Bildirim
SD karttan Steam oyunlarını oynamak mümkün mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla benim tv sd karttaki filmi açmadı ama pc ile nasıldır orasını bilemem 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SD kart ile aşırı yavaş olacaktır. Bunun yerine bir usb hdd ile daha rahat edersin. Usb hdd elektiriğini ayrı olarak alanlardan olursa daha iyi olacaktır. -
Laptop mu?
quote:
Orijinalden alıntı: balikraker
Laptop mu?
Ultrabook
quote:
Orijinalden alıntı: Batup
quote:
Laptop mu?
Ultrabook
Dvd okuyucu yok sanırsam kötü oldu. Hafıza kartı sıkıntı çıkartir aşırı yavaş çünkü. usb 3.0 harddisk yada flaş bellek alırsanız oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
Laptop mu?
Ultrabook
Dvd okuyucu yok sanırsam kötü oldu. Hafıza kartı sıkıntı çıkartir aşırı yavaş çünkü. usb 3.0 harddisk yada flaş bellek alırsanız oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Peki önerebileceğiniz bir usb bellek var mı? 64 GB olmalı diye düşünüyorum... -
quote:
quote:
quote:
quote:
Laptop mu?
Ultrabook
Peki önerebileceğiniz bir usb bellek var mı? 64 GB olmalı diye düşünüyorum...
Usb bellek daha pahalı olur gibime geliyor bu arada bellek yada taşınabilir hdd yada flaş vellek hakkında hangisi iyidir ucuzdur hızlıdır falan pek bir bilgim yok sadece usb 3.0 olması gerekiyor hızlı kullanabilmek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X