Şimdi Ara

SD karttan Steam oyunlarını oynamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Bilgisayarımda yer kalmadı. İçinde ssd var ama değiştiremiyorum. Oyun oynamak için sd kart alsam olur mu? Sd kart tavsiyeniz var mı? Teşekkürler...

• Valla benim tv sd karttaki filmi açmadı ama pc ile nasıldır orasını bilemem 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD kart ile aşırı yavaş olacaktır. Bunun yerine bir usb hdd ile daha rahat edersin. Usb hdd elektiriğini ayrı olarak alanlardan olursa daha iyi olacaktır.
  • Laptop mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: balikraker

Laptop mu?

Ultrabook

• quote:

Orijinalden alıntı: Batup

quote:

Laptop mu?

Ultrabook

Dvd okuyucu yok sanırsam kötü oldu. Hafıza kartı sıkıntı çıkartir aşırı yavaş çünkü. usb 3.0 harddisk yada flaş bellek alırsanız oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Laptop mu?

Ultrabook

Dvd okuyucu yok sanırsam kötü oldu. Hafıza kartı sıkıntı çıkartir aşırı yavaş çünkü. usb 3.0 harddisk yada flaş bellek alırsanız oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Peki önerebileceğiniz bir usb bellek var mı? 64 GB olmalı diye düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Laptop mu?

Ultrabook

Peki önerebileceğiniz bir usb bellek var mı? 64 GB olmalı diye düşünüyorum...

Usb bellek daha pahalı olur gibime geliyor bu arada bellek yada taşınabilir hdd yada flaş vellek hakkında hangisi iyidir ucuzdur hızlıdır falan pek bir bilgim yok sadece usb 3.0 olması gerekiyor hızlı kullanabilmek için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.