Şimdi Ara

<< SD Kameralar >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu topik DV ve DVD formatlarına sahip olan kameralara alternatif olan SD kameraları incelemek ve tartışmak için açtım. Hadi buyrun..

• PANASONIC SDR-S100

<< SD Kameralar >>

<< SD Kameralar >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 11 Ağustos 2006; 18:17:00 >
  • Açılmış hali

<< SD Kameralar >>
  • Nedense hiç yaygınlaşmadı SD kameralar. Nedenini anlayabilmiş değilim.
  • Arkadaşlar, Bu sd kameraların MiniDv lere göre bir dezavantajı varmıdır. Tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtlayabilirmi acaba.
  • bu makinalarda VİDEO çekimi dah zor açıkçası büyük cihazlar ele oturuyor titreşimsiz bir çekim içim iyi bir seçim olur.

ben alıren buna da dikkat ederim açıkçası.
  • Bu cihaz Türkiyede piyasada yok. TEKOFAKS ı aradım yok dediler. bence çok pratik bir cihaz. SD ye kaydet çıkar bilgisayarda izle. Kasetle falan uğraşmak yok. bilmem sizler ne düşünüyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombinin fişini ters takmak (?)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bali

Arkadaşlar, Bu sd kameraların MiniDv lere göre bir dezavantajı varmıdır. Tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtlayabilirmi acaba.

Eksileri mutlaka var ama dezavantaj diyemeyiz, çünkü buradada ekmek-köfte kuralı geçerli, mini DV alacak kadar bütçe ayırmadıysanız ve çok kalite aramıyorsanız alınabilir...

Görüntü kalitesi cihaza göre değişse de genelde fiyatla doğru orantılıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

quote:

Orjinalden alıntı: bali

Arkadaşlar, Bu sd kameraların MiniDv lere göre bir dezavantajı varmıdır. Tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtlayabilirmi acaba.

Eksileri mutlaka var ama dezavantaj diyemeyiz, çünkü buradada ekmek-köfte kuralı geçerli, mini DV alacak kadar bütçe ayırmadıysanız ve çok kalite aramıyorsanız alınabilir...

Görüntü kalitesi cihaza göre değişse de genelde fiyatla doğru orantılıdır...

Sağolun.
    Ancak Bu SD Kameraların fiyatları MiniDV lerden bayaa bi fazla. İşi burası bir garip.
  • 1 sene kadar once mpeg4 cekim yapabilen samsung kamera'nin video'larini gordum.Cok kotuydu.Ayni bunlar gibi SD kartlara yaziyordu goruntuleri.Eger hepsi ayni kalitedeyse neden yayilmadigini anlamak hic de zor degil dogrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.