Şimdi Ara

ScorDrag 4 all ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk denemem eleştirilerinizi beklerim. +7 yaş altı eleştri yazmasın, video u da izlemesin. ok ? ok.
    youtube a da atıyorum üşenenler sabredersen ordan da izleyebilir. küçük boyutlu da olsa..

Eleştrileriniz önemli arkadaşlar dedigim gibi ilk denemem. video u forumdan ögrendiklerim ile yaptim yardımsever arkadaslara tesekkür birkez daha.

http://rapidshare.com/files/8338339/scordrag.wmv.html => **** şeklinde görünen yere rapidshar-e yazın tiresiz olarak. EDIT : VIDEO YOUTUBE A AKTARILMIŞTIR !..
    http://www.youtube.com/watch?v=BpeKevbW5QY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxthefox -- 22 Aralık 2006; 16:39:01 >

• Youtube'den Olsaydı İzlerdim Rar.Lı TehliqeLi Oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siegeßow

Youtube'den Olsaydı İzlerdim Rar.Lı TehliqeLi Oluo

rarlı degil ki video ? bakmadan yorum mu yapiyosun ? youtube a yukluyorum bu arada.
  • eh indiren yok mu ne üşnegecsiniz ya :) youtube a attım onay bekliyor..
  • indirin güzel video bak söylüyorum :) asdad yorum
    yok mu ? UP ..
  • YOUTUBE OR NOT TOBE
  • youtube a atıcam da hala onay bekliyor diyor du bakalım kacarı yok ekliycem elbet. Beni xigenonda tanıyan tanır. ScorDrag zipili degil zatne dosya indirebilrsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.youtube.com/watch?v=BpeKevbW5QY Yeni topic acmak istemedim youtube yeni onayladı videoyu. UP UP UP UP UP pls !..

evet video artık youtubeda. cektigim ilk video oldugu icin youtube a attım eleştriye ihtiyacım var cunku bundan sonraki videolarımı youtube a atmıycam sadece rapid olucak. kalite inanılmaz dusuyor cunku %70 nerdeyse ne izlediginz belli olmuyor. evet yorumları bekliyorum sagolun simdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxthefox

indirin güzel video bak söylüyorum :) asdad yorum
    yok mu ? UP ..

guvenmiyorum direk youtube ye koy
  • Up pls ..
  • ben indirmek istiyorum ancak link i tam anlamadım neyi ters yazacaz . koy aralarına
  • haa rapid.share tmm saol
  • Bence çok güzel olmuş.Dewamını beklioruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzci

ben indirmek istiyorum ancak link i tam anlamadım neyi ters yazacaz . koy aralarına

ya simdi olay su r4pidsh4r3 yazıcaksın ama 3 ü e yap, 4 leri de a olarak gir . reklam yasagı nedenyile cıkmıyor tam adını yazınca forumda. oyunda nası fak filan *** cıkıyor burda da oyle iste. *** yere rapidshar-e yaz aradaki tire i kaldırarak. YORUMLARI BEKLİYORUM EVET ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: takopako

Bence çok güzel olmuş.Dewamını beklioruz

Tesekkürler yorum icin devamını getiricem daha guzel videolar cekicem insallah. o aldıgım kayıtların hepsi 1 gunde aldıklarım zaten sabırsızlandım yapmak icin :) ama youtube a atınca video u kalitesi baya dusuyor onu nasıl hallledicem bilmiyorum. gercekte gorseniz nası kaliteli goruntu 60mb yaptım :)
  • 7yaş altı deil aslında 18 altı yazcaktın
  • seni tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir video çok güzel bir emek (hem char hemde video için) emeğinin karşılığını görüyorsun.Ben emeğimiin karşlığını göremedim eğer hacklenmesydim şimdi snn gibi olcaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

7yaş altı deil aslında 18 altı yazcaktın

yok 7 den yukarısı izleyebilir siddet var biraz ama olsun :) nese yazıyı gec video a yorum lütfen ? bu arada youtube da begenenlere rapidden idnrmelerini tavsiye ederim eger begendilerse videonun 10 kat daha guzel oldugnun gorucekler tam ekranda.
  • offffff.süper video
  • Ana Maşşallah . Yiğenim napıtın sen yav o nasıl np kasışı süpersin tebrikler. Bu arada o mavi itemler ne??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.