Bildirim
screen morning g3?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran ayarlarında veya kablosuzda bi bölüm var bunun için, wifidan aktarım olarak geçiyor.
DLNA da sadece lg tvlerde çalışıyormuş sanırım, denemedim. -
sadece lg tv lerdemi calosiyormus samsung tv dede dlna var ona uymazmi yane?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
screen mirror samsungdaki adı,lgde de miracast var aynı işlevi görüyor
ek olarak sadece lg tvlerde değil samsunglarda da çalışıyor miracast olan bütün tvlerde çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrisClyne -- 26 Aralık 2014; 1:06:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FerrisClyne
screen mirror samsungdaki adı,lgde de miracast var aynı işlevi görüyor
ek olarak sadece lg tvlerde değil samsunglarda da çalışıyor miracast olan bütün tvlerde çalışır.
hmm tesekkurler ben zaten oyun oynamiyorum filim izliyorum bu ozellikye isimi goruyo fazlasiyla aparata fln gerek yok bence
Morning ne ?
Mirror olacak.Böyle bir teknoloji forumunda nasıl bir cahilliktir abi bu. İlkokul ingilizcesinde bile good morning günaydın derken adam anlar yani.
yok artık ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Morning ne ?
Mirror olacak.Böyle bir teknoloji forumunda nasıl bir cahilliktir abi bu. İlkokul ingilizcesinde bile good morning günaydın derken adam anlar yani.
yok artık ya.
ahah haklisin yanlis yazdigimi suan farkettim s.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- sunucu bağlantısı açılamadı
- mi kumanda vestel klima yok
- nubia z50 ultra fiyat
- xiaomi duvar kağıdı 4k
- honor magic 7 pro
- realme c55 ne zaman çıktı
- one ui 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X