Bildirim
SD CARD hız Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üzerinde yazan hızları pek kaale almamak lazım, class 10 kartların okuma yazma hızı ortalama senin eklediğin tesislerdeki gibi zaten. Normaldir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kart okuyucunuzla ilgili olabilir sikinti. ilk karti tam bilmiyorum da extreme olan 60mb/s okuma 40mb/s yazma hizi var. Sandiskler uzerinde yazani veriyor, ben de sizin kartin 80mb/s olani var onun yazmasi da 60mb/s. Iyi bir kart okuyucusuyla denememde 57mb/s yazma hizi 82mb/s okuma hizi verdi. Yani ek kotu 60 la okumasi lazim keza diger kart da 30 ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Extreme U3 yazma hızı en az 30 mb/s olması gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 30 Kasım 2014; 19:43:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: skylineGTR_34
Bence kart okuyucunuzla ilgili olabilir sikinti. ilk karti tam bilmiyorum da extreme olan 60mb/s okuma 40mb/s yazma hizi var. Sandiskler uzerinde yazani veriyor, ben de sizin kartin 80mb/s olani var onun yazmasi da 60mb/s. Iyi bir kart okuyucusuyla denememde 57mb/s yazma hizi 82mb/s okuma hizi verdi. Yani ek kotu 60 la okumasi lazim keza diger kart da 30 ile.
Bende ondan şüpheleniyorum.. başka makinada deneyip sonucu yazacağım.. çünkü internetteki test sonuçları ile alakası yok.
fotoları makinaya kopyalarkende bi fark yok çünkü iki card lada 18mb la atıyor.. Sabit disk SSD olmasına rağmen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X