Şimdi Ara

sd card yardim edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim android telefonum var içerisinde 16 gb micro sd card var ve durup dururken "sd card beklenmedik bir şekilde çıkartıldı" dedi ve bir daha kart ı ne bilgisayar okudu (adaptörle taktım) ne de başka telefonlar okudu kart önemli değil ama içindekiler önemli lütfen yardım edin. [simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım kartınız Sandisk. Eğer bu marka ise internetten de görebileceğiniz üzere kronik bir sorun. Garantisi varsa yollayın yoksa yeni kart almanız gerek. Ben bu hatadan korktuğum için Samsung marka aldım.

• Markasi farkli ama icindekileri kurtarmam gerekli benim icin onemli bilgiler program vasitasiyla falan olabilir mi?

• Hiç denemedim ama hafıza kartından veri kurtaran programları bi deneyin belki olur. Bilgisayar okumazken program okur mu bilemem.

• Aynı şey benimde başıma geldi. Markası toshibaydı. Yapılabilecek bir şey yok. Birçok program denedim ama işe yaramadı.

• Aynısı banada oldu kaç yıllık dosyalar anılar gitti çözümü yok sanırım

• Sandisk'te olan hataların belli bir yıldan önce üretilen Sandisklerde olduğunu bir yerde okumuştum acaba 2014 üretimli Sandisk MicroSD'lerde de yine bu sorun olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2013 te almistim

• Daichi kullanıcısına yanıt
    Yeni üretim kartları bulmakta sorun. Satılan kartlar yeni 48mb/s deniyor fakat 30mb/s eski sürüm çıkıyor. Ben amazondan samsung evo 32 gb 48mb/s kart aldım. Daha yeni bir ürün ve bana 56 tl ye geldi şu doların yüksek olduğu zamanda.

• unborncriminal U kullanıcısına yanıt
    Elimdeki kartın 48mb/s mi yoksa 30mb/s mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
  • Kart okuma hizi icin google play de uygulamalar var

• Daichi kullanıcısına yanıt
    Marketten hafıza kartı için program bulmak lazım. Google a yazdım ve ilk önüme çıkan uygulama SD Tools. İndirip yazma okuma hızlarına bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben denemedim ama heralde çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.