Şimdi Ara

Scythe Mugen 2 Copper; 1.8Kg ağırlında Bakır işlemci soğutucusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu soğutucu olayı biraz abartılıyor ama bu kadar da değil artık
  • çok abartmışlar işi
  • titan fenrir forever
  • benim sunbeam bile anakartta bariz yamukluklar oluşturmuşsa bu ne yapar bilemiyorum.

ama vardır bi askısı falan belki yaw
  • bence normallerinden çok fazla bir + sunamaz çünkü 30 derece ısı 110 yaprağa sorunsuz şekilde dağılıyorsa 150 yaprak olunca (rakamlar atmasyondur) 40 yaprak boşta kalacak diye düşünüyorum yani fazladan ağırlık
  • Kasayı yan yatırıp() bunu üstüne koysak hem üstüne gelen basınç artar. Zaten bunun ısınması bir derttir, soğuması bir derttir.
  • Gerçekten tam aradağım soğutucu bu diyerek alan var mıdır acaba
  • cok agır cesaret edıp anakartına monte eden olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4zyD3w1L

:S Resmen canavar :D Her İşlemcii Soğutur Bu :D xD

her işlemciyi bırak 2 işlemci birden soğutur
  • Bu arkadaş kasanın dengesini bile bozar. 1,8 kilo ne demek ya? Yakında 7000 BTU'luk klimayı falan da sokar bunlar kasanın içine. Açıkcası bana pek mantıklı gelmedi
  • arkadaşlar sanırım bu firmaların çıkardığı abartılı devasa büyüklükteki soğutucular aralarındaki güç ve gövde gösterilerinden ibaret bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar sanırım bu firmaların çıkardığı abartılı devasa büyüklükteki soğutucular aralarındaki güç ve gövde gösterilerinden ibaret bence :)

En son mesajın atılma tarihine baktın mı?
  • bunu alacak olan noctua c-14 alsın. ne fan sesi ne başka bir şey :)
  • sogutucuyu gorunce insanın gulesi geliyor
  • uvvv ne kadar ağır, uvv bakır soğutucu fan(!)ları için anlamlı geri kalanı için hantal ve tipsizlikten bir adım bile öteye geçemeyecek sırf bakır olduğundan da %99 f/p oranı düşük bir soğutucu
  • Aradığım soğutucu işte bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MxFxOx -- 3 Mart 2011; 19:52:57 >
  • :) çok ağır soğutucu da ne gerek var ki .

• yaa arkadaş, o kadar paralar verip güzelim sistemlere, sonra bu kazuletleri içlerine soğutucu diye koymak nasıl bir görsel zevkle izah edilir bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.