Şimdi Ara

script ekleme hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler hayırlı ramazanlar arkadaşlar bi sorum olacaktı geçenlerde bi siteden hos+domail+script aldım ama scriptimi beğenmedim değiştirmek istiyorum elimde bitane e-ticaret scripti var.eskisini kaldırıp yerine bunu nasıl ekliyebilirim internetten araştırdım filezilla diye bir program dediler baktım bir türlü siteyi bağlıyamdım hata verdi sizce nsl ekliyebilirim konu hakkında bilgii olan beni bilgilendirirse sevinirim.

• hayırlı ramazanlar, hostingi aldığınız firma size ftp bilgilerini mail olarak atmıştır.

o maildeki bilgiler aracılığıyla filezille, firetftp üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

ama bunları ilk defa duyuyorsanız, işi ehli olan birine vermenizi tavsiye ederim.
    çünkü herkes kendi işinin ehlidir.
  • senin dediğin bu ftp herhalde hostinge giriş bilgileridir.yada internetten sitemin ıp adresini yazsamsunucu kısmına filezilladan olurmu ole amam ne yaptıysam bağlıyamadım başka bir şey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: script65

senin dediğin bu ftp herhalde hostinge giriş bilgileridir.yada internetten sitemin ıp adresini yazsamsunucu kısmına filezilladan olurmu ole amam ne yaptıysam bağlıyamadım başka bir şey olabilir

benim dediğim şey sizin tam dediğiniz şeyler.

ama ben onlar haricinde bir de şunu dedim

ama bunları ilk defa duyuyorsanız, işi ehli olan birine vermenizi tavsiye ederim.
  • Başka bir yerdende baktım kendi sitemin ftp kullanıcı adı ve ftp şifresi dedi bunları nerden bulabilirim.siteye girişi öğrensem diğer şeyleri öğrenmilim yani araştırma yapıp öğrendim onları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.