Şimdi Ara

SD card Usb Dönüştürme (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
19.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar WV marka arabam var ama müzik çalarında usb girişi yok sade sd kart girişi var ve onu dönüştürmek için şöyle birşey düşündüm acaba olurmu yada bunun gibi ağletler varmı varsa adı ne yardımlarınız için teşekkürler mantık şu sd yi aracın sd girişine takacaz usb belleğimizide usb girişine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry5700 -- 27 Ağustos 2011; 13:29:07 >

• çankayada böyle birşey görmüştüm.
    Ebayda bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 27 Ağustos 2011; 14:21:55 >
  • www.teampctechnology.com
    Team Solutions, Inc.
    http://www.teampctechnology.com/product_detail.php?id=603#
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

çankayada böyle birşey görmüştüm.
    Ebayda bulunabilir.

ebayda ne diye arasam bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

www.teampctechnology.com
    Team Solutions, Inc.
    http://www.teampctechnology.com/product_detail.php?id=603#

kardeş bu aleti nerde bulabilirim ?
  • Arkadaşlar neden düzgünce okumadan cevap yazıyoruz? Sorunu bir anlayalım ilk önce değil mi?
    USB'den SD karta dönüştürücü isteniyori SD'den USB'ye değil.

Hocam fiyatına baktın mı bilmiyorum ama 65$ demişler. Teyp ucuz birşey ise direk teyibi değiştirmek daha avantajlı olur bunu almaktansa..
  • quote:

Arkadaşlar neden düzgünce okumadan cevap yazıyoruz? Sorunu bir anlayalım ilk önce değil mi?
    USB'den SD karta dönüştürücü isteniyori SD'den USB'ye değil.

Hocam fiyatına baktın mı bilmiyorum ama 65$ demişler. Teyp ucuz birşey ise direk teyibi değiştirmek daha avantajlı olur bunu almaktansa..

teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sd kartı kart okuyucusuna bağlayıp usb porttan sd kartı bağlayabilirsin ama alacağın kart okuyucu basit birşey olsun bazılarının içinde driver oluyor pc onu kendi yükleyip görüyor bazıları tak çalıştır oluyor

card reader diye ararsanız çıkar
  • card reader arıyan yok bu başlıkta arkadaşlar dikkati okuyalım. sd kart slotu olan birr yere usb flash disk bağlanmak isteniyor. bunun card reader lar gibi basit bir aparatla olmamasının nedeni usb port a sahip cihazlar daha gelişmiş ve otomatik sürücü yükleyebilen cihazlar iken sdkart slotuna sahip cihazlar (bkz: cep telefonu) daha basit aygıtlar bu yüzden gerekli dönüşümlerin aparatta olması gerekiyor bu yüzden bu dönüştürücüler daha pahalı diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reflection_91

card reader arıyan yok bu başlıkta arkadaşlar dikkati okuyalım. sd kart slotu olan birr yere usb flash disk bağlanmak isteniyor. bunun card reader lar gibi basit bir aparatla olmamasının nedeni usb port a sahip cihazlar daha gelişmiş ve otomatik sürücü yükleyebilen cihazlar iken sdkart slotuna sahip cihazlar (bkz: cep telefonu) daha basit aygıtlar bu yüzden gerekli dönüşümlerin aparatta olması gerekiyor bu yüzden bu dönüştürücüler daha pahalı diye tahmin ediyorum.

Millet olarak en büyük sorunumuz bu zaten. Okumuyoruz!!!!
  • hiç uğraşma git bi bilgisayarcıya "ağbi fleş bellek varmı 15 liralıklaağdan ?" de arkadaşlar yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

hiç uğraşma git bi bilgisayarcıya "ağbi fleş bellek varmı 15 liralıklaağdan ?" de arkadaşlar yardımcı olur

Al birtane daha... forumda kalite sürünüyor resmen..
  • espiri yapınca kalitesiz insan olunuyomuş demek
  • quote:

espiri yapınca kalitesiz insan olunuyomuş demek

Onu kastedmedim. Konuyu bir okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
  • aradıgın böyle bir aparat olmalı
    http://www.winter-con.net/catalog/item/6674133/6569846.htm
  • quote:

quote:

espiri yapınca kalitesiz insan olunuyomuş demek

Onu kastedmedim. Konuyu bir okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Neyse hocam boşverelim bayram günü
  • link teki ürün USB to Micro-SD SD Card adaptor olarak geçiyor ama aparatın içine sd kart sokma yeri olmasına rağmen aparatın sd kart slotuna sokulmasını sağlayacak bir arayüz göremedim ben. sanırım o aparatın işlevi usb rkart okuyucu + sd kartları memory stick card yuvalarına sokmaya yaramak yani onuno da bizim aradığımız şey olmama ihtimali yüksek. zaten o fiyata bulabileceğimiz bir ürün malesef değil sanırım o aparat
  • dediğin şeyden yok en iyisi hafıza kartı al karta at müziği beyin badava
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulcityboy

http://www.winter-con.net/catalog/item/6674133/6569846.htm

yukarda vermiştim zaten aynı linki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.