Şimdi Ara

Sd kard yerine Micro Sd+Adaptör kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bimden fotoğraf makinesi aldım.Kullanma kılavuzunda '2 gb'ye kadar Sd kart destekliyor' yazıyor bende 2 gb'lik bir tane micro sd kart var bir de laptopa giriş için adaptör var bunları kullanarak fotoğraf makinesine taktım sorun oluşturur mu?
    Kullanma Kılavuzu -->http://support.casio.com/mdl/manualfile.php?cid=001011002001

• video cekerken takilma falan olur onun disinda zarari olmaz. yuksek performansli bir karta ihtiyac olmaz saniyorum o makinede.
    olmadi sd kart alirsiniz ucuzladilar zaten iyice. 2GB'a kadar destekliyorsa yedek bir hafiza karti sart gibi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

video cekerken takilma falan olur onun disinda zarari olmaz. yuksek performansli bir karta ihtiyac olmaz saniyorum o makinede.
    olmadi sd kart alirsiniz ucuzladilar zaten iyice. 2GB'a kadar destekliyorsa yedek bir hafiza karti sart gibi zaten.

Hocam takılma yapmadı ama herhalde mikrofona elimi koyduğumdan biraz cızırtı yaptı.

Hocam Sdhc kartı 2gbden 32 gb'ye kadar Sdxc kartı 32 gbden 2 tbye kadar destekliyormuş.Sizce bunlardan mı alayım yoksa yedek hafıza kartı mı alayım?
  • sdhc alsanız dahi makinenize uymaz. kart okuyucusu 2ye kadar destekliyor çünkü.
    iş kartta değil sadece.

yeni nesil karta yeni nesil okuyucu da lazım(makinenin kart slotu yani)
  • micro sd sorun olmaz. en fazla 1 saniye geç kayıt eder, video bazen takılır o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

sdhc alsanız dahi makinenize uymaz. kart okuyucusu 2ye kadar destekliyor çünkü.
    iş kartta değil sadece.

yeni nesil karta yeni nesil okuyucu da lazım(makinenin kart slotu yani)

Hocam SDHC kartı 32 gb'ye kadar destekliyor.
  • quote:

micro sd sorun olmaz. en fazla 1 saniye geç kayıt eder, video bazen takılır o kadar

Evet videoda döndürmede falan biraz takılıyor o kadar ama ben daha yüksek hafızalı bir kart istiyorum siz ne tavsiye edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makinen 2GB desteklemiyor demistin simdi 32GB diyorsun. Ben adaptorlu miniSD kullaniyorum, digerleri biterse acik durumlar icin. Hizi biraz az ama idare ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Makinen 2GB desteklemiyor demistin simdi 32GB diyorsun. Ben adaptorlu miniSD kullaniyorum, digerleri biterse acik durumlar icin. Hizi biraz az ama idare ediyor.

Hocam sd olarak 2gb'ye kadar , Sdhc kartı 2gbden 32 gb'ye kadar , Sdxc kartı 32 gbden 2 tbye kadar destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Makinen 2GB desteklemiyor demistin simdi 32GB diyorsun. Ben adaptorlu miniSD kullaniyorum, digerleri biterse acik durumlar icin. Hizi biraz az ama idare ediyor.

Hocam sd olarak 2gb'ye kadar , Sdhc kartı 2gbden 32 gb'ye kadar , Sdxc kartı 32 gbden 2 tbye kadar destekliyor.

Pardon yanlis okumusum.
  • quote:

quote:

micro sd sorun olmaz. en fazla 1 saniye geç kayıt eder, video bazen takılır o kadar

Evet videoda döndürmede falan biraz takılıyor o kadar ama ben daha yüksek hafızalı bir kart istiyorum siz ne tavsiye edersiniz?

bilindik markalardan class 10 yazan herhangi bir karti alabilirsiniz. tavsiyem 1tane 8 gb almak yerine 2tane 4gb lik alin. tabiki tasima sikinti olmayacaksa. ve kaybetmeyeceginize guveniyorsaniz.

• quote:

bilindik markalardan class 10 yazan herhangi bir karti alabilirsiniz. tavsiyem 1tane 8 gb almak yerine 2tane 4gb lik alin. tabiki tasima sikinti olmayacaksa. ve kaybetmeyeceginize guveniyorsaniz.

Sorun olmaz taşımak

SDHC kart değil mi?
  • quote:

quote:

Sorun olmaz taşımak

SDHC kart değil mi?

makineniz kompakt basit bir makine yani oyle cok uc seviyede kartlara ihtiyaciniz yok. ortalama bir kart isinizi gorecektir. buldugunuz herhangi bir karti(bilindik marka olsun) alin kullanin. fazla para vermeyin cok ust seviye bir kart alayim diye. onun yerine makinenize kilif alin

• quote:

makineniz kompakt basit bir makine yani oyle cok uc seviyede kartlara ihtiyaciniz yok. ortalama bir kart isinizi gorecektir. buldugunuz herhangi bir karti(bilindik marka olsun) alin kullanin. fazla para vermeyin cok ust seviye bir kart alayim diye. onun yerine makinenize kilif alin

Şimdi SD cardı 2 gb'ye desteklediği için mecburen SDHC kart almak zorunda kalabilirim.

Kılıf alırken nelere dikkat etmeliyim?
  • quote:

quote:

Şimdi SD cardı 2 gb'ye desteklediği için mecburen SDHC kart almak zorunda kalabilirim.

Kılıf alırken nelere dikkat etmeliyim?

ici yumusak diye tüylü olan kiliflardan almayin. yumusak ve kalin etli olmasi iyidir ama tuyler sikinti olusturur. ici ceket astari gibi olan kiliflardan alin. ve tabiki yedek pil(varsa) ve yedek hafiza karti icin birer kucuk goz olursa iyi olur. hafiza kartini makinenin oldugu bolume koymayin cikartirken duser.

• quote:

ici yumusak diye tüylü olan kiliflardan almayin. yumusak ve kalin etli olmasi iyidir ama tuyler sikinti olusturur. ici ceket astari gibi olan kiliflardan alin. ve tabiki yedek pil(varsa) ve yedek hafiza karti icin birer kucuk goz olursa iyi olur. hafiza kartini makinenin oldugu bolume koymayin cikartirken duser.

Peki teşekkür ederim ben şimdilik kuyumcu çantalarından kullanıyorum ama bir kılıf şart

Yedek pil yok ama yedek hafıza kartı alacağım.O zamanhttp://www.bimeks.com.tr/kategori/1418/fotograf-makinesi.aspx bu adrestekilerden hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

quote:

Peki teşekkür ederim ben şimdilik kuyumcu çantalarından kullanıyorum ama bir kılıf şart

Yedek pil yok ama yedek hafıza kartı alacağım.O zamanhttp://www.bimeks.com.tr/kategori/1418/fotograf-makinesi.aspx bu adrestekilerden hangisini tavsiye edersiniz?

yakininizdaki herhangi bir teknomarket e gidip gorerek ve makinenizi icine koyup sigip sigmadigina bakarak alirsaniz daha iyi olur. kullanmadigim cantalar hakkinda yorum yapamam.

ayrica gorunce aklima geldi su yaninda buyuk demir kanca olanlar kullanisli oluyor dag bayir gezerken sirtcantasina, kemere, bele takmasi falan buyuk kolaylik oluyor.

• quote:

yakininizdaki herhangi bir teknomarket e gidip gorerek ve makinenizi icine koyup sigip sigmadigina bakarak alirsaniz daha iyi olur. kullanmadigim cantalar hakkinda yorum yapamam.

ayrica gorunce aklima geldi su yaninda buyuk demir kanca olanlar kullanisli oluyor dag bayir gezerken sirtcantasina, kemere, bele takmasi falan buyuk kolaylik oluyor.

Tamam ben deneyip seçer alırım

Benim dikkat edeceğim hususlar şunlar ;

1-Makine içine sığmalı

2-Kart için ek göz olmalı

3-Dışı kalın olmalı

4-İçi yumuşak olmalı

5-Kancalı olmalı

Eksik yok değil mi?

• ici tüylü degil astarli olmali.

• quote:

ici tüylü degil astarli olmali.

Tamam anladım yardımların için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.