı düşünebilirim, şindi Bnin üzerine gidip tekrar A2ye para vermek çok zoruma gidiyodu...
  • Hurdaya çıkan Cannondale Prophet 3 bisikletimi mi yenilesem yoksa CBR125 mi alsam ikinci el..

ikisi de 2000€ civarında
  • vaaaaaaaaaaa acayip sevindim bu habere bi ara motor almaya niyetlenmistim sirf bu yuzdenn geri vazgectim paylasim icin tesekkurler
  • çok iyi ama uygulanabilirliği beni düşündürüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.