Şimdi Ara

Scot Adkins (Yuri Boyka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce yenilmez 3 ü izledim 1.yi izlemiştim önceden ama indirip 3.yüde izledim o nasıl bi adamdır ya öyle,ne kadar güçlü muhteşem bi dövüşçü valla ne ıpmani ne bruce lee'si adam piskopat,filmi izleyenler bilirler o sondaki colombiyalı dövüşçüde çok ilginç biraz gay havası var ama piskopat bişey Arkadaşlar bunlar geçrek dövüşcülermi merak ettimde yoksa film içinmi eğitim amış badyli adamlarmı gerçekten inanılmaz yetenekliler

• O adamin vucut anatomisi cok iyi
  • Sorularının cevaplarını bu konuda bulabilirsin dostum http://forum.donanimhaber.com/m_40084777/mpage_2/tm.htm
  • Aynı filmleri mi izledik acaba? Benim izlediğim Yenilmez'in ilk filminde zenci bir adam yine zenci olan iceman ile dövüşüyordu hapishanede. Bu Yenilmez serisinin ilk filmi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Aynı filmleri mi izledik acaba? Benim izlediğim Yenilmez'in ilk filminde zenci bir adam yine zenci olan iceman ile dövüşüyordu hapishanede. Bu Yenilmez serisinin ilk filmi değil mi?

yok ya yenilmez 3 ü ne yap et izle dostum YURİ BOYKA AKAR muhteşem bi film ya inanılmaz sahneleri var 1.si daha farklı yenilmez 2 dede yuri boyka var.Forza turi boyka

• normaldede scoot adkins dövüş sanatı biliyor ama dövüşcü değil tabi dövüşten para kazanmıyor oyuncu yoksa film için ders alarak o iş olmaz yani
  • film dediğin gibi bomba ama 2.yide izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Bourne
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69aytac

film dediğin gibi bomba ama 2.yide izle

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.