Şimdi Ara

Script Kurulum Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Script kurduktan sonra böyle bir hata aldım sitede. bu neyden kaynaklaıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Warning: require_once(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u302851498/public_html/includes/loader.php on line 51

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/index.php' (include_path='.:/opt/php-5.5/pear') in /home/u302851498/public_html/includes/loader.php on line 51

Hatanın kaynaklandığı kod bu :

else {
    $pages = null;
    $media = cp_get_latest_media($pages);
    require_once(cp_get_option('theme_path')."/index.php");
    }

İsterseniz php dosyasınıda atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmdnz -- 17 Şubat 2015; 22:44:07 >

• Eger mumkunse, bir tane sekil yapistir buraya folder ve dokumenlerin yapilarini/iskeletini gorelim.
    (Ve /index.php"-ye kadar ac onlari, ve loader.php-ye kadar da ac - eger varsa)
    Buna benzer bir sey:

Script Kurulum Hatası
  • loader phpden. themes phpye verilen yol bu şekilde /index.php bunu tam yol olarak verdiğimde (themes/default/index.php)
    bu defa sitede böyle bir hata oluşuyor.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u302851498/public_html/themes/default/index.php on line 5

Warning: Division by zero in /home/u302851498/public_html/includes/class/php-pagination/render.inc.php on line 3
     Script Kurulum Hatası

• Sorun halledilmiştir. Script klasöründeki sql dosyası dikkatimi çekmemişti. Onun dışında ufak tefek php hatalarınıda kendim halletdim. Teşekkürler
  • Tamam dmdnz. Af efersin daha erken cevabina bakamadim...ben tam yol dogru olmadigini dusundum bu yuzden o sekili istedim.
    Baska error-ler varsa, sor
  • Scriptin ayrı bir dil dosyası yok ve türlçe karakter desteklemiyor. Bu script türkçeye çevirilebilirmi acaba. en azından türkçe karakter sorunu nasıl çözülebilir
  • hata nerde acaba xampp da kuramadım bunu

<?php class db {

var $host = "localhost"; // hostname
    var $user = DBUSER; // kullanici adi
    var $pass = DBPASS; // sifre
    var $dbase = DB; //veritabani adi

public function connect(){
    $this->conn = mysql_connect($this->host, $this->user, $this->pass) or die("Veritabanı Sunucusuna Bağlanılamadı");

mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
    //dilimizi tr yapalım

mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'utf8_turkish_ci'");
    // siralama düzenini tr diline göre yaptıralım

$select_db = mysql_select_db($this->dbase) or die("Veritabanı Bulunamadı");}
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    program download failed hatası
    17 yıl önce açıldı
    Win 10 yükleme hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.