Şimdi Ara

SD CARD hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde Sandisk Ultra serisi karlar vardı.. hızlı çekimlerde sorun yaşadığım için

Sandisk Extreme aldım fakat test sonuçlarında bi fark göremedim.. Extreme yi gerimi yollasam..??

bu arda fat32 exfat formatlarında da denedim..

Bu sonuçlar normalmidir?

SD CARD hız Sorunu

• Üzerinde yazan hızları pek kaale almamak lazım, class 10 kartların okuma yazma hızı ortalama senin eklediğin tesislerdeki gibi zaten. Normaldir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kart okuyucunuzla ilgili olabilir sikinti. ilk karti tam bilmiyorum da extreme olan 60mb/s okuma 40mb/s yazma hizi var. Sandiskler uzerinde yazani veriyor, ben de sizin kartin 80mb/s olani var onun yazmasi da 60mb/s. Iyi bir kart okuyucusuyla denememde 57mb/s yazma hizi 82mb/s okuma hizi verdi. Yani ek kotu 60 la okumasi lazim keza diger kart da 30 ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekomastik kullanıcısına yanıt
    Extreme U3 yazma hızı en az 30 mb/s olması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 30 Kasım 2014; 19:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Bence kart okuyucunuzla ilgili olabilir sikinti. ilk karti tam bilmiyorum da extreme olan 60mb/s okuma 40mb/s yazma hizi var. Sandiskler uzerinde yazani veriyor, ben de sizin kartin 80mb/s olani var onun yazmasi da 60mb/s. Iyi bir kart okuyucusuyla denememde 57mb/s yazma hizi 82mb/s okuma hizi verdi. Yani ek kotu 60 la okumasi lazim keza diger kart da 30 ile.

Bende ondan şüpheleniyorum.. başka makinada deneyip sonucu yazacağım.. çünkü internetteki test sonuçları ile alakası yok.

fotoları makinaya kopyalarkende bi fark yok çünkü iki card lada 18mb la atıyor.. Sabit disk SSD olmasına rağmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Golf 7 SD Kart okuma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.